LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (133)
Raspunsuri - Pagina 20
ancader spune:
Ura!!!!Se vad pozele! Saru'mana Bambo
!
Astea au fost niste poze de introducere ca sa zic asa, mai tarziu voi pune poze ft recente(facute zilele astea).
Acum sa raspund la tema zilei de maine:imi doresc ca anul 2008 sa imi aduca sanatate pt baiatul meu in primul rand, sotului , mie, parinti si frate, mai multa intelegere, o casuta a noastra(sau un apartament, orice), sa termin facultatea cu bine si sa iau o nota mare la licenta,imi mai doresc ca baiatul meu sa creasca intr-un mediu sanatos, si ca eu sa-i pot da lui o educatie sanatoasa.
Ziggy, multa sanatate lui Calin.
ca sa se faca bine, repede.
Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)
dayanara spune:
ziggy - sanatate multa!
ancader si bb ma bucur sa va vad frumosilor ;)
yagmur si ivan urla rau dar cand ii shcimb pampersul nu cand il imbrac sau dezbrac, face urat parca il tai
dandusa - eu nu ma pricep mult la alaptat totusi imi aduc aminte cand faceam cursurile inainte sa nasc, moasa ne spunea ca are fete gravide care alapteaza si datorita beneficiilor nu le recomanda intreruperea alaptatului
ivan si dayanara
dayanara spune:
tema de maine, imi doresc sanatate multa pentru noi si toti copiii
dbunny - sunteti bine? sau ati plecat in romania (ma gandesc ca nu am citit tot tot)
ivan si dayanara
a_deju spune:
hai salut! un mesaj scurt in timp ce-mi fierbe vaca pe-aragaz :))
am fost de dimineata sa vizitez o proaspata mamica, colega de forum, la subiectul de constanta... emotionant :) bai, nu mai stiam ce e ala bebe mic-mic si sarmalit :) o scumpete de copilas!! aaa.. si-am vazut (si mangaiat) si burtoku' de madaluta cu aceasta ocaziune :))
apoi am tras o plimbareala pi la shientru, ca s-a lasat cu soare pe-afara, si nu puteam rata, si-a dormit copchilu' de-a rupt :) ne-am adunat intr-un tarziu pe-acasa si-am halit, care cum a apucat, ba spahetti, ba omleta, ba paine goala :) acuma unii dorm, si altii, dupa cum spuneam mai sus, ard vaca pe-aragaz :))
dia, am folosit si noi calma baby candva..habar nu mai am cand, am impresia ca la primii doi dinti.. nu am observat sa faca vreo magie, asa ca am dat-o pe nurofen... dar iti recomand si eu, ca dandusa, bonnisanul... o fi si la noi tot coincidenta, dar chiar s-au calmat bine apele de cand am inceput butelcuta, mananca mai bine, bea si lapte simplu... sa vedem cat o tine minunea :) incearca si tu 2-3 zile, rau nu are ce sa-i faca, in cel mai nefericit caz n-o sa fie nicio schimbare...
yagmur..si noi avem probleme la schimbat, nu foarte mari, maraie daca nu ma misc eu suficient de repede... insa eu l-am obisnuit cu ceva de joaca in timp ce-l schimb, nu stiu, o zornaitoare, un umeras (de-ala mic, de-al lui, de plastic).. uneori e nevoie sa apleam si la artileria grea, adica telefon, telecomanda sau chei, chestii la care nu are acces in mod normal, si pe care, logic, le savureaza la maxim in cele 5 minute cat dureaza schimbatul. io aici vb de pampers, ca la imbracat/dezbracat...nush ce sa zic..n-am avut niciodata treaba, e destul de ascultator, roade cate-o jucarie de plastic, pe care si-o muta din mana stanga in dreapta, in functie de cum ii zic eu sa-mi dea manutele sa i le bag in bluze.. cand ii pun bluza pe cap, ridica singur capusorul, cand ii pun ciorapii ridica singur picioarele-n sus...cred ca il distreaza toata treaba asta, ca altfel nu-mi explic aceasta docilitate, care chiar nu-i sta in fire.. :))) tocami din aceste motive, noi inca prestam schimbat de pmapers, imbracat, dezbracat si masaj de seara pe masuta de schimbat :)) si cred ca si la 3 ani tot cocotati pe birou o sa ne vedeti :))
ma duc sa mai invart la vaca, sa nu se lipeasca de oala :)
daca nu se ofera nimeni, prestez si-un capitol nou, cam in 10 min.
puuuuuuuuuuup!!!!!
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx