Strumfi de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

multumim de urare fetelor, dar speram sa mai o ducem pana la iesirea dintilor ca am auzit ca fetele sunt mai sensibile in aceste cazuri

Brazuca cand ma uit la pozele voastre si va vad asa, imbracati de vara, mi se face un dor de caldura si vorba aia, abia a inceput iarna
Sper sa treaca si la voi mai usor perioada asta de iesit dintisori si sa apucam si noi sa mai dormim. Eu una parca sunt disperata dupa un somn lung si odihnitor

Ioana poate doar e prea devreme pentru ea sa primeasca alte alimente si sper sa nu fie alergica. Stiu ca nu toti accepta mancarica dupa cum scrie la carte. Mai las-o si vezi mai tarziu cum reactioneaza. Succes!

Pup fetele de noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

LA MULTI ANI!!!Va urez din seara asta la toti cei ce maine sarbatoresc ziua numelui,sau cea de nastere.Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

si La multi ani si Stefanelelor si Stefaneilor!!! mici si mari!

si apoi La multi ani 2008! eu diseara (ca deja suntem in 27 dec.) plec la Moldova si am auzit ca e un frig de mama-mama! Stam doar 6 zile, dar daca o sa avem impresia ca am fost in Siberia nu e prea grozava senzatia cu care ma culc asta noapte... !!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

cam pustie zona... eu bat campii, asa incat ma duc la numarat oile!
noapte buna copii! zzzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Alina(Anya), Oaana, Musetto, Alina, Gabriela, multumim pt urarile de sanatate adresate Soniei, fetele.

Sonia e mult mai bine, azi deja i-a curs mai putin urechea, oricum e spooky ce iese de acolo. Starea ei generala e mult mai buna, nu mai face febra, a inceput sa manance bine si azi-noapte a fost prima noapte mai umana in ultima saptamana, la 7 dimineata eram fresh dupa 5 ore neintrerupte de somn, asta nu inseamna ca nu m-am culcat la loc dupa ce i-am dat medicamentele si sa pape.

Ioana, bafta, sper ca Smaranda sa nu fie alergica.

Gabriela, felicitari pt dintisor.

Karli, LMA pe DC!

La Multi Ani aniversatelor si aniversatilro de Sf Stefan.

Somn usor,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

la multi ani strumfilor care isi sarbatoresc azi ziua numelui, mai exact copiilor de : andreea c, ddanagh, ralucapio, orcis, sunflower, antoanela, ma bucur ca Sonia este mai bine. sanatate multa!karli, drum bun.gabriela, felicitari pt. dintisorul Medeei.Ines ne-a facut o mare bucurie in ziua de Ajun si s-a ridicat de-a busilea. Ce frumoase sunt etapele astea din viata copiilor nostri si totusi ce repede trec: primul sunet, primul zambet, prima intoarcere, primul "mama", primul dinte, prima data singur in fundulet, prima data de-a busilea, primii pasi...parca-mi mai doresc un copil.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ghinet, la multi ani si lui stefan al tau !! Ce faceti? Va sarbatoriti azi in grup restrans de 5?www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

neata neata neata

Anto si multumesc! ii doresc si eu sanatate multa Soniei! mai e un pic si e ca noua micuta.

Valen ce matinalaaaaaaaaaaaaa! dar nu ma uit unde locuiesti ca sa imi mentin afirmatia si tie mercic ... m-am trezit sa fac bagaje, etc.etc... felicitari pentru Ines! doamne ce repede trece timpul! ai fetita mare, iar eu bazai pe aici curioasa de primii dintisori ai Adelutei, in timp ce timpul trece, copilul creste iar noua o sa ni se faca dor de toate etapele astea pentru ca au trecut asa de repede! este exact asa cum ai spus tu! e bine ca mai avem solutii dar sotii vor?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Neata... mai, dar nicio cafea ? ca eu sunt cam chiauna, de pe la 3 stau de palavre cu puiul, nu a mai vrut deloc sa doarma, nu stiu ce o fi cu el (poate dintii, deja??). Avea un chef de joaca... l-am luat langa mine in pat, ca altfel plangea, si a inceput sa ma traga de tzati, sa-mi dea palme pe fata, sa-mi traga suturi in burta...chestii d-astea delicate . Asta pana pe la 8, cand eu n-am mai rezistat si m-am sculat. Cum s-a vazut singur, cum a adormit (cred ca era o tehnica sa ma dea afara din pat).

La multi ani si de la noi Stefaniilor si Stefanilor, mici si mari .

Gabi, mami de bubulush David (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Gabriela, felicitari pentru dintisorul Medeei . Sper si eu sa vad in curand un dintisor la David al meu, nu ca as vrea eu neaparat sa aiba copilul dinti de acum, dar cel putin gasesc o explicatie pt faptul ca baga TOT ce prinde in gura. Preferatul lui totusi e degetul meu, de care musca destul de zdravan (pe ale lui cred ca vrea sa le protejeze ).

Anto, pupam Sonia mica, sa se faca bine! Daca a inceput sa curga urechiusa, e normal sa se calmeze si sa se simta mai bine. Sanatate multa!

Valen, felicitari pentru surpriza pe care v-a facut-o Ines . De-abia astept si eu sa-l vad pe strumful meu ca o ia din loc, desi stiu ca mai e pana atunci. In plus, avem fundul cam greu pt experiente de genul asta .

Karligutza, la multi ani si tie pe DC. Drum bun si distractie placuta la Moldova.

Gabi, mami de bubulush David (02.09.07)

Mergi la inceput