***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (40)***
Raspunsuri - Pagina 15
numai_eu spune:
Vin si eu cu intarziere cu urari de LA MULTI ANI!, sarbatori fericite si un An Nou plin de impliniri!
La multi ani! si pentru sarbatoritii ultimelor zile.
Poohy si eu am trecut de la 1 la 2 tot treptat, inlocuind cate o masura. Dar la mine trecerea a durat mai mult, stateam cam 3-4 zile pana mai cresteam cu o masura cantitatea de lapte 2. In legatura cu amestecul in acelasi biberon eu asa am facut, dar daca tie nu ti se pare ok, poti sa-i dai doua biberoane la aceeasi masa, unul cu laptele vechi si apoi o masura din cel nou in alt biberon. Abia acum am ajuns si eu la zi cu cititul. Am vazut ca acum vreo saptamana ma rugase Liviana sa pun linkurile cu ce am comandat de la LR. O sa le pun zilele urmatoare, daca mai sunt de actualitate.
Va pup si o noapte linistita.
Motannel spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de 27!!!

Ana Teodora de Madi
Mario Luca de Ileana_marius
David de Alynta27
Mara de Graviduta
Teodora Ioana de Florina
Alexia de Ramsy

Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:

La multi ani de Sf. Stefan!!! 

Vlad Stefan de Monicoasa
Alexandru Stefan de Michelle35
Matei Stefan de Paky
Ianis Stefan de Dianalaura
Stefan dr IrinutzaS
Stefande Brambushca
StefanBogdan de Doxinu
Dragos Stefan de Moko

si ... pentru mine!!!
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Irinusha spune:
La multi ani de Sf. Stefan!!!! ptr. Motanel :) si restul de Stefani!!! Numai bine si multa sanatate!!!
Pupici si ptr. sarbatoritii de azi! Sa cresteti mari si sanatosi!!!
Motanel, multumim ptr. urarile de ieri! 
Mamica de
Cristian (3 Mai 2004) &
Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Motannel spune:
Muktumesc mult Irinusha!!!
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
lavini spune:
Urez si eu un "la multe lunisoare " pt toti sarbatoritii acestor zile fiindca nu am apucat sa intru intre timp.
Un "la multi ani" pt toti capsuneii Stefani si Stefanii de astazi si pt mamica Motannel, sa fiti sanatosi si sa va aduca 2008 multa sanatate si bucurii!
Piticasigogosica, ma bucur ca v-ati distrat la munte, speram sa ajungem si noi in ianuarie la un sanius.
Poohy, si eu tot treptat am trecut de la un lapte la altul, amestecat in acelasi biberon si nu au fost probleme.
Noi am patit-o iar, adica azi dimineata l-am adunat din nou de pe jos, de data asta de pe partea cealalta a patului.Eu am atipit, el se juca frumos langa mine pana cand am auzit buful de rigoare, urmat bineinteles de urlete.Nu o sa-l mai las la noi in pat, asta e clar, dar nu stiu cum o sa facem cu somnul de peste zi, ca in patut nu vrea sa doarma sub nici o forma.
Si fiindca ieri am vrut sa iesim putin din rutina, am dus copilu' la piscina.Din pacate apa era cam rece asa ca nu am stat prea mult, dar piciului i-a placut, s-a balacit, am facut vreo 2 incercari timide, asa ca pt prima data, da a-i da drumul singurel si am observat:
- daca il las singur, dar cu capul deasupra, se duce ca bolovanul la fund
- cand l-am bagat cu capul sub apa si i-am dat drumul, a iesit foarte frumos la suprafata, nu a inghitit apa, a tinut ochii deschisi, si nici nu s-a speriat.Asa ca data viitoare mai exersam la capitolul scufundari.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Alyna24 spune:
LA MULTI ANI DE SF. STEFAN PT TOTI STEFANEII DE PE
PLANTATIE PRECUM SI PT PARINTI, FRATI, SURORI CU ACEST NUME!
LA MULTE LUNISOARE PT SARBATORITII ZILEI!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Madi spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOTI SARBATORITII DE AZI, PENTRU TOATE STEFANIILE SI TOTI STEFANII SI PENTRU MOTANNEL!!!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
dicirstea spune:
Oaaau, pitic la piscina!!! Unde?
Ati luat sanie ptr pitici? Vazusem la Baby Expo una , nu mai stiu de la ce firma, parca Brevi, care putea fi folosita ca un carucior pe sina si apoi ca sanie, dar mi s-a parut pretul cam prohibitiv, 350 ron, sau astea sunt preturile??
La multi ani tuturor Stefaneilor!!!
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
lavini spune:
Dicarstea, la hotel Bucuresti, la World Class.Ne propusesem de mult, si daca Mosul i-a adus bebelului slip am zis sa-l punem in functiune. Nu am luat inca sanie, dar in curand va trebui s-o facem si pe asta.Dar 350 e cam mult.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin