Strumfi de iulie-august 2007 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
Anya20 spune:
Craciun cu belsug tuturor!!!sa vina Mosul cu multe cadouri si sa fiti fericite alaturi de cei dragi.
P.S. anto, sanatate multa soniei!!
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
veroboroda spune:
Buna, fetelor! Noi abia am poposit pe acasa. Am fost plecate la bunici in partea Vasluilui si ne-a prins iarna pe acolo, dar am reusit in cele din urma sa ajungem acasa.
Va urez si eu Craciun fericit, sa aveti bebici sanatosi si papaciosi, multa intelepciune si rabdare si sa va aduca Mosul tot ce va doriti.
Vero, mami de Bianca
oaana spune:
Anto,imi pare tare rau pentru Sonia.Sa-i dea D.D sanatate multa.
sa-i treaca.
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
brazuca25 spune:
Mos Craciun sa va aduca ceea ce va doriti voi mai mult... Multe bucurii si numai momente frumoase alaturi de cei dragi!
Craciun fericit si La multi ani!!!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Ioana75 spune:
Sarbatori fericite!
Sa fiti fericite si sa primiti multe cadouri!
Lia
.
Aylin, asa e tubul de calgel, pe jumatate gol
. Am luat dentinox, parca se vede o imbunatatire.
Oana, ceva vesti?
Lavinia, multumesc
. Tin pumnii sa manince Lorinuta frumos.
Diana mami de Dani, multumesc; va doresc si voua ingrasare cu spor
.
Azi i-am dat Smarandei suc de morcovi, i-a placut, a stat cuminte in scaun. Vineri mergem la munte si sper sa-i pot da borcanas hipp de morcovi cu mere asa repede.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
X-ray spune:
anto multa sanatate soniei!of,of asta mai lipsea...
la noi a venit mosu' aseara.elisa a fost ca deobicei speriata de bombe putin,dar a fost super!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
andutzy spune:
Buna seara si LA MULTI ANI! La multi ani, dragele mele, la multi ani, copilasi iubiti!
La noi aseara a venit Mosu spre bucuria celui mare, care nu stia cum sa se laude ca a fost cuminte doar doar sa primeasca cat mai multe!
Horia a inceput azi diversificarea, cu o lingurita- doua de suc de portocale de la care s-a strambat tare de tot. A ramas cu doctorita ca daca nu ii place in continuare, sa incercam suc de morcovi sau de mar. Ideea era ca acum e sezon de portocale si e pacat sa nu profitam si sa incepem cu ceva care poate nu are gust sau este de import(cum sunt morcovii de la aceasta vreme). Mie sincer mi-a fost putinel teama de aciditatea portocalei, dar daca ea a zis ca e ok, am inceput asa, mai ales ca Horia e marisor, are 5 luni, nu ca Dragos care avea 3 luni si jumatate cand am inceput cu sucul de portocala.
Va doresc Sarbatori pline de caldura si cadouri frumoase in continuare! Va pupam!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
musetto spune:
Cam tarzior am reusit sa intru, dar n-a fost timp. Va urez si eu SARBATORI FERICITE! alaturi de cei dragi si un An Nou plin de sanatate si bucurii!
Noi am reusit performanta de a arde sarmalele...
Pupici! 
mami de
(4 august 2007)
musetto spune:
Antoanela, acum am citit ca Sonia e bolnavioara. Bine macar ca v-ati lamurit ce are, ca sa o puteti trata adecvat. Si bine ca si mami a ta acolo, langa voi. O pup dulce pe cea mica sa ii treaca repede boala! 
mami de
(4 august 2007)