LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Facu si Maria-sa vaccinu', cu tac-su pe langa el ca ma-sa era pe baricadele inchiderii de an.
Nu va spun ce spume am, ca tre sa lucrez si pe 31, si inca program normal...shinevaaa sa ma sinucida!!!
Asa...ajunsa acas, mi se da raportul, nu prezinta nici un fel de simptom de febra, locul cu pricina abia se vede ( a facut Infanrix-ul).
Si vad in caiet ca scrie ca peste o luna tre' sa faca Priorix...la care faza io am intrat intr-o ceata deasa deasa...
Shineva sa ma lamureasca please...ca io credeam ca priorix-ul si infanrix-ul sunt cam la fel!(sau pentaxim-ul si infanrix-ul sunt-omulet care ridica din umeri)Deci, cu ce se mananca Priorix-ul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by danutz

Facu si Maria-sa vaccinu', cu tac-su pe langa el ca ma-sa era pe baricadele inchiderii de an.
Nu va spun ce spume am, ca tre sa lucrez si pe 31, si inca program normal...shinevaaa sa ma sinucida!!!
Asa...ajunsa acas, mi se da raportul, nu prezinta nici un fel de simptom de febra, locul cu pricina abia se vede ( a facut Infanrix-ul).
Si vad in caiet ca scrie ca peste o luna tre' sa faca Priorix...la care faza io am intrat intr-o ceata deasa deasa...
Shineva sa ma lamureasca please...ca io credeam ca priorix-ul si infanrix-ul sunt cam la fel!(sau pentaxim-ul si infanrix-ul sunt-omulet care ridica din umeri)Deci, cu ce se mananca Priorix-ul asta?

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

priorixul e anti: rujeola, rubeola, oreion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dayanara

ivan mananca vreo 200 grame cu ceva in mana apoi trebuia neaparat dus la masa sau in brate si termina si celelalte 150 -200 , oricu daca la sfarsit vreau sa mananc eu ce i.a ramas nu ma lasa si vrea si el, deci cred ca se plictisesc pur si simplu nu ca nu ar manca

ivan si dayanara

pe bune???????? 400 grame la o masa?????????? ENORM!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by Laura13

quote:

ivan mananca vreo 200 grame cu ceva in mana apoi trebuia neaparat dus la masa sau in brate si termina si celelalte 150 -200 , oricu daca la sfarsit vreau sa mananc eu ce i.a ramas nu ma lasa si vrea si el, deci cred ca se plictisesc pur si simplu nu ca nu ar manca

ivan si dayanara

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

doar piureul facut de mine la masa de pranz , acelasi in fiecare zi

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

quote:
Originally posted by Laura13

quote:

ivan si dayanara

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

doar piureul facut de mine la masa de pranz , acelasi in fiecare zi

ivan si dayanara

super mult! unde intra atata mancare in mititel? ca eu una nu pot manca jumate de kg de mancare la o masa? mai are sens sa zic cat mananca oana la o masa? nu mananca atata toata ziua

Mergi la inceput

e mult, adica mie imi convine cat mananca dar nu mi se pare exagerat, ar fi vreo 2 borcane de 200 cel mult, sunt multi care mananca asa

acum sunt bucuroasa ca seara a acceptat iar un piure la borcan, sa pot lua cu mine in tara

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

e mult, adica mie imi convine cat mananca dar nu mi se pare exagerat, ar fi vreo 2 borcane de 200 cel mult, sunt multi care mananca asa

acum sunt bucuroasa ca seara a acceptat iar un piure la borcan, sa pot lua cu mine in tara

ivan si dayanara

da, exact, sunt multi care mananca asa... si eric mananca cam la fel.. atunci cand are chef de mancare, logic... nu stiu exact in grame, ca nu am stat sa masor, dar la pranz folosim mereu acelasi castronel, iar un borcan de 200 inseamna cam juma' de castron... sunt zile in care respir usurata daca mamanca aceasta juma' de castron, si zile cand pur si simple rade un castron intreg... pe de alta parte, el mananca relativ putin la celelalte trei (edit: iacata ce face nemancatul din om... vroiam sa zic doua, aveam in cap ca in total sunt trei pe zi...intelegeti voi :)) ) mese solide, pt ca eu pranzul l-am socotit masa de baza.. si ar cam fi cazul sa schimbam, pt ca si el s-a facut mai mare, consumul de energie e altul, timpii de odihna, daca se mai exista, sunt altii... deci ar trebui usurel sa ne indreptam catre un mic dejun ceva mai energo-satios...
aaa... si mai e o chestie... un cartof si o bucatica de piept de pui, daca sunt pasate ca atare, poa' sa reprezinte un sf de castronel... dar daca le pasez cu niste lapte, o lingura de branza si niste zeama de supa...deja se poate umple castronul. deci depinde si cu ce e "indoit" piureul ala de ajunge la 400 de grame :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

o maaaare rugaminte: imi poate explica si mie cineva, eventual pana la ora 9, de ce sa nu-i fac baie copilului in seara asta (a facut vaccin azi)??? sau macar un dus, acolo, de samanta??? probabil s-a mai discutat chestia asta dupa fiecare vaccin, da' chiar nu mai stiu... va rog din suflet!!! nu de alta, da' la noi, fara baie seara...e jale...

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

clar cand nu are nimic, daca are ceva nu mananca nici cu avioane cu nimic, iar piureul dupà ce fierb legumele trebuie sa le scurg de apa de tot sa iasa pasta groasa altfel nu vrea pun cam toate legumele + 100 grame carne de vita `pe portie

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by danutz

priorixul e anti: rujeola, rubeola, oreion

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

multam fain...e clar acuma...deci Priorix-ul e ROR-ul...got it!

Mergi la inceput