Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
Sabina spune:
La multi ani si zi sfanta de Craciun!
acum am adormit copilul mic....a fost foarte frumoasa seara de ajun.
Mosul a fost f simpatic, copii i-au cantat colinde, una mai incetisorsi f f corect(nepotica Claire), ailalta plina de ea, cu tupeu, cu o voce f frumoasa de m-am mirat si eu ce ambitus are!! zici ca-i soprana adevarata, dar cam fals pe alocuri
(Sofia)
Mpsul stia ca ea odata a tipat cand nu vroia sa inchida desenele animate..la care donsoara..zice: cred ca m-a confundat!!!
fetele au fost incantate de cadouri,. si gheo era sa deconspire supriza.l-a tras pe sarmanul mos de barba:)))
eu nu incetez sa ma minuz cat de grasa pot arata in poze...am o fatza lata si arat de vreo 40 de ani asa
, dar na, am de alaptat papansaul, si e Craciun....o sa fac un album in picasa si o sa va arat pozele, sa vedeti ca nu vorbesc prostii.
am citit in urma, dar sunt f obosita sa mai raspund, doar lui bety, care s-a intalnit cu sormea, sora care a zis ca duamna betty e f slaba, asa ca sa n-o credeti.iar sormea e si ea slabanoaga,deci n-a zis-o cum zicem noi astea mai cu greutate![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Da gagici, gata impachetatul, dar nu arata stralucit ca am prestat pe fuga. Pare cam ametit spiridusul ala de a impachetat, dar merge. Eu mi-am deschis si cadoul meu, este un telefon mobil, adica exact ce voiam. Dar l-am pus la loc in cutie si am lipit ambalajul si maine ma prefac surpriza. Nu va spun cu cat stres am carat tone de jucarii pe scari, vreo 7-8 ture, si imi era frica sa nu deschida Alex usa sa ma vada. ![]()
Gabi,
esti o dulce.
Andruzza, eu ma riscam rau daca ma apucam la pranz. Ce dulce o fi fost Rares cand ti-a zis ca a venit Mosul. Si eu ma astept ca de maine sa nu ii mai pese.
Myral, multam de ganduri, chiar eram la impachetat.
Prisi, ce pofta mi-ai facut de vin fiert.
Gata, trebuie sa inchid ca vrea sotul meu sa puna un film. Noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
laviniaN spune:
CRACIUN FERICIT!MULTA SANATATE SI SA VA BUCURATI ALATURI DE CEI DRAGI ,IN SPECIAL DE DULCETURILE SI DE PAPANASII NOSTRI.
pupici multi de la
MIRUNA SI LAVINIA
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS
laviniaN spune:
In alta ordine de idei noi tot la fel de rau papam,am consultat si alt medic fetita nu are nimic e sanatoasa ...dar nu prea vrea sa pape
nu prea am crescut in greutate decat 230 gr in 3 saptamani,asta este sa fie sanatoasa in rest...nu am ce sa-i fac ca nu o pot obliga.
acum schimbam si formula trecem pe MILUMIL.
CAM IN CAT TIMP TREBUIE SA FAC SCHIMBAREA FORMULEI?
STIU CA SE DA UN SFERT DIN LAPTELE NOU ,APOI JUMATATE,TREI SFERTURI SI SE INCEPE NOUA FORMULA.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS
devylla spune:
Neata si Craciun Fericit
Dupa ziua de ieri ma mir ca sunt asa energica.Ieri am avut invitati pe familia sor'mii si-am petrecut cum se cuvine Craciunul...cu o zi mai devreme pt ca azi in Japonia este zi de lucru...si dupa cum se vede prestez la munca
Am papat sarmale si carnati...am avut vin romanesc bun...am baut si-un pahar in plus,am dansat si m-am simtit f bine.
Cum nu credeam ca se va intampla.
Moshu a fost darnic...am primit un parfum mult dorit.
Apoi eu am fost darnica cu mine
si mi-am tot luat diverse saptamana asta...tocmai ieri cand moshu' imi cumpara cadoul,mi-am luat doua sacouri de la Comme Ca...unul alb si unul bleumarin...le-am gasit la 10 $ bucata...pacat sa nu le cumperi![]()
Rox tare scump Andrei si pare de 5-6 luni.E flacau nu gluma,ce se vede diferenta intre baieti si fete.
Iar Alex e tare frumusica si domnisorica.
Betty misto pozicile.
Azi merg cu fata la controlul de 3 luni,ne-am cam lungit cu mersul la control...in fine,bine ca e fata sanatoasa.Facem si vaccin.
Asadar...acestea fiind zise...va doresc sa primiti cadouri frumoase.
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
myral spune:
Eu abia acum ma culc, micuta a supt putin si a adormit, muzica s-a terminat la fel de brusc cum a si inceput.Sabina deci Gheo vroia sa vada daca e mosul adevarat, hi,hi, iar de kile nu mai zic nimic ca ele se duc dar papanasul creste mare si frumos cu lapticul tau, asa ca nu inteleg de ce te stresezi deocamdata si abia astept sa vad pozele ca sunt sigura ca nu e asa cum zici.Roxana ai tras cu ochiul la cadou, mai mai. Vizionare placuta la film!Lavinia eu nu stiu cum e cu formula. Si micuta mea creste cam la fel cu lapte de la san, tot asa nu prea vrea sa suga, e vioaie , sanatoasa, completare nu are rost sa-i bag dar ma gandeam sa-i introduc cereale dupa 4 luni daca ia si mai putin in greutate. Mai vorbim si cu pediatra si mai vedem, eu sper totusi sa recupereze si sa nu fie nevoie asa devreme.Pupici si noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
aniast72 spune:
Roxana, sa-ti traiasca puiutii! Sunt niste dulci amandoi.
Betty, aratai de-a dreptul superb iar rochia m-a lasat fara cuvinte. In privinta kg, a zis Diana sa nu disperam ca o sa ne revenim. ![]()
Sim, ce de treaba ai facut si tu... Ideea cu aspiratul am luat-o tot de la una din mamicile de pe forum... Apropos de turtele cu nuca...am vrut sa te sun ieri. Imi zicea mama ca ar manca niste pogarci (parca asa le spune). Nu auzisem in viata mea de asa ceva, mi-a spus ca se mananca in Moldova. Ma gandeam ca poate stii reteta, pana la urma am gasit-o eu dar habar n-am daca am facut cum trebuie ca nu stiu cam cum trebuie sa arate.
Tomasa, ca tot vorbeam de pregatirile de Craciun, m-am apucat si eu ieri sa fac prajitura mai sus mentionata. Am inceput pe la 12 si am termiat pe la 5...
, asta in conditiile in care faceam ture la fi'miu care sugitea din 30 in 30 min. Cum as fi putut sa ma inham la mai multe??
myral, sper ca tu nu-i pui fular copilului....
darleena, incearca sa-ti intorci bebelusa pe burtica, sub supraveghere evident. Poate doar e plictisita...si incearca sa ii atragi atentia cu ceva stand langa ea in pat, nu luand-o in brate.
Sim, imi scrii si mie te rog PM cu reteta de lasagna? Imi place tare mult si sigur dupa sarbatori o comit. 
alinakav, iti mai aduci aminte ca acum un an tu deschideai subiectul noastru de la Odisee? Am recitit de curand primul capitol...ce de lacrimi au mai curs...de fericire, evident
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
Incepem si noi programul zilnic, apoi la pranz plecam la parinti, asadar va urez Craciun fericit, sa aveti multe surprize frumoase, cadouri minunate si multa implinire sufleteasca!
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Sper ca mosul v-a adus bucurie in suflete, samnatate si multa multa fericire alaturi de cei dragi, iar dulcetelelor si papanasilor, multa sanatate si mult mult noroc in viata alaturi de multe multe cadouri.
La multi ani!
Eu ieri nu am mai apucat sa intru, decat fugitiv aseara pe la 10 sa va urez toate cele, deh.........musafirii m-au gasit cu mopul in mana,...,haha, daca au venit asa devreme(ora4) si care ma laudam ca la 2 sunt gata cu tot...as fi fost daca nu era la mine Gara de nord.....glumesc desigur.
Noi am petrecut bine aseara, masa plina, colinde, brad frumos si doi copii galagiosi, bebe era mic si-l deranja finuta noastra care tipa, ii spuneam sa vb mai incet langa bb si parca de aceea vb mai tare. Partea cea mai frumoasa a fost cand bb se juca si radea la fina, iar finuta ii spune:''maaaaa tu razi cu mama mea?''...a fost asa simpatica, dar ne-am cam speriat ca se suparase rau si a sarit in brate la fina....in final a spus sa-l ia la ea acasa, iar eu ca nu i-l dau......eeeeeee atunci sa-mi faca si mie mami un fratior....hahahahha
Va urez o zi frumoasa aaturi de cei dragi.
Era sa uit ceva foarte important
celor cu numele Cristian sau Cristina

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg
florentinalo spune:
CRACIUN FERICIT,ALATURI DE CEI DRAGI SI DE COMORILE VOASTRE.Cu intarziere si cu scuzele de rigoare,dar ieri mi-au venit finii la mine sa-l intampinam pe mosu"si nu puteam sa intru pe forum ca ma arunca sotul meu cu tot cu calculator ![]()
![]()
![]()
.Va doresc o zi minunata.