bebelusi de mai..partea a 4 a!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Buna, DanaMario ! In legatura cu certificatul de nastere romanesc chiar asa si este... nu-l poti scoate din Canada atita timp cit v-ati casatorit inafara Romaniei si nu ati avut timp sa va inregistrati casatoria si-n Romania. Totusi, s-ar putea ca viza pentru Joshua sa nu fie nevoie sa mai luati, din doua deductii personale: 1) am auzit ca cetatenii canadieni nu mai au nevoie de viza la intrarea in Ro (asta este motivul cel mai putin argumentat) si 2) cind ne-am intors in Romania, la prezentarea pasapoartelor am prezentat si certificatul de nastere al Francescai. Fara sa se uite pe el (era impaturit), ofiterul de la immigration ne-a dat certificatul inapoi si-a stampilat doar pasapoartele fara sa faca comentarii sau sa puna intrebari legate de cetatenia copilului.

Alycia bun veni prin preajma noastra ! Eu o alaptez pe Francesca, iar de vreo 10 zile am inceput sa-i dau si cite-o lingurita - doua de zeama de portocale. Nu prea i-a placut la inceput, insa se pare ca intre timp s-a obisnuit cu ideea. De miine voi incepe sa-i dau si cite-o lingurita de zeama de morcovi. Asta asa, entru diversificare, sa simta si ea gustul altor mincaruri... caci de baza tot lapticul ...

Draga Aalina, petrecere frumoasa duminica ! Sa fie intr-un ceas bun !

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!
L-am cantarit pe stefan..si are 5,300...la 7 saptamani..eu zic ca-i bine!!!
Bebelusha---In legatura cu firisoarele din kk...vezi ca eu m-am zbatut de am inebunit...(gesesti la postate de mine:probleme cu kk)...dar daca nu are diarie...e de la matisoarele lor nematurate.
Am vb cu doc si a zis ca nu-i nimik..ca se mai intampla asa...
AAlina---In legatura cu iesitul la padure cum ati facut??ati luat carutzul la padure??cum a dormit bb??cum l-ati hranit acolo???nu a plans??oare ce sa fac??sa ies cu el la padure???
Suculetzulde morcov la 8 saptamani merge????
AAlina...PETRECERE FRUMOASA DUMINICA SI UN BB CUMINTE!!
Va pup pi toati...(..ahh..iar mi-a curs sanul stang!!!asa patesc cand stau la calc...:P)

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

korinna, sa-ti traiasca dolofanul! Fuga cu el la padure! Si mersi de sugestie, dar eu stau la calculator fara nici un efect, nu-mi curge nici sinul sting si nici cel drept :)

Aalina: pai sa vad! Unde? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Auleu!!! ne-au apucat si pe noi colicii!!! sa fie oare de la conopida mancata de mama? Fir-ar sa fie de conopida! Cert e ca aseara urla Anaïs ca din gura de sarpe, si nici nu voia sa pape de loc... in pozitiile ei obisnuite. Singurul mod in care am putut sa-i dau de papa, a fost s-o tin pe burtica mea, su capul sprijinit in palma mea si cu sanul in gurita. asa a mancat! Pozitie mai aiurea de luat masa n-am mai pomenit! Cert e ca a trecut durerea de burtica dupa ce am luat masa, si a adormit dusa... pe burtica! Asa frica mi-a fost!!! Ma uitam la ea la fiecare 5 minute sa vad de mai respira!
Azi dimineatza, la fel, singurul mod de a o calma a fost s-o culc pe burtica. of of... cine a mai inventat colicii astia???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

Am lipsit asa de mult dintre voi incat cred ca nici nu va mai amintiti de noi. Ehe... nici chiar asa. In orice caz noi ne bucuram ca ne-am intors si v-am gasit tot aici, cu bebeii din ce in ce mai mari, frumosi si cuminti.
Intre timp am ajuns si noi sa cantarim 5,600 kg, avem cardabosi pe picioruse si suntem tare tare cuminti. De multa vreme deja am renuntat la masa aceea de noaptea, asa ca papam la 23-23:30 si apoi pauza pana dimineata la 6:30-7, cand ne trezim doar sa papam si apoi inapoi la somnic pana la 10-11. Nu ma pot plange ca nu ma lasa fii-mea sa ma odihnesc. Cu toate acestea tot n-am chef sa fac mare lucru prin casa, pur si simplu nu ma trage inima sa pun mana pe nimic. Abia daca am chef sa-i fac lu' tac-su ceva de mancare si sa mai arunc niste tzoale in masina de spalat, in rest... Dumnezeu cu mila.
Denisa e tare dulcica. Rade cu guritza pana la urechi, in special la mamasa , in schimb seara cand vine tata acasa e tot cu ochii dupa el. De intors nu se intoarce inca singura, probabil pentru ca ei ii place sa stea pe burtica (de la 4 saptamani numai asa doarme) in schimb capul si-l tine de multa vreme super bine. Uneori sta minute in sir cu el ridicat si se tot uita in stanga si-n dreapta de eu una ma mir cum de nu oboseste(cica de la dormitul pe burta i se trage).
Am observat ca se deoache tare usor. De cand am scapat de colici asta e motivul pentru care mai urlam din cand in cand dar ii aprind chibrite, le sting in apa sfintita si zic Tatal Nostru si se linisteste imediat. Voi nu aveti probleme cu asta?
Cu laptele stam destul de bine. Nu are nevoie de completare dar nici arteziana nu avem.
Baitza facem pe la 22:30-23 si ne place tare mult in apa. De vreo saptamana am descoperit ce fain e sa dam din manutze si din picioruse si sa umplem de apa in jurul vanitzei. Ne vine s-o mancam de drag si parca in fiecare seara e tot mai activa.
Miercuri,16 iulie, mi-a venit DEJA ciclul. Tare ciuda mi-e. Dar exista si o latura pozitiva. Cum de ceva vreme am reluat activitatea acu macar ne putem proteja mai usor. Am fugit repede la farmacie si mi-am luat Exluton. O pastilutza pe zi, dar, fata de Rigevidonul care-l luam inainte, obligatoriu la aceeasi ora, si gata cu grijile sa nu care cumva sa... Oricum mi-e ciuda... putea sa ma mai scuteasca cateva luni. Se spune ca laptele isi schimba gustul si mirosul in aceste zile (saracutza Denisa).
La capitolul papa, de ceva vreme bem suculetz de mere, am plecat de la o linguritza si am plusat in fiecare zi 5 ml. Acum suntem deja la 60ml. De saptamana viitoare deja papam mar cu biscuitzi. Asa ne-a invatat pe noi tanti .

mii de de la noi
Denisa si Lumi
: http://community.webshots.com/user/lumiy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

Parpalak,AAlina,korinna-multumesc!M-am linistit cand am vbit si cu dra si mi-a zis ca din cauza fierului pe care am inceput sa i-l dau din cauza ca are o usoara anemie pt ca a crescut prea mult si repede.
Aalina -petrecere frumoasa!
korinna-eu al luat-o in ''plimbari din astea de 6-7 ore''de cand avea 3 saptamanai si tin sa-i spun ca-i place la nebunie afara,nu tipa,nu plange,nimic.Doar papa cand e ora si in rest ok.
lumi,bebitza mea nu ridica capsorul cand sta pe burtica-de fapt nici nu-i place pe burtica-tipa ca din gura de sarpe.A ta de cand a inceput sa-si tina capul sus cand sta pe burta?
Noi in weeekend o trimitem in vizita la bunici-de sambata seara pana duminica!
Va doresc un week end placut daca nu ne mai auzim!

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

bebelusha28,
Denisa a ridicat capsorul tot cate putin pentru ca, dormind pe burtica amortea si trebuia sa-l intoarca dintr-o parte in alta. De tinut sus mai mult timp (stand la orizontala)... de vreo 10 zile.
Dar sa nu uiti ca intre Corina si Denisa e o diferenta deloc de neglijat (2 saptamani). Nu-ti fa griji ca n-ai de ce.
De exemplu Denisa nu se intoarce singura inca iar eu nu pot decat sa ma bucur ca inca mai stau linistita cand o pun intr-un loc, ca apoi... n-o mai las nici 3 secunde nesupravegheata altundeva decat in carutz sau patutz. Asa ca... rabdare ca usurel usurel le reusesc lor toate.
P.S.: Mi se pare mie sau fetele noatre au carucioare la fel(difera doar materialul)?

mii de de la noi
Denisa si Lumi
: http://community.webshots.com/user/lumiy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor sunt obosita de crap. De azi dimineata am bagat ca eroii la cumparaturi si facut mancare. Bine ca am terminat. Mai am maine curatenie si gata. Ma bucur ca peste o ora vin ai mei :)) Ajutoareleeee :))

Va multumim tuturor de urari si lasa ca punem si pozici de la eveniment (Parpalak :P) Puiul meu se pare ca a stiut ca parintii lui au treaba asa ca a fost un cumintel astazi. A mancat doar si a dormit. Am fost cu nasii azi la biserica la o intalnire cu parintele si bb tare a mai vb cu preotul :) Sper sa fie la fel de cumintel si la botez.

Korinna noi l-am dus pe bb la padure cam la o luna cred. Si i-a placut. Am luat si carutul pentru ca acolo il mai plimbaream daca nu tacea. Si i-am dat sa suga la orele lui de masa. Tare i-a placut si nu vad de ce i-ar strica aerul curat. L-am tinut numai la umbra si a fost super. Noi am facut plaja acolo fiind si o apa de munte super faina. Asa ca poti merge linistita cu bebelul.

Lumi e adevarat ca in ultima vreme parca mi se tot reseteaza memoria (si voi uitati fetelor asa dintr-o data?) da zau ca nu v-am uitat:)

Olo il tineam o data pe fii-miu pe burtica mea si ce sa vezi el, haplea, gaseste sanul si incepe sa suga. Ma, cum putea in pozitia aia nu inteleg. Culmea e ca la vreo doua zile statea la tati pe burtica si a vrut sa repete faza :)

Bebe lusa depinde de fiecare copilas in parte cand incep sa isi tina capul mai bine asa ca nu te stresa. Asta mic il tinea cate un pic de cand am iesit din spital. Incearca sa o asezi din cand in cand pe burtica si tu sa ii vorbesti asa ca sa te vada sau sa ii arati cate o jucarie. Incet incet poate se invata.

Fetelor de ceva timp ma tot chiunui sa va intreb da tot uit Cand i se schimba definitiv culoarea la ochi lui bb. Ca eu ma tot holbez sa vaz daca i-au ramas tot albastri. Nebuna de!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Azi am fost la control, avem 2 luni - 5,750 kg. 46,7 cm. Zambim mult, din prima saptamana si ne gandim sa mai papam si altceva in afara de laptele de la mama, dar nu ne-am hotarat inca intre sucul de morcov si cel de mere.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danv" target="_blank">http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danv
www.omfs-ct.ro/ioana/" target="_blank">http://www.omfs-ct.ro/ioana/

dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Lumi, pai cum sa te uitam? Pai cu cine=o mai confundam pe Lumy? :)

danv, cred c-ai vrut sa scrii 57,4 cm..

Aalina, potoleste-te (adica apuca-te de zugravit)! Tu si cu fi-meu ce mai stati cu limba scoasa :) Sa fiti cuminti la botez (ca-i bun vinu'! :) )

bebelusha, daca nu-i place pe burtica, atunci pune-o pe burtica ta si stai tu ceva mai lasata pe spate.

Pupici la bebei.

Mergi la inceput