bebelusi de mai..partea a 4 a!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Am fost astazi la control. A crescut fata mea cu 1,1kg si 3 cm. Acum are 5,5kg si 60 cm. Din pacate tot azi ne-a facut si vaccinul si a facut febra si bazaie intr-una. I-am bagat deja doua supozitoare cu paracetamol, dar de fiecare data, la cateva minute dupa ce i le-am bagat a facut caca. Pana la urma i-am dat Eferalgan, dar nu pare prea eficient. Si colac peste pupaza, tati nu e acasa, iar bunica, cu care locuim si care de obicei ma ajuta foarte mult se simte si ea rau.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Si iar imbunatatim...

15 aprilie - Tamara si bb Maria-Daria si Catalin-George
27 aprilie - GetaSfia si bb Anca Mihaela
28 aprilie - DanaD si bb Ilinca
1 mai - Daiopri si bb Cristian , Alycia si bb Mircea - Cristian
2 mai - Lumi su bb Denisa Cristina
4 mai - Rainbow si bb Remus , Aalina si bb Dorian
6 mai - Lumy si bb Francesca
7 mai - Alinaluchian si bb Ioana
13 mai - Pisi_ella si bb Emma-Andreea, ange si bb Robi
14 mai - Zen si bb Alexanda Cezara
15 mai - DanaMarios si bb Joshua
16 mai - Bebelusa28 si bb Corina
18 mai - Danv si bb Ioana , Rramona si bb Alexia
20 mai - Parpalak si bb Paul
21 mai - Adita si bb Elena
24 mai - Alda si bb Daria
27 mai - Olo si bb Anais Clara
29 mai - emma24 si bb Jason Dennis
30 mai - Carrie si bb Theodora Alexia
31 mai - Korinna si bb Stefan

Mergi la inceput

adita, fruntea sus si genunchii tari! Si eu care ma plingeam ca-mi suna telefonul in acelasi timp in care suna cineva la usa, imi dau biberoanele in foc si mai *suna* si Paul ca nu-i lapticul cald...

Tamara, la fel face si Paul, da' parca nu-mi vine sa cred ca-s deja dintzii!!!!!!!! Baltoace de saliva, mincat la o ora jumate -doua, miriiala cit cuprinde (surpriza, trece uneori cu lugu-lugu si adoarme, da' numai vreo cinci minute, cind iar se trezeste urlind..), incearca sa-si bage pumnu-n gura pin'la cot... Abia a facut doua luni!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusha28 spune:

parpalak,la fel face si Corina dar cred ca am descoperit de ce.In ultimul timp ii atarnam cat mai multe jucarii sa se uite la e4le si sa se joace si cred ca asta o stimula prea mult ,o obosea si se enerva.Dupa ce nu i-am mai lasat decat cate una pe zi vad ca si-a mai revenit si nu mai e maraita.Iar pumnul si-l baga in gura ori cand se joaca si-l urmareste sa vada ce se intampla,ori cand ii este somnb si nu poate sa adoarma.

http://community.webshots.com/user/corinutza111

Mergi la inceput

Daca ne e somn, o lasam pe mami sa ne schimbe pumnuletzul cu suzeta, altfel, asteptam pina se plictiseste mami sa ne tina suzeta in gurita, o scuipam repede si iar ne indesam pumnul in gurita...

"Pe vremuri" era semn ca-i e fomica, acuma, daca-i dau sa suga la primul semn de supt pumnul, maninca, nu zic, dar numai vreo 50-70 de ml dupa care-si reia activitatea de rontait minutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna! Si Emma mea isi suge si degetelul, si tot pumnuletul! Indiferent daca e flamanda sau satula!...Face si balonase de saliva...Parca inainte de masa, atunci cand i-e foame, face mai multe...Nu stiu de ce...Aaaa! Si dupa ce bea ceai. Nu stiu care o fi legatura...Cred ca asa fac toti bebelusii...Nu cred ca se pune probleme dintilor, deocamdata...Sau...cine stie? Suzeta iar nu o mai primeste!!! A primit-o o perioada, insa acum o scuipa cu scarba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

pisi ella
se pare ca bebelusii nascuti in zi de 13 fac toti la fel.
Robi al meu nascut tot pe 13 mai face exact ca fetita ta
Hai sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei chiar daca scuipa suzeta.Mananca tzatza sau bibe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

pisi, ange,
stati linistite... la fel fac si bebelusii din 2.
Se tot chinuie sa-si vare pumnul in guritza sau macar vreo cateva degetzele si asa tare le indeasa de ii vine sa . La noi atunci cand insista mult sa faca asta e semn clar ca-i e somnic rau si atunci mami o aseaza in patutz/carutz pe burtica si in 5 minute maxim adoarme.

Dragele mele,
tin sa va anunt ca de ieri m-am hotarat sa nu-i mai dau ceai decat f.f. putin daca chiar e musai. O sa-i var tzatza-n gura non stop. Nu de alta dar in ultima vreme e foarte lenesa si mananca tare putin la o masa si d'aia nu mai ia ca lumea in greutate. M-am convins ca nu papa suficient. Ieri la ora 19 i-am dat 105ml lapte din biberon (tot din productie proprie) si apoi a mai tras hotarata si la tzatza vreo 15 minute dupa care a adormit asa de bine incat azinoapte la 1 am trezit-o eu sa-i dau sa pape ca ea...

dana,
doar nu te gandeai c-o sa ne maritam fetele cu pustanii () din mai; cautam si noi baietzii mari () de prin aprilie, martie, nu?!

http://community.webshots.com/user/lumiy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by Lumi

dana,
doar nu te gandeai c-o sa ne maritam fetele cu pustanii () din mai; cautam si noi baietzii mari () de prin aprilie, martie, nu?!

http://community.webshots.com/user/lumiy

Daca e vorba de casatorii, am un baiat o minunatie. Destept, frumos, harnic( ii place sa mature, sa dea cu aspiratorul, sa faca prajituri cu mixerul, sa stearga praful, sa faca ordine, sa repare tot ce se poate), foarte milos, cu o mama foarte modesta. Astept propuneri serioase de la fete cuminti, cu zestre mare.

Daca tot modificati lista aia cu bebelusi, va rog sa mai faceti o schimbare care imi sta pe creieras de ceva vreme. Nu e GetaSofia ci GetaSfia.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna!
Ange, Emma mea papa tzatza si atat! Am o tona de lapte, cum am mai spus p'aici...Am mult mai mult decat are ea nevoie! Toata ziua ma umplu de lapte...Ma spal, iar ma umplu, iar ma spal, iar ma umplu... Daca ziua mai stau cu sutien si cu tampoane, noaptea dorm in maieu si imi bag prosoape pe dedesupt, ca sa nu ma trezesc inotand in lapte! Ce sa fac, nu suport tot timpul sutienul... Asta e ! Decat sa nu fie...
Aaaa! Fetelor, de unde ati cumparat sutien special pentru alaptat? Eu am numai de-alea obisnuite...Care e diferenta? Tin mai bine sanul?
V-am pupat!

Mergi la inceput