Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tuturor care poarta numele Sf Vasile

cum ati petrecut? , noi am stat acasa cu musafiri a fost super, iar exact inainte de nani domnisoara sia spart capul, sa ridicat de un scaunel pliant metalic si foarte usor si sa dus pe spate cu el facand-usi deasupra sprancenei o buba de toata fumusetea, asa cat o latura de moneda, asa ca am primit si botezul bubelor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Nu intru sa va sorcovesc pentru ca nu am dispozitia necesara;va spun doar LA MULTI ANI!SA AVETI UN AN PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI SI SA VA BUCURATI DE PUIUTII VOSTRII

Ma bucur pentru cele care au avut un inceput de an bun;la mine nu a fost asa;sper sa nu fie adevarata vorba:cum incepi noul an asa va fi tot anul;
Aseara am ajuns cu fata la urgente;dintr-odata m-am trezit ca are febra 39.6;fara nici un alt simptom;doar un pic mofturoasa ;am cunoscut-o dupa ochisori ca ceva nu e in regula;se pare ca are rinofaringita,de unde nu stiu,ca pe afara nu prea am scos-o;am stat toata noaptea langa ea si ii puneam comprese cu otet,ii luam temperatura din 10 in 10 min ;a oscilat toata noaptea intre 38.6-39.2;simteam ca innebunesc;nu mai stiam ce sa-i fac;tratament i-a dat zinnat la 12 ore si panadol 4ml la 6 ore;doar ca eu i l-am dat la 4 ore ca aveam senzatia ca nu-si face efectul;abia pe la doua noaptea a adormit si ea intr-un final;dezbracta dor cu maieu si pampers si invelita in paturica;caldura in casa aproape oprita,si spre dimineta pe la sase a adormit
fug ca s-a trezit

Rianna_stef (18+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

revin...
spuneam ca abia spre dimineat pe la sase i-a scazut febrasi a mancat un bibe de lapte cu toate ca imi era frica sa-i dau ca mi-a si vomat;
acum se pare ca e mai bine ,nu mai are febra,dar inca nu-i e bine;mi-a facut si diaree;ori de la lapte ,ori de la medicamente;a mancat o banana si cred ca am sa-i fierb nisteorez sa-i dau;sper sa-si revina;am vazut acum a spart si un dintisor de sus lateral,dar doctorita a zis ca n-are cum sa fie febra asa mare de la dinti;sper sa revin cu vesti mai bune;

Rianna_stef (18+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup si bine v-am gasit in anul 2008!

Noi am petrecut linistit,acasa,am mancat si pe la 2.00 isi aduce aminte Klaus ca a luat o pocnitoare pt casa.Ei,nu va spun cand a pocnit s-a umplut toata casa de confeti,si in mancare,in suc,in bere,...peste tot...jucarii..Ne-am distrat rau dupa.Si ca sa nu fie totul ok,eu l-am lasat pe Carl sa doarma in patul nostru ca mi-era teama sa nu se trezeasca de la pocnituri si cum s-a impins el pe lungimea patului a cazut in cap,fetelor.Mi-a stat inima in loc.Patul nostru e patrat si in nici o margine nu are protectie si el cum s-a impins a cazut.Nu a plans mult dar momentul in care l-am vazut in cap m-a terminat.Deci,anul asta Carl se tine de prostioare

Are saracul si un fungus sau cum i-o spune.Maine cand revine medicul i fac o programare,ca se intinde si aproape ajunge la ochi.Ce am citit eu pe net cica ar fi de la pisici si cum soacra si cumnata au pisici,probabil ca o fi de-acolo.

Aici au fost artificii,pocnituri timp de o ora.Nu exagerez dar pt o ora a fost cerul plin de artificii.Nu stiu cum o fi fost in centru dar aici unde stau eu a fost super.Eu locruiesc langa un lac si danezii prefera multi dintre ei ca sa mearga la lac cu artificiile.M-au trecut zeci de sentimente,niciodata nu am mai vazut asa de multe.

Rianna_stef - sanatate la Daria!

Mady si Martutza - ati primit mesajul meu aseara pe tel?
Cred ca am trimsi 30 de mesaje in Ro si multi mi-au zis ca nu le-au primit

Mihael@ - m-ai distrat cu mesajul tau.Vad ca nu sunt singura care a petrecut asa linistit,doar ca eu m-am culcat pe la 3 dimineata.

O zi buna!
Pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Apropo de febra,cand Carl a facut 39.2 nu i-am dat nimik,doar l-am dezbracat la scutec si il verificam des.L-a tinut o noapte si o zi,oscila intre 38.5 si 39.2 dar pana la urma i-a trecut.POate nu a fos tceva grav dar mie mi-e teama sa-i dau medicamente.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Va urez si eu un an nou cu bucurii, sanatate si dorinte implinite. LA MULTI ANI!

Sanatate multa copilasilor bolnaviori. Sa va faceti bine repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

deci....noi am fost ieri la doc cu tem 38,3 si rezultatul a fost rosu in gat...nu i-am dat ieri antibiotic,dar azi tem a crescut...la inceput a scazut si apoi a crescut pana la 39,6....deci am crezut k mooooorrrr ca nu mai respir ,nu credeam...am zis ca e stricat termomentru,dar acum i-a scazut....i-aam dat eferalganul la 3 si i-am pus niste otet pe picioare si i-a scazut tem...la 20 tre antibioticul sper sa nu mai faca tem k o chem pe doc in mijlocul noptiii!!!offf turbez in viitorul apropiat...in rest am stat cu sotul si ne-ma culcat si ieri am bucatarit toata ziua...si am fost apreciata!

Stfanya ink nu am primit sms-ul...dar poate poate o sa ajunga! oricum iti multumesc

Sanatate muuulta la toti bebeiii!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Noi am inceput anul cu necazuri. Azi dupa amiaza m-am dus cu Ian la urgenta la spitalul de oftalmologie pentru ca de vreo trei zile avea ochiul drept usor inrosit, insa dimineata ii aparusera si niste bubite in jurul ochiului. Initial am crezut ca e curent pt. ca l-am lasat sa se joace pe covoras si am crezut ca de vina e curentul care vine pe sub usa. Insa dimineata am intrat in panica. Asa ca ne-am dus la spital. Doctorita a zis ca e conjuctivita acuta, nu e grav si ca bubitele sunt efectul scarpinarii. Ne-a dat nettacin cate o picatura de 6 ori pe zi.
Eu am o durere de cap ingrozitoare. Am luat in 6 ore trei paracetamol. As fi luat ceva mai puternic dar pt. ca alaptez mi se pare periculos. Dupa amiaza am mai luat si un algocalmin pt. ca durerea e de nesuportat. Toata ziua am stat cu gluga in cap. Sper sa nu am un an asa cum am inceput.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Vad ca nu sunt singura care a petrecut noaptea de anul nou cu febra si probleme. De aseara de la 6-7 Mayei i-a tot crescut temperatura, desi credeam ca viroza e pe trecute. I-am pus supozitor cu paracetamol si tot n-a trecut, dimpotriva, a urcat pana la 39 cu 3. Pana la 2 noaptea ne-am chinuit sa-i scadem temperatura. Am reusit, cu impachetari si novocalmin. Odata cu febra, observat si o iritatie care a aparut pe aproape tot corpul. Am presupus ca e fie de la otet sau carmol(ca am incercat-o si pe asta) fie are o boala a copilariei. Dr vine maine sa o vada; ea spune ca ar putea fi rubeola, dar e ciudat ca nu prea a avea de unde sa o ia. Si uite asa am intrat in noul an.

paxela, ce ghinion! Am vazut ca si Rares si-a spart buza. Cand te gandesti ca asta e inceputul...
Rianna_stef, Mady, Zadi , imi pare rau ca si voi ati trecut prin emotii chiar acum. Sanatate multa bebelusilor!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani!
Sanatate si impliniri sa va aduca noul an!
2008 sa fie mai bun ca 2007 dar nu la fel de bun ca 2009!

Noi am fost la finii nostri in noaptea de Revelion. Pe Tudor l-am culcat la 10 ca de obicei insa la miezul noptii s-a trezit din cauza zgomotului si nu a fost chip sa mai vrea sa adoarma. Asa ca la 1.30 eram acasa, l-am pus in patutul lui si a adormit fara probleme. Trebuie sa ne cumparam un pat pliant pentru ca in ritmul asta nu o sa putem pleca nicaieri. S-a invatat in patul lui si in mirosul lui si nu vrea sa doarma in alta parte.

Va doresc sanatate, ca vad ca tot va imbolnaviti si asta deloc nu imi place!
Va pup pe toti si toate!
Sa aveti o noapte linistita!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput