PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Primul mesaj l-am trimis cu "ajutorul" lui Luca.

Anasia voi trimite si eu o poza cu Luca. Daca mai e loc. Multumesc.

Maryion, Lucians bine ati "mai" revenit.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Draga livada,
am intrat numai sa urez un Craciun asa cum arata in visele voastre, piersicute nastrusnice, sanatate, iubire, soti intelegatori si bucurii care sa va umple casa!

Noi suntem bine, Nour creste, Ali ne in teme pentru acasa, examene, etc, am petrecut si cateva evenimente in familie (unele fericite, altele nu...ca in viata), dar mi-e tare dor de voi!!!

Citesc "la greu" din urma si, imediat ce ma pun la punct cu ce ati mai discutat, revin.

Pana atunci va si sa auzim numai de bine!

Mami cu doi lei paralei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

CRACIUN FERICIT!!!

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

La multi ani!
Craciun fericit!

Noi am profitat de venirea Mosului aseara si i-am chemat pe socrii si am sarbatorit, putin in avans, iar azi am fost doar eu cu piticii, caci sotul e de serviciu pana maine...Credeam ca ma voi odihni putin, caci de maine avem de onorat o serie de invitatii.Dar de unde, raportez primul brad impodobit pus la podea de Craciun!!!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Raportam si noi o intalnire surpriza cu Mosul, de care evident ne-am cam speriat ca noua ne plac prospaturile. Cadouri reperate, studiate, bagate la loc in punga... i-o fi fost frica sa nu ramana fara ele ca erau cam multi suspecti in incapere!
Mamici, daca e cineva pe receptie, poate imi transmite si mie parola de la cont comun?

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Primit parola. Multumim. Va pupam de somn usor.
Intrebare: ai vostri ingerasi pe la ce ore mai adorm rapusi de vitejiile de peste zi?

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

CRACIUN FERICIT !

Greiere, iti raspund eu la intrebare, ca tocmai am pus-o pe fii-mea la nani, acum e ora 11 si 10. In ultima vreme ea adorme numai in jur de 23.30-24.00 si doarme pana la 10.30. Mi se pare foarte tarziu pentru un copil, dar nu reusesc sa o culc mai devreme, poate imi dati si mie niste tips-uri ceva de adormit copiii devreme. Pur si simplu nu-i este somn. In timpul zilei doarme o singura data cam 1.30-2.00, de regula dupa masa, de pe la 4 la 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Genie noi dormim inca destul de bine adica seara daca doarme numai un somn in ziua respectiva la 8 e gata de culcare dar daca doarme de 2 ori atunci rezista pana pe la 9 maximmm 9.30 dar dimineata nu doarme mai mult de 8.30.
Incearca sa o pui la somnul de amiaz mai devreme si asa maxim la 10 eu zic ca o sa fie obosita.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

genie, si noi ne culcam tarziu, in jur de 11 , 11.30; doarme pana pe la 9, in medie;nu reusesc si pace s-o fac sa adoarma mai devreme, nici macar cu somn la pranz putin si devreme;
n-am verificat inca contul comun, dar nu uitati de pozicile piersicutzelor! consi, cum sa nu fie loc?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Salutam livada toata!

Si piticul meu adoarme in jur de ora 22:30 - 23:30, iar dimineata suntem drepti pe la 08:00 - 08:30. Dar doarme si ziua, dupa masa, vreo 2-3 ore. Acum suntem in vacanta si ne permitem sa adormim mai tarziu, dar cand e la cresa, il scol la 07:00.

Am pus cateva poze cu bradul si o sa mai punem.

Noi n-am darmat bradul, ca l-am legat cu o sfoara de teava de la calorifer, preventiv. Ca facem atatea prostioare!!!

Sotului Stefaniei Multa sanatate si fericire!

Pupam pe toate piersicutele, mamicile si taticii!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput