Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

bey fratilor,fara suparare,eu nu sunt compatibila neam cu fecioarele fie ele barbati sau femei.Am incercat,dar nu reusesc
Vad ca Sim e fecioara,dar e super de treaba

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/page2/" target="_blank">Papanashul meu iubit(17.10.2007)

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Ete na, eu sunt leu cu sot berbec, ce numai pestii si fecioarele sunt buni?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hai noapte buna ca si maine e o zi! gashca traznita!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Speram si noi sa nu fie nimic, are refelxele toate si neurologic specifice varstei.
Ramonai vreau si eu linkul unde ai gasit despre evolutia copilului/fiecare luna te rog pe PM daca poti sa-mi trimti. Multumesc.

Ma retrag la nani ca maine avem treaba multaaa si duminica imi vine porcul la pachet de la tara si am iara treaba..pfff..sper s afie cuminte Maria si sa ma lase sa fac pregatirile de Craciun.

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

TEODORA depinde in ce decada a zodiei sunt nascute

Mergi la inceput

Teodora nici eu nici cu fecioarele nici cu pestii dar nu am zis nimic (bine cred ca depinde mult si de persoana). Sa vedem cum o sa ma inteleg cu asta mica.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Cat e ceasul!!!!! Gata, noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Imi dadea eroare, cica nu pot pune un mesaj la mai putin de 60 sec de la precedentul, ce chestieMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

ma bag si eu la somn ca maine trebui sa fac carnatii si sunt cam multicei,deh ,pesti ,pesti dae ne plac carnatii

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA mamici si bebici

Mergi la inceput