CONCURS FOTO: 2007 - albumul secundelor

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

Votat! Interesante!

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexxia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=30" target="_blank">Poza noastra:OCHI DE COPIL

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by alexxia
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=30" target="_blank">Poza noastra:OCHI DE COPIL

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

si eu tot asa am facut , mi-a placut inca inainte de a incepe votarea

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

alexxia, mi-a placut tare mult poza ta, am votat-o!

Danelutza, frumoasa printesa ai, sa iti traiasca!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danielac

E nora mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by danielac

multumesc

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

mai nou vad ca se poarta rugamintile prin PM de a vota unele poze penibil pana unde se poate ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by lunna27

mai nou vad ca se poarta rugamintile prin PM de a vota unele poze penibil pana unde se poate ajunge

pana nu demult as fi fost perfect de acord cu tine...nu si acum caci apeland printre altele si la metoda mentionata de tine mi-am adus papusa de pe locul nu sunt sigura dar putea fi si 400 tinand cont de nuamrul mare a participantilor in top 50 si crede-ma ca nu ar fi ajuns acolo daca lumea nu afla ca ea,respectiva e copilul meu

oricum eu te invit la vot caci poza mea e buna,dar sigur numai buna decat cele din top 10 actual - chiar incredibil de bune

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Recunosc ca am trimis PM-uri pentru a-mi face cunoscute pozele. Am primit si eu si asa mi-a venit ideea. Inainte de concurs nici n-as fi conceput ca pot face asta. Dar m-a luat valul, mai intai am trimis la cunoscuti, apoi la cei de la subiectele dragi mie, apoi la cei cu care am avut tangente pe forum si chiar, pentru o zi, am apelat si eu la metoda de a trimite la orice membru imi venea sub ochi indiferent ca il cunosteam sau nu. Nu m-a injurat nimeni, departe de asa ceva, mesajele ce le-am primit ca raspuns au fost magulitoare si incurajatoare, dar eu tot ma simteam ca o infractoare.
Intrebarea lui Natynic de la anunturi tehnice daca e normal sa primesti astfel de PM-uri a fost ca un dus rece. Si m-am trezit.
Imi pare rau ca m-am lasat dusa de val. Desi imi ceream scuze de deranj in PM-uri o mai fac odata si aici in mod public. In mod sigur nu voi mai apela la aceasta metoda. De fapt pentru mine concursul s-a terminat. Nu voi mai face nimic ca sa atrag voturi, si nu ma mai intereseaza pe ce pozitie se situeaza pozele mele.
Felicitari celor doua fete de pe primele doua pozitii, nu cred sa le mai ajunga cineva!

In alta ordine de idei vreau sa le multumesc din sufet prietenelor mele din aceasta deosebita comunitate virtuala, care s-au zbatut pentru a-mi aduce voturi, unele chiar si fara sa le fi zis eu nimic fapt care m-a impresionat in mod deosebit de placut!

Multumesc si celor care m-au votat, si celor care au facut-o ptr ca s-au simtit intr-un fel obligate si cu atat mai mult celor care au facut-o din toata inima si cu toata convingerea!

Si la sfarsit, multumesc Mirela (Desprecopii) ca mi-a onorat poza cu piticii in lighean cu votul ei aproape de maxim! Ma simt onorata de acest vot! Multumesc!

Edit ramasese linkul la poze la semnatura...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

diana, eu nu am primit pm-uri de la nimeni...dar am votat aseara TOATE pozele, pt ca toate mi-au fost dragi, inclusiv "piticii din lighean"!
sunt clipe magice, care pt noi au insemnat CEVA, altfel nu le-am fi postat aici! sunt clipe frumoase, dragi celui care a fost bun sa ni le ofere si noua! eu una, multumesc tuturor, pt ca mi-au inseninat ziua cu momentele lor speciale!
sa aveti bafta!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

14 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput