Aveti o ureche fina ? (editia 2-3-4-5)
Raspunsuri - Pagina 40
chiriuc spune:
Pt ADMIN as avea o sugestie: daca este posibil, atunci cand suntem selectati si ne apare trifoiasul, sa avem cel putin 10 minute la dispozitie pt a raspunde.Eu am fost selectata azi de dimineata, pe la 3 noaptea, si fiind prima data, pana m-am dumerit eu ce e cu trifoiasul, mi-a disparut si m-am vazut apoi in tabelul celor care n-au raspuns.Chiar as fi vrut sa raspund, pt ca am o idee ( sper sa fie cea buna ),dar timpul este prea scurt.Si, citind si opiniile celorlalte persoane de pe forum, cred ca sunt in asentimentul tuturor.O zi buna!!
ElenaGiulia spune:
Trifoiasul buclucasul m-a vizitat si din repezeala am scris numai aiurea,scuze pt greseli.
Mai ai ceva indicii Admin ca nu mai avem ideii?
rasfatzata spune:
si eu am fost selectata si pana sa raspund a trecut timpul,ce pacat pt ca as fi vrut daca pot sa fiu o norocoasa ....asta e ,poate alta data?
CrisaS spune:
Am stat cred ca 20 de minute am ascultat de zeci de ori l-am pus si pe barbata-miu...el mi-a zis ce e...nu l-am crezut in final m-am decis sa raspund..si dupa mi-am dat seama ca avea dreptate sotul meu.Sper sa ma mai aleaga trifoiul..si sa raspund corect..sint sigura ca next time dau raspunsul corect:))))
Abia astept sa se elucideze misterul asta ca deja nu mai rezist:))
Succes!!
Crisa
http://tt.lilypie.com/6d3Jm4.png
kid spune:
Eu cred ca s-a dat raspunsul corect. Astept sa vad daca asa e.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
mickymro spune:
Buna ziua. Incerc sa ma lamuresc si nu reusesc. Unde apare trifoiul si unde este lista cu cei cautati? Macar sa inteleg si eu cate ceva...
flavia maria spune:
Nu ne mai tineti in suspans...s=a raspuns sau nu corect?
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
kid spune:
Aici gasesti lista cu ultimii membrii care au fost selectati sa raspunda, iar aici gasesti lista cu raspunsuri.
Cand deschizi o pagina a forumului exista posibilitatea sa iti apara trifoiasul, care te anunta ca ai fost selectat sa raspunzi la concurs si o caseta in care scrii raspunsul tau.
Bafta!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Iozi spune:
Buna seara !
Vreau si eu sa stiu unde apare trifoiasul si cat dureaza aceasta aparitie ? Este doar un advertisment vizual sau si sonor ? Poate nu sunt in momentul acela in fata calculatorului. Multumesc mult de info !