Cirese de Mai-Iunie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
neda spune:
Fetelor,
Va multumesc pt felicitari.
Parca nu imi vine sa cred ca am fetita.Pt ca cele doua sarcini au fost cam identice , adica forma burtii, nu stari de rau...tot timpul am crezut ca voi avea inca un baiat.Dar uite ca nu a fost asa.
va pup
Neda
CamiM spune:
Salut ciresime!!
Iar cam bate vantul prin livada..
Virgi esti ok? Sper( vorba Adrianei) ca nu te-ai suparat.. nu ai de ce, parerea noastra unanima pana acum pare sa fie ca Luana este foarte isteata si nu are rost sa iti faci griji.
Oana sa stii ca ai dreptate, daca ar mai pocni-o( nu imi place dar asta e situatia.. ) si Andrew inapoi poate ar invata mai repede ca nu e bine/frumos, dar asa eu pot sa ii zic pana fac rosu in gat ca tot degeaba. Daca nu ii trec apucaturile astea cand venim in Romania aranjam un meci de box, ce zici?
Miti felicitari pentru casa si felicitari si lui Alex curajosul!!
Diana79 da, e nazdravana si avem si noi aceeasi opinie ca mai bine decat sa stea sa fie batuta dar Sofia deja cred ca e cam invatata sa fie sefa- aoleu de noi cand o veni si bebe.
Cami 24+ & Sofia - 8 mai 2006
abibrinza spune:
Buna fetelor!
Cami, eu sunt bine numai ca intru usor in panica.Alaltaieri bebe a urcat in burtica si nu l-am simtit.Ieri de dimineata daca nu misca fugeam la spital.Azi am fost la control si totul e in regula, un pic ramasi in urma du greutatea.
Lui victor nu ii trece tusea si nasul.Adica tuseste de 3-4 ori pe zi si ii sterg nasul de 4-5 ori.Abia astept sa se termine odata.
Miti, ai un baiat mare.
Sambata o sa botezam si nu prea mai am timp liber.Pana saptaman viitoare numai bine,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
wapi spune:
Ce liniste este aici!
Sper ca toata lumea este bine si nu sunt probleme.
Stefy s-a inaltat in ultima vreme si nu mai este asa de pufos, ma uitam la baie la el ce oase subtiri si lungi are. Acum e bine, iese afara in fiecare zi si mananca bine. Spune din ce in ce mai mult cuvinte, si sunt absolut incantatoare variantele lui : belelelu (porumbelul), manamentul (pansamentu), maiiga (mamaliga), pututeti (pufuleti). Apropo de pufuleti - a invatat sa ceara cand vrea sa manance, dar primeste doar seara dupa ce si-a mancat fructele. Sunt in mare criza de imaginatie cu mancarea pentru el. Ii dau din cand in cand paste si mamaliguta. Banana nu-i mai place dar cere portotata (portocala) sau mar. In rest mancam clasicele legume fierte cu pui, ficat, ou si peste. Ii dau sa manance si din mancarea noastra : cartofi la cuptor, orez cu pui -- dar clar sunt in pana de idei. Ma gandeam sa-i dau si mazare, dar ezit deocamdata. Mi se par limitate optiunile acum iarna.
Week end placut!
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
adib spune:
wapi
noi sintem bine. doar ca tipam toata ziua, spre disperarea celor mari.
sa sti ca Raluca maninca (nu cu prea mare placere ce-i drept) si mazare si fasole verde (pastaie maruntita).
numai bine.
wapi spune:
Tipatul si trantitul lucrurilor prin casa sunt acum zgomot de fond. Cred ca o sa ma aventurez si eu cu mazarea :)
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
Amonar spune:
WAPI,
si Kailan mananca mazare. Eu nu o pastirez ci i-o dau asa langa cartofi si alte legume. Si eu sant in pana de idei culinare....deocamdata avem cateva meniuri si le alternam unul cu altul.
camelia.t spune:
Buna seara ciresime.
Eu dau tot mai rar pe aici de cand am inceput munca.Andreiutzu e un smecher, incepe sa rupa cateva cuvinte da nu se omoara tare, bine ca are maini si stie sa tipe, ca se face repede inteles!
Tanti care sta cu el e ok pana acum, e foarte atenta, el o indrageste...deocamdata e bine.
Eu m-am reacomodat cu munca....destul de greu la inceput, ca toata ziua ma gandeam ce face gogoasa de acasa, dar acum sunt mult mai linistita.
De citit citesc (si asa nu e mult de citit..), deocamdata de la munca nu am vreme sa intru ca am treaba muuulta de tot.Sa vedem mai incolo...
Aaaaa, pana nu uit: La multi ani Carmina!!! Multa sanatate si sa ne aduci vesti bune anu asta.Sa creasca gutuia mare si coapta si la toamna sa ne pui pozici cu mogaldeata.
Sa aveti noapte buna.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
abibrinza spune:
Poze cu noi:
http://www.flickr.com/photos/11775702@N07/
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
mikiion spune:
Marc va multumeste pt. Veronica. In stilul lui caracteristic http://www.dropshots.com/mikiion#date/2008-01-25/07:34:32
Si va roaga sa ii spuneti de unde gaseste si Veronica se intoarce?
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc