PIERSICUTZE de iul-aug. 2006 (69)-Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 13
Piersicutze spune:
Salutare fetelor.
Eu sunt rupta. De pe 24 Alex mi-a facut febra, stare de rau. Pe 27 seara am ajuns cu e aintr-un suflet la camera de garda, incepuse sa imi tremure acasa si sa mi se invineteasca. Ulterior am aflat ca a fost doar frison, la convulsii copilul nu reactioneaza, ori ea reactiona cand vorbeam cu ea. Am tras o spaima cumplita. Diagnosticul este faringo amigdalita si enteroviroza. Acum suntem pe antibiotic is panadol si nurofen alternat la 4 ore plus uneori supozitor. pediatra ei a fost plecata. Azi o astept sa vina sa o vada. Sper sa nu fie cazul de internare. De pe 24 nu dormim apropae deloc, suntem terminati. Puseurile de febra s-au mai rarit, sper sa treaca. Mare grija cand au copiii febra, nu lasati sa treac apeste 39. La un moment dat reusisem sa ii mai scad febra cu prosoape ude si sosete cu otet.
Va doresc la toate un An Nou plin de bucurii si in primul rand multa sanatate, ptr ca este mai de pret decat toate.
Anasia foarte frumos colajul. Multumim mult pentru munca depusa.
Doniro si Babee aveti grija de burtici. Sa ne dati de veste.
anasia spune:
sabina, multa sanatate Alexandrei si voua!
consi, bulinuta, drum bun, sa aveti o vacanta placuta!
doniro, cum sunteti?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Sabina chiar ma intrebam ce-o fi cu voi ca nu ai mai scris de ceva timp.Sanatate multa lui Alex si poate nu o sa fie decat episodul asta si va linistiti
Consi drum bun si distractie placuta.
Ieri m-am intalnit cu Bulinuta, azi e in Germania dar a racit.
Fug in pat ca s-a intarit burtica![]()
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
doniro spune:
Buna seara!
Sabina, multa sanatate Alexandrei, sigur se va face bine pana de Anul Nou, sa il inceapa cum se cuvine 
anasia, suntem bine, inca e cumintel bb Victor, sa speram ca nu vrea afara mai repede de 8 ian cand ma duc la dr. Eu sper ca atunci sa imi si provoace, pt ca ar fi termenul si va ziceam ca nu mai vreau sa trec de termen cum a fost la Daria. Oricum pe tine te voi anunta, mi-am notat in telefon nr tau si in cazul in care ma opreste la spital, iti dau vestea. Mersi mult inca o data! A, si e frumos rau colajul, dar nu putea fi altfel cu asa minuni...!
In alta ordine de idei, Daria a fost o rasfatata in ultimele zile, a primit de la nasa ei o casuta de la Quelle de care e super incantata, v-o recomand (are tot felul de forme care trebuie bagate in orificiul corespunzator, are niste bile care se bag cu un ciocanel si care coboara pe un tobogan...). Uitati aici casuta (si nasha).
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
"bile care se BAG"?????????????? 
cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)
POZE
julax spune:
sabina,sanate multa Alexandrei!Imi pare rau ca nu ati trecut prin clipe asa neplacute,mai ales acum...
sa stii ca suntem alaturi de voi
Doniro,interesanta casuta.M-am uitat si la alte poze ale Dariei.E absolut adorabila

.
Consi,bulinuta,drum bun si distractie maxima!
Babee,
burticutza!Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
doniro spune:
quote:
Originally posted by julax
sabina,sanate multa Alexandrei!Imi pare rau ca nu ati trecut prin clipe asa neplacute,mai ales acum...sa stii ca suntem alaturi de voi
Doniro,interesanta casuta.M-am uitat si la alte poze ale Dariei.E absolut adorabila.
Consi,bulinuta,drum bun si distractie maxima!
Babee,burticutza!
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Eeeei, ce imi creste pipota in mine... Multummim, nici voi nu sunteti mai prejos! Ne incuscrim?
cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)POZE
Ioana81 spune:
Anasia am reusit sa trimit si eu o poza. Poate reusesti sa mai tai din ea ca eu nu am cum, ca suntem cu laptopul si ma seaca ca nu am mousul cu noi si nu imi iese. In fine, daca ai timp....sa ne prelucrezi si pe noi
!
Am mai pus si eu niste poze cu Vla in album Cracin 2007.
cat au crescut puii fata de celalalt colaj. Avem pustani si pustoaice!
Pupici!
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Babee spune:
Doniro deci bebe mai sta la burtica, nu da semne.Sa stai linistita si poate iti induce nasterea daca va fi cazul.Simpatica jucaria, noi o stim dar nu ne intereseaza.La mine e bine acum ca ii duc, vad si stiu cam ce le place
.
Ioana vazut pozele si m-a distrat Vladi gospodarul
.I-a fost frica de Mos de fugea?
Eu sunt la faza in care nu mai pot respira noaptea ca se infunda nasul si ca sa ma linistesc dau drumul la geam.Azi noapte la 2 asta faceam, am adormit si m-a trezit dardaitul sotului(ii clantaneau dintii
).L-am dat pe el jos sa inchida geamul si-am reusit sa dorm asa bineeeeeeeeeee.Si am si o faza cand vreau sa beau cola
-eu foarte rar beau sucuri, apa e sfanta la mine.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
map spune:
Pupici multi la Piersicute si mamicute,
am trecut si noi pe fuga. Am ramas singurei de pe 27 cand au plecat musafirii si de atunci dereticam prin casa. Am cam terminat dar eu una is cam obosita. Nu mai am chef sa fac pregatiri de rev dar am pus repedesa coc niste foi de cremsnit, cateva saleuri si separat am mai copt ceva foietaj sa fac ni niste tarte cu fructe ca tot fac crema de cremsnit. Voi face de papa numai niste Cordon Bleu cu carnite de vita si o friptura de vita cu sos de ciuperci si-o salata de cruditati. Eu cred ca-s o gramada ca vom fi numai noi. Pe 1 trec scrurt mosii lui Robert sa-l dea la gringa si am mai invitat niste prieteni dar asa la cafea si prajitura numai.
In perioada sarbatorilor si Robert a fost destul de blnavior si miorcait dar a trecut. I-a acceptat repede pe bunici dar era mai prueten cu bunicul, bunica il cam supara ca statea gramada pe el si se pare ca nu-i place asta ![]()
Citesc ca-s cateva piersicute bolnaviore
Noi le uram insanatosire grabnica.
Fug sa fac ceva de papa acum dar am intrat sa va uram La Multi Ani cu multa sanatate. Sa dea Domnul sa aveti parte de-un an 2008 cu multe bucurii, impliniri, voie buna si tot, tot ceea ce va doriti.
Si pentru mine doresc din tot sufletul sa ajung la capat cu sarcina care pana acum in afara de greturile care nu ma lasa alte probleme nu-mi face. Dar trec eu si pste ele cu timpul ![]()
Va pupam mult si sa ne "reauzim" cu bine in 2008.
Monica
10+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie