LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

asiza.
1. habar n-am
2. habar n-am
3. cum se simte Denis?
4. cum se simte mami de Denis ? :)

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

1. sar'mana
2. sar'mana
3. mucos, tuseste uraaaat, marait, gingii umflate si asteptam varicela
4. pierduta intre bagaje...juma' de casa mi-am adunat-o azi, cealalta jumate mi-o pun in valize si pachete pe care le voi trimite cu un sofer de tir si-s obosita raaau + alergaturi la medici cu denis + fuga la cumparaturi ++++...no te pup ca acuma alerg spre dormitor

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

CHRIS si eu ma tot feresc de ala cu miere,e bun,ii place,e bine sa-l dam(adik are mai multe vit.etc..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

mai am o intrebare off topic: Se poate/se iegzista ceva si ce anume pentru a dezinfecta masina de spalat pe dinauntru? (sper c-ati inteles ceva)

Deea, ...sa-ti traiasca craciunelul!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Deea, de fiecare cand te citesc...si mai mult , acum dupa povestea nasterii..numai versurile lui Eminescu imi vin in minte: «Atat de frageda te-asemeni/ Cu o floare alba de cires...» ..etc..pozele tale confirma :) Cred ca esti cea mai tanara dintre minunate, gresesc?

apropo de tinerele....dianocica pe unde umblii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by asiza

mai am o intrebare off topic: Se poate/se iegzista ceva si ce anume pentru a dezinfecta masina de spalat pe dinauntru?

Clor?

Deea citit povestea Craciunelului

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ASIZA, cu riscul de a te face sa te impiedici alergand sper dormitor :)) iti raspund acum:
.. inteleg la ce te referi...ca si eu am stat in chirie , cu spalat la comun pe scara blocului :))..eu cerd ca nu prea ai ce face, decat sa stergi inainte sa iti pui hainele cu servetzele din alea dezinfectante, nu stiu cum se numesc la voi sau acolo...la noi sunt Lysol, Clorox, etc....intrucat cuva prezinta gaurele :)...nu cred ca poti baga ceva lichid...ca risti sa le strici sandramaua. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by asiza

mai am o intrebare off topic: Se poate/se iegzista ceva si ce anume pentru a dezinfecta masina de spalat pe dinauntru? (sper c-ati inteles ceva)

Deea, ...sa-ti traiasca craciunelul!

Slideshow

clor, sevetele dezinfectante sau mai simplu - o tura de apa la 90 grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

deea, sa-ti traiasca craciunelul frumuselul si uite o pt cea mai tanara mamica

Mergi la inceput

Multumesc mult minunatelor,si la toate!
KTRINEL mi-ai ajuns la suflet cu versurile alea,poezia aia este dedicata mamei mele dragi ,care nu mai este...de mult...
Iar despre cat de tanara sunt,nush,mai era,BAMBOLETTA,DIANOCICA
ASIZA cred ca o tura la 95 de grade la programul scurt e ok.

Mergi la inceput

Fetelor,e asa de scump copchilul meu..tocmai se trezise,i-am dat coada(de par, din al meu cap,sa nu se inteleaga altceva)si a adormit jucandu-se la ea-sa va iexplic,al meu Davidutz e obsedat de par,dc il iau in brate ma ia asa cu amandoua manutele de gat si se joaca la par,noaptea,cand se trezeste ii dau parul sa se joace si adoarme jucandu-se cu el,iar dc nu e prin preajma(parul)cauta cu manuta,e un scump;tasu e cu urechea(se joaca la lobul urechii pana te zapaceste..David e cu parul...iar eu...cu forumul
Noapte buna la toate,ma bag si eu langa baietii mei,care apropo,sunt atat de scumpi(dorm amandoi in aceeasi pozitie)

Mergi la inceput