PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 17
monicabo spune:
Doniro,
Iti multumesc mult de tot pt raspuns. Iti doresc nastere usoara!
Merci si pt informatia cu CIC-ul.
SA vedem si la noi cum va fi, este f frumos sa ai 2 copii la diferenta mica de varsta, chiar daca va fi mai dificil la inceput.
Vom vedea cum va vrea Dzeu.
Merci
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
julax spune:
Intru si eu ultima data anul acesta.
Anasia,super colajul,multumesc pentru modificari
[size=6]La multi ani,distractie placuta si un an nou plin de tot ce va doriti![/size=6][/size=6]

Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Nu a iesit cum am vrut si mi-as dori sa inchei anul fara greseli![]()
Asa ca...
ANUL 2008 SA ADUCA IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE.LA MULTI ANI!!!!!

Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
MissJJ spune:
Fetelor si piersicutzelor bine v-am gasit in 2008 La Multi Ani si un an cat mai bun.

Noi ne-am plimbat prin centru la palat la concert fata s-a distrat de minune apoi am venit acasa ne-am pus la papa am ciocnit si apoi am pus piersicutza mica si obosita la primul nani pe 2008.![]()
Acuma ne cam retragem si noi ca suntem obositi si ne punem la nani. Si prea multa papa nu face prea bine asa ca merg la nani sa ma odihnesc.
Va pupicesc pe toate!
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
katik spune:
LA MULTI ANI LIVADA DE PIERSICUTZE!!!!
sa va aduca 2008 numai bucurii, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi, mari si mici!!!!!
anasia spune:
LA MULTI ANI, PIERSICUTZELOR!
gina,
am pus fonturi la marimea cea mai mare la care se putea, altfel iese scrisul din decor; o sa mai incerc cu altceva, dar oricum tb sa-i dai marire pe poza;
doniro, asteptam;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
julax spune:
Sorcova, vesela,
S#259; tr#259;iti, s#259;-mb#259;trāniti,
Peste var#259;, prim#259;var#259;,
Ca un p#259;r, ca un m#259;r,
Ca un fir de trandafir"
Tare ca piatra,
Iute ca s#259;geata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La anul si la multi ani!
La multi ani 2008!
Noi am petrecut mai bine decat ne asteptam.Am dansat toata noaptea,am participat la"dansez pentru tine"si am castigat locul intai ,pentru ca initial am fost pe locul3,caci primele doua echipe de pe primele locuri au fost descalificate pe motiv ca erau prea bune ,si in urma dulelului am castigat 500.000euro
.Am luptat pentru visul sotului meu de a-si cumpara cat mai multe ceasuri
au mai fost si alte dansuri interesante,unul in care erau mai multe perechi si o fata in plus cu un bat ,se dansa si cand lasa batul jos fetele trebuiau sa schimbe partenerul,iar cea care ramanea singura de 3 ori primea o pedeapsa.Sa fi vazut ce incantati erau barbatii ca era batalie pe ei
Chiar a fost frumos.Am inceput anul scriind in forta.Ar fi ceva sa am timp sa scriu mai des.Vom vedea.Am dormit putin,ma mai duc la o repriza ca la 5 urmeaza partea a doua a revelionului si mai mergem 2-3 ore ca sa fim apoi acasa sa ne ocupam noi de cel mic cu nani nani ca sa nu mai chinuim bunicii.aseara a adormit in 3 ore.si cand ma gandesc ce copil model aveam,dormea singur...ce vremuri...Speram la un an mai bun si va doresc la fel si voua

Iulia @ Alex
(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Babee spune:
La multi ani pe 2008 
Julax se pare ca a fost o distractie pe cinste
Noi am iesit pe la 6 in centru, am gasit imediat loc de parcare(asta e incredibil, de obicei ne invartim de ne vine rau), am pus copii in carut si haide dupa loc de distractie.Am dat o tura de la Parlament la Sf.Stefan si in cele din urma ne-am oprit undeva la mijloc unde era mai liber si nu asa aglomerat.Am prins un concert live(habar n-am cine canta) dar a fost foarte frumos, am dansat cu totii(inclusiv eu balena sefa
dar mai batraneste), am baut vin fiert si am papat carnati cu cascaval, ne-am luat baloane si caciulite cu porcusori(aici e o adevarata traditie cu porcii si trifoiul si altele) si pe la 9 jumate ne-am intors acasa c-a vrut Phillip.Rebecca a mai tras un pui de somn in masina, am facut baita romantica si au chiuit printre baloanele de sapun si la 11 eram in pijamale
.Phillip deja calare pe geam sa vada artificiile , Rebecca n-a vrut nici chip sa doarma.A stat la tati in brate 1 ora si s-a uitat si ea pe geam, la fiecare bufnitura facea oooooo, aaaaaaaaaaa si alte onomatopee
Ne-am pupat si am baut sampanie la 12 si pe la 1 am reusit sa ii adormim si sa ne retragem si noi in patutul nostru
.Phillip mi-a dedicat toate artificiile mari si rosii, bebe a topait si el in burtica de curios cred dar ne-am simtit foarte bine cu totii.A fost primul an in care am fost cu totii, sotul meu lucra de fiecare Revelion.Noua ni s-a parut frumos si ne-am simtit bine, altora poate li se pare banal.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Genie spune:
LA MULTI ANI pentru noul an! Va doresc un 2008 minunat, plin de impliniri si bucurii si tuturor multa sanatate!
Nu am mai apucat sa scriu de ceva vreme, abia azi am reusit sa citesc rapid din urma. Sabina sanatate multa Alexandrei, imi pare rau ca ati avut probleme. Pupam fetele sa se faca repede bine!
Roxana nastere usoara si abia astept sa vedem ce mutrita are bebe mic. Daria e o scumpete, ca de obicei.
Noi am petrecut acasa, a fost destul de soft, pe fii-mea am culcat-o pe la 11 iar noi pe la 3 eram deja in pat. A fost linistit dar frumos, cu cei apropiati langa noi.
Va pupam pe toti si va doresc inca o data multa sanatate in noul AN!
Piersicutze spune:
fetelor, noi vom pleca maine la tara, asa ca nu stiu daca o sa reusesc sa mai intru; am pus albumul pe prima pagina, cu nume provizoriu "Craciunul piersicutzelor - 2007"; am sa lipsesc cam o sapt si ceva; mai trimiteti poze, ganditi-va la un nume, ce modificari sa mai facem, si il terminam atunci, bine?
bradutul la noi este pus pe masa de calcat
ca d-ra trage de el in toate directiile, mare distractie n-am avut , ca n-am avut ce face si a papat niste chestii care
mai tarziu, asa ca la 12.30 eram
;