Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
Si bv spune:
Felicitari, Florentina! ce frumos o sa arate bradul vostru cu atatea cadouri sub el, frumos impachetate! inca o mami atomica! :)
si mai era cineva care zicea de cozonaci si prajituri! ohohooooo!!!
eu culeg sarmale si cozonaci de la mama, praji cumpar... cred ca salata boeuf o fac eu, ca am rabdare sa tai marunt-marunt si iese mai buna.
Poze
Si bv spune:
Pai daca pleci, Sarbatori Fericite si tie, Bikamaria! Sa-ti aduca Mosu' daruri muuulte!
Poze
magdaz spune:
Maria, stai linstita ca va fi bine.Eu ma plimb cu a mea la tara de la 2 luni si stam citeva zile de fiecare data. S-a adaptat forte bine. Nu mai zic de Annisia care bintuie prin munti cu Yannis
In alta ordine de idei pentru cine se pricepe
sa modifice listuta:
37 saptamini, apgar 10,
DN eu: 2 septembrie 1974
Si bv spune:
Myral, draga de tine, te inteleg ca-ti este greu! totusi, ai un sotior tare bun, daca-mi amintesc parca v-a lasat cadouri in camara? ce dragut! ![]()
Poze
bikmaria spune:
quote:DA pe 12 martie dar in 1978
Originally posted by alehiamquote:
Originally posted by bikmaria
MADA esti nascuta pe 12 martie sau ma insel?
sa inteleg ca si tu tot pe 12?
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
alehiam spune:
magda, imi pare rau vad ca apare o eroare si nu vrea sa scrie corect :(... insa daca dai citeaza apare cum trebuie sa scrii
. Sper sa te descurci. hai daca sunt aici te modific eu, inainte sa plec la culcare
si noi plecam la Rasnov duminica si cred ca stam pana joi vineri.... si niste am emotii... atata timp departe de casuta noastra... cred ca patesc ca maria... o sa vreau sa iau toata casa
.
danuta36 spune:
Si eu,si eu..tot pe 12 martie 
Maria,pai cu tot cu printesa?te incumeti la asa drum lung?
Si bv,eu n-am nici mama,nici soacra,asa ca...
alehiam spune:
quote:
Originally posted by bikmariaquote:DA pe 12 martie dar in 1978
Originally posted by alehiamquote:
Originally posted by bikmaria
MADA esti nascuta pe 12 martie sau ma insel?
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
sa inteleg ca si tu tot pe 12?
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
hmmm.. pai in 78 sunt si eu:) in 71 e danuta36
tzuc spune:
Probabil ca ne-ati dat disparute, dar am fost tare ocupata cu gazele sa le dea drumul, montarea centralei si punerea in functiunii etc, ca am avut zile cand nu am deschis calculatorul.
Din pacate am ajuns si la spital cu Mariuca datorita faptului ca sambata seara mi-a facut o criza (??) nu stim exact ce anume, s-a inrosit la fata, avea pleoapele rosii si ocjiul dr. lacrima abundent si dadea din cap stanga-dreapta si initial am crezut ca s-a inecat, dar nu..mi s-a parut ca nu respira, eram socata de speriata..am strigat sotul care a preluat-o si el zapacit de ine a crezut la fel ca-i inecata. So-a rvenit dar am plecat la spital imediat, initial la Spitalul pantelimon la camera de garda ca era cxel mai aproape unde fata radea cu dr. si asistentele si apoi la Sp. Gomoiu. Acolo au consultat-o pe toate partile, luat temp, totul OK au zis sa ne interneze sa fie sub supraveghere, dar pana luni nu ne puteau face nici o analiza. Am decis sa plecam la Marie Curie unde l-a fel a fost conttolata minutios si nu totul era Ok si ne-au propus internarea. Am rams la spital, desi imi era o teama de viroze si alte nenorociri din spital, de teama sa nu repete criza sau ce o fi fost...i-a luat sange si apoi ne-au cazat intr-o rezrva..norocul nostru. Dumninica dimineata i-a mai luat iar sange din deget si i-au facut eco de fontanela. Fata era Ok din toate punctele de vedere, vioaie, radea cu toate asistentele si doctoritele. Luni i s-au repetat analizele de ange, iara eco de fontanela cu alt dr, eco renal, abdominal, totul OK, i-a iesit doar analiza de calciu cu o valoare mai mare. Desi nu i-am dat calciu deloc, doar 2 pic. de vigantol si ne-a recomandat sa reducem la 1 pic vigantolul deoarece asimileaza calciu ff bine din laptele meu. Mircuri ne-am externat si va spun ca traiesc cu spaima in suflet secunda de secunda si o supraveghez apropae 24/24 de ore. Acum mi-am mai revenit din soc..dar linistita nu sunt deloc, astept sa treaca sarbatorile sa consultam si un neurolog, desi cei 4 pediatri care au vazut-o la gomoiu si maroie curie m-au asigurat ca fetita nbu are nici o problema neurologica tot nu sunt linistita.
Inlcin sa cred ca a facut o alergie d ela miros de Mr. propper cu care spalasem pe jos in camera ei si nu am aerist bine camera...alta explicatie nu am si nici dr. nu au si nici nu s-a mai repetat "criza".
Cam astea de la noi, ne pregatim sa impodobim pomul maine si apoi cele necesare mesei de craciun.
Si Maria isi suge manutele mai exact pumnul si dupa accea se stramba ..e tare haioasa, mai nou se scarpina in cap si se trage de par, gangurim..ceva d egenul nggg, inc, iii..si face un botic asa dulcel cand "vorbeste"..ma topeste toata. O sa mai punem si noi poze sa ne vedeti ca ma crescut, avem 5,2kg.
Am vazut pozele de la intalnire...super bbelasi si mamicile asemenea, poate data viitoare venim si noi ca ieri am avut programare sa iua alocatia pt. nastere si tgrusoul, a;poi am trecut pe la servici unde a fost petrecerea de craciun si a venit mosul la Maria, dar fata a ramas cu tati acasa si eu am fost plecata 6 ore si s-au descurcat de minune.
va doresc sarbatori fericite impreuna cu cei dragi si sa ne vedem cu bine in noul an (pt. fetele care pleaca si nu mai apuc sa scriu pana atunci).
pupici
magdaz spune:
Mai, zici ca sunt in acvariu cu atitia "pesti" in jurul meu...si eu care sunt taman zodia opusa![]()