Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

Prisiiiiiiiiiiiiiiii unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

sarbatoritilor de azi

Valentina, multa sanatate, sa va faceti bine ca sa va bucurati de sarbatori. Imi pare rau ca a fost asa greu dupa vacin. Nu e mare scart batista aia, pui capatul cu varf in nasuc si capatul opus in furtunul de aspirator.

Ana, este minunat Vladut! Ne-am luat si noi cornite de ren, i le-am pus asta seara si nu ma mai puteam opri din ras mai ales ca el se uita tare mirat la mine si nu intelegea de ce rad asa.

Andries, cum nu am primit PM, iti scriu acusica rapid. Deci pe Olari, dar nu la asistenta sociala, ci la Starea civila. Pentru ajutorul ala de nastere iti trebuie o copie dupa buletinul tau, copie dupa certificat nastere, si negatia valabila. Completezi acolo o cerere. Pentru alocatie iti trebe copie dupa buletinele ambilor parinti, dupa certificat si dupa livret, si o cerere completata acolo. Buletinul tau, certificatul si livretul le vor si in original. Multa sanatate lui Victor! Ce planuri de munte si de Revelion aveati?

Magda, pai aveam fisura, insa hemoroizii interni nu au avut cum sa ii vada la prima sedinta ca nu se putea miscula pe acolo. Acum mi-au facut anoscopie. Erau de grad 2, nu era super grav, dar ii rezolvam de tot. Sunt 3, trebuie pe rand. Imunostimulatoarele sunt ok, ma refer la cele de tip Bronhovaxom. Eu de asta am fost multumita, i-am dat 2 ani la rand. Luivac am auzit de el..nu stiu practic cum e, insa de celalalt nici nu am auzit. Cele naturale de tip septilin sau oscilo sunt frectie, dar i le mai dau din cand in cand. Despre echinaceea am citit mai demult si habar nu mai am unde si cum, cum ca ar favoriza leucemia infantila (nu ca ar fi o cauza, doamne fereste, ci la copiii cu aceasta tendinta ar grabi declansarea bolii). Asa ca am renuntat la ea. Cat despre cadouri, imi place cum gandeste baiatul tau.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

Bikmaria:gand la gand.unde umbla fetele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Maria eu tot ma chinui s-o adorm pe asta mica, o plimb dar cum o pun in patut se trezeste. Cand o sa doarma si ea mai mult???? Daca face ca noaptea trecuta Parca stie ca e tati plecat si nu are cine sa ma ajute.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Roxana, subscriu si eu: esti mamica atomica! ma uit acush sa vad ce zodie esti, mai frate!

Eu am fost azi cu feti a mea pe la birou, sa vorbesc de reintoarcerea la lucru, ca vreau s-o aman pana-n aprilie, dar a facut un scandal pe-acolo de-am plecat val-vartej! Cred ca am obisnuit-o rau, toata ziua numai cu mine, prea putin cu tati si e cam salbatica. Se sperie f usor!

Bikamaria, ai dreptate! desi eu chiar sunt un peste bland, mai degraba te umfla rasul daca ma apuc sa tip, pt ca am o voce cam de copil si greu ma ia cineva in serios! Sa vezi fiica-mea ce-o sa mi se urce-n cap! eu sper totusi sa mosteneasca bunul nostru simt si-atunci nu va fi bai.

Frumusel puiul, Iuli, felicitari si sa va traiasca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Andrruzza, Gabriela, Simona, magdaz, Lia_B, maria va multumim de complimente...
Lia si dulceata ta e frumusete

Simona ne place mult de Raisa, am admirat-o de cand ai reaparut.... unde mai pui ca tati este si el din Brasov, mai exact din Rasnov asa ca distanta nu ar fi o problema. Hai ca modific eu in listuta... si eu pesti

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Gabriela mi-am adus aminte, eu totusi nu am lipsit asa mult si chiar nu am realizat ca o sa mi se simta lipsa atunci. Sunteti minunate fetelor. Acum ma ia Scuze, sunt primele sarbatori fara sotior si din orice mai ceva ca atunci cand eram gravida.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by myral

Maria eu tot ma chinui s-o adorm pe asta mica, o plimb dar cum o pun in patut se trezeste. Cand o sa doarma si ea mai mult???? Daca face ca noaptea trecuta Parca stie ca e tati plecat si nu are cine sa ma ajute.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Bine draguta te credem ,esti scutita ,daca reusesti sa o adormi te asteptam la o barfa mica

Mergi la inceput

Maria pai acum doarme dar la mine in brate, liniste , shhhhhhh.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

la toata lumea!
Ne vedem dupa Craciun!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput