Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
prisi spune:
noi am fost o ora pe afara, ne-a scos tati la plimbare si am trecut si prin Mega sa mai cumpar cateva nimicuri, ca ieri am fost in Carrefour de dimineata si era o nebunie de am si uitat ce trebuia sa cumpar, nu stiam cum sa plec mai repede
afara era frigut, dar ne-am imbracat bine , am stat pana a inceput Miru sa maraie, ca ii inghetase nasucul si era si in patura si nu se putea misca
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
am facut azi si programare pe 8 ianuarie, pentru vaccinul de 4 luni, cred ca de data asta o sa folosesc crema cu anestezic sa nu mai tipe mititica
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Eu am alta problema. A mea nu se intoarce pe nici o parte si nici nu incearca, nu-si doreste altceva decat masa si somn, putina socializare dar miscare fizica ioc. De zambit zambeste tot timpul, e o dulce si o vesela, dar nu rade cu glas. Mai e cineva in situatia noastra la 3 luni? Ca eu din ce citesc la voi incep sa ma ingrijorez... Mai ales ca ea vine dupa un frate super energic, care la 5 luni statea bine in fundulet, la 7 luni s-a ridicat la marginea patutului, la 9 luni facea primii pasi singur si la 10 luni mergea bine. Stiu ca nu trebuie comparati copiii, ca fiecare are ritmul sau propriu, dar va intreb pt. ca prea vad ca si aici toti fac mai multe lucruri ca ea.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Tomasa, Lisa e din 1 oct si nici ea nu se intoarce inca. E adevarat ca pune calcaiul si se impinge de fundulet, dar nu se intoarce inca. Si nici nu rade cu glas. Zambeste cu gura pana la urechi, tipa uneori la jucarii, isi suge buza de jos si zice "mmmmm", dar nu gangureste cu adevarat. Insa cand ii e foame sau somn ne striga, se plange, zice "mam" sau "meee". Deci stie, dar nu vrea. Inca. Desi pe o vreme mi se parea ca incepuse sa gangure. Acum a luat o pauza. Insa am observat ca e pe etape. Evolueaza intr-o directie, apoi in alta, apoi revine si tot asa. Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Eu am observat ca Lisa invata f mult si repede. Daca instinctul iti spune ca evolueaza constant si invata si progreseaza, eu zic sa nu iti faci griji. Fiecare cu ritmul propriu.
Hai ca e bine

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii