Aveti o ureche fina ? (editia 2-3-4-5)
Raspunsuri - Pagina 31
anky spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Azi dimineata mi-a aparut trifoiul, am raspuns insa ma uit acum ce au mai raspuns altii si vad in dreptul raspunsului meu "ADMIN" in loc de ID-ul meu. De ce oare?
Criss si Alex (11.05.2003)
Hai, ca esti la fel de funny ca sunetul de la concurs

Anca,mami de doi nazdravani
monica-elizabet spune:
Criss, poate ai castigat 
cand m-am uitat si eu ieri pe raspunsuri am vazut ca asa este...aparea si ADMIN ca a raspuns ![]()
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
josefine spune:
Vai, ce surprizaaaaaa! Nici nu ma asteptam sa nimeresc raspunsul ca m-a luat prin surprindere trifoiasul buclucas aseara... Ma bucur ca un copil mic, io aia care ureche muzica n-am.
mephala30 spune:
felicitari, Josefine! 
io puteam sa jur ca e bratara unui ceas....
Participam la concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Anina_n spune:
Felicitari, josefine ! 
Eu n-as fi ghicit in veci.
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
DianaR spune:
ho, ho, in veci nu m-as fi gandit! Felicitari!
Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
monica-elizabet spune:
Felicitari Josefine 
deci pana la urma nu era ce zisese cris...fug sa ma uit la filmuletz...nu ma gandeam nici in 100 de ani la asta ![]()
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
Felicitari Josefine! 
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...