*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (177)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

lavi, tinem pumnii sa fie bine saptamana viitoare.

pumba, am vizionat si pozele voastre.sunt tare faine.
vroiam sa iti spun ca ai acelasi nume de familie ca si prietena mea

miri, maica, tie trebuie sa iti aduca anul nou un set de oglinzi noi...se pare ca astea pe care le ai deformeaza imaginea.
Hai nu dipsera, esti tanara, frumoasa si plina de viata.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

roxi Nati face la fel cu dezbracatul dar eu nu ma simt chinuita deloc. Daca vrea in body o las in body, ce sa-i fac, nu o pot tine imbracata cu forta ca a invatat sa se dezbrace singura. In casa-i cald... poate gresesc eu si sunt prea permisiva, nu stiu. Dar cred ca e o idee buna sa nu "te pui la mintea copiilor" adica sa nu te enervezi si tu daca el se enerveaza, tipa, maraie, moftureste, nu-i convine...

Apropo, gravidutelor, cum va mai simtiti cu burticile? Miscacesc la greu bebeii?

Mergi la inceput

lavi, zau ca ma supar..la mine in casa este foarte rece si ea sta numai pe jos.se tavaleste, se taraie pe jos, si o face special pentru ca stie ca ma supara
Daca ar face ocazional asta nu cred ca as fi asa de suparata, cum sa reactionez cand ea plange non stop?? uff!
bebe este bine, a inceput sa miste mai binisor.saptamana viitoare merg la eco.
Alexia a inceput sa ceara sa puna mana pe burta mea si spune: e bebe mic acolo" apoi striga " baieteluuu". azi am intrebat-o cum il cheama pe bebe mic si foarte rapid mi-a raspuns " matei"

BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

roxi la mine's 25 de grade, poate de-asta sunt asa relaxata. Dar tot ignoratul si nebagatul in seama trebuie sa fie cheia la maraieli interminabile. Ma gandesc eu.
Deci Matei il va chema pe bb? Cate luni mai ai, nu vreo 2?

Mergi la inceput

lavi, nuuuuuuuuu, mai sunt vreo 4. Si cu numele nu e nimic cert, nu-i place lui tati

BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

roxana- numele de fata sau dupa casatorie? imi place Matei,e tare fain.
daca te consoleaza cu ceva,fata mea e goala in moment asta,a descoperit ca se poate dezbraca singura si 1 ,2 e fara bluza sau pantaloni.
lavi- bafta la cumparaturi! eu am trecut ieri in revista garderopa fetelor si au prea multe haine ,asa ca nu le mai cumpar nimic in special pt cea mica.
ce-mi doresc in 2008? sanatate pt mine si fam mea,pt cei de acasa sa-i stiu bine sanatosi,daca iei sunt bine si eu sunt bine.atat.
sanatate, ca restul se rezolva.
meems- esti o norocoasa cu atatia prieteni>

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

madutza- a fost echipat de zapada, nu gluma ,piticul tau.superbe poze.
cami- felicitari pt romanticul revelion!
bianca- vazut poze cu Serbanel cu cojocel.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ssalut!Poate va intrebati ce e cu mine la calculator la ora asta; ei bine, dupa doua luni a binevoit RDS sa imi repare net-ul acasa, deci suntem in grafic. Intr-un avant pionieresc am tras azi de puta lui Titi si i-am decalotat-o aproape de tot, a tremurat saracul cu totul di a urlat ca la opera. L-am dat cu Baneocin crema si rivanol ca asta aveam in casa, dar stiu ca parca se dadea cu ceva unguent oftalmic, kanamicina sau genticol, parca. Fetele care aveti experienta lamuriti-ma cu care sa dau, nu acuma ca doar nu m-a lovit filoxera sa plec din casa, dar sa stiu maine la prima ora ce sa cumpar de la farmacie.
Lavi scuze de eroarea cu operatia, dar e bine sa ne gandim inainte sa canalizam energiile pozitive. Asta e un fel de scuza ca m-am sclerozat si nu mai tin minte de la o pagina la alta.
Vecina Noki inca nu a dat nici un semn, dar se pare ca azi intra in tara.
Ma duc sa il mut pe barbata-miu in dormitor ca a adormit langa mine pa canapea. Ce nopate de vineri palpitanta, eu la calculator si barbata-miu sforaie langa mine....Halal tinerete....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

-ici tuturor pentru aprecieri !
Bianca, eu nu pot sa vad pozele voastre! La fel si ale Adinei!
Madutza, suuuper poze!
Lavi, tinem pumnii pentru operatia tatalui tau!
Dorinte pentru 2008 ... nu sunt multe dar mi-e teama sa le spun ca nu cumva sa nu se indeplineasca ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Camy , am vazut pozele voastre, sunt superbe cele de la Busteni (asa dor i-mi e de munte....mai ales de Busteni care este statiunea mea de suflet ) am vazut-o si pe Daria ochioasa imbracata in vernil-tare bine ii sta.

Mihaela , bine ai revenit de la bai e bine ca v-ati odihnit si voi. -ici multi lui Titi ca sa ii treaca durerea.

Eu ieri am murit si am inviat de 15 ori intr-o secunda cand am vazut-o pe Bia ca da cu fata de covor a inceput sa curga sange de la buzite....dupa cum probabil stiti mie mi se face rau cand vad sange ...asa ca eram terminata nu stiam ca sa ii fac, cum sa ii opresc sangele cum sa o calmez ca era speriata rau mititica si ca o mama iresponsabila ce sunt habar nu am ce trebuie sa ii pun acolo, i-am oprit sangerarea cu un servetel umed ca nu stiam altceva ce sa fac offf si iar offff

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput