CONCURS FOTO: 2007 - albumul secundelor
Raspunsuri - Pagina 23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Daria, acum am vazut ce ai intrebat, uite:
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=2&Page=1
Ce parere aveti? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Multumesc, Diana.
Mie imi pare rau ca nu mai pot vota ce am votat , sunt atatea poze care merita muuult mai multe stelute/voturi
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
![](images/user_woman.png)
CHOWPERSA spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Pozele mele tot nu apar.Iar la una dintre ele tin foarte mult.Este vb. de poza ingeras din semnatura.
http://b1.lilypie.com/drzAp2.png
POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Chiar sunt curioasa de ce fotografia ingerasului meu nu se regaseste in album fiindca am indeplinit absolut toate conditiile mentionate, pentru concurs.
Poate imi raspunde si mie cineva(...)totusi.
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
danielac spune:
Multumesc tuturor celor care ne-au votat pozele, vad ca totusi una din pozele mele este in top100, pe locul 85...
Oricum e foarte clar, ca toata treaba este de publicitate, si sper ca fara suparare, sa imi dati crezare... daca nu s-ar face publicitate, nu ar fi atatea voturi la poze... la fel s-a intamplat si la mine, la concursul trecut, poza mea a iesit in Top10, dar am facut-o cunoscuta multor prieteni... acum cand nu am insistat cu publicitatea avem voturi putine... dar eu totusi va multumesc celor care ati votat sau veti vota!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinamoro/alinamoro.jpg)
alinamoro spune:
Diana, ma bucur ca ti-ai pus iar pozele la semnatura, poza cu piticii in lighean e superba si merita votata.
Nu te mai scuza ca ai trimis PM ca doar n-ai facut nici un rau, ti-ai facut cunoscute pozele doar, nu ai obligat pe nimeni sa te voteze.
Mephala, tin pumnii sa ramaneti pe locul 1 in top.
![](vampa.gif)
![](cat.gif)
![](bonjovi.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_C/Cristina_C.jpg)
Cristina_C spune:
Sabina, poza cu cei doi copii ai tai mi-a atras atentia de la bun inceput, este superba. Mesajul care a ajuns la mine este ca Sofia isi iubeste enorm fratiorul, se vede dupa cum il priveste. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi amandoi, sunt niste copii frumosi si minunati!
Danielac, Diana ta este o fetita foarte, foarte frumoasa si deosebita, o adevarata domnisoara inca de pe acum!
Si Giulia a mameigiuliei la fel! M-au vrajit ochisorii ei.
DianaR, mie mi-au placut mult pozele tale si le-am votat din proprie initiativa. Ma bucur ca nu mi-ai trimis PM. Daca primeam, cred ca nu mai votam deloc, asa as fi reactionat. Sper sa nu te superi pentru sinceritate.
Chowpersa, imi pare rau ca nu ti-a aparut poza cu ingerasul in album, o fi fost vreo incurcatura.
Pozele mele nici macar n-au intrat in top 100, dar e OK, nu ma deranjeaza chiar deloc, pentru mine au oricum o semnificatie aparte. Profit de ocazie sa multumesc celor care le-au votat (www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil .
monica-elizabet spune:
Ati citit aici?
Se reia votarea de la zero
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
danielac spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Sabina, poza cu cei doi copii ai tai mi-a atras atentia de la bun inceput, este superba. Mesajul care a ajuns la mine este ca Sofia isi iubeste enorm fratiorul, se vede dupa cum il priveste. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi amandoi, sunt niste copii frumosi si minunati!
Danielac, Diana ta este o fetita foarte, foarte frumoasa si deosebita, o adevarata domnisoara inca de pe acum!
Si Giulia a mameigiuliei la fel! M-au vrajit ochisorii ei.
DianaR, mie mi-au placut mult pozele tale si le-am votat din proprie initiativa. Ma bucur ca nu mi-ai trimis PM. Daca primeam, cred ca nu mai votam deloc, asa as fi reactionat. Sper sa nu te superi pentru sinceritate.
Chowpersa, imi pare rau ca nu ti-a aparut poza cu ingerasul in album, o fi fost vreo incurcatura.
Pozele mele nici macar n-au intrat in top 100, dar e OK, nu ma deranjeaza chiar deloc, pentru mine au oricum o semnificatie aparte. Profit de ocazie sa multumesc celor care le-au votat (www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil .
Cristina, multumesc mult!
am votat si eu frumosul tau!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
am si eu o intrebare:poza "CHIOJD" unde anume e facuta?? peisajul seamana fantastic cu cel de langa satul unde si-au cumparat ai mei casuta de la tara, acum 1 an....satul se numeste Starchiojd si e langa Valenii de Munte!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:9 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
papadie spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
am si eu o intrebare:poza "CHIOJD" unde anume e facuta?? peisajul seamana fantastic cu cel de langa satul unde si-au cumparat ai mei casuta de la tara, acum 1 an....satul se numeste Starchiojd si e langa Valenii de Munte!
alexutza 5 ani si![]()
Teodor Mihai
AMR:9 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
este biserica de pe drumul dintre Starchiojd si Chiojd.
papadie, zen-sei
![](chatterbox.gif)