Scandalul cu ministrul Orban
Raspunsuri - Pagina 8
ramiris spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Sirimie...poti sa spui cum vrei tu...plecat de la locul accidentului ...fugit....e clar ca a incalcat legea.
Si de lepre ce incalca legea si apoi altii sar sa le apere yo cred ca Ro e satula. Tu nu crezi asta? Ok...tu da-i bice mai departe cu "ziaristi oameni rai"
Guestus, merci de botez...(daca te refereai la replcia mea cu fuga/plecatul). Si pt. corectitudine, nu prea poti sa-i spui cum vrei, plecatul e perfect legal, fuga e infractiune.
Mie tot nu mi-e clar ca a incalcat legea, atata vreme cat nu e clar daca a lovit-o sau nu pe fata.
Altfel, la accident fara victima poti pleca linistit de la locul accidentului, nu e infractiune, nici macar contraventie.
Si te prezinti dupa frumusel la biroul accidente usoare pentru constatare impreuna cu celelalte parti implicate. Daca nu te prezinti te amendeaza, e contraventie, nu infractiune, dar oricum nu inseamna ca ai plecat sau fugit de la locul accidentului.
Guestus? Ai pemis de conducere (auto)?
Guestus spune:
quote:
Originally posted by ramiris
Mie tot nu mi-e clar ca a incalcat legea, atata vreme cat nu e clar daca a lovit-o sau nu pe fata.
adica merge la politie dupa 3 zile si voi o tineti tot asa...ca nu e dom"le vinovat....si nu a incalcat legea....cineva e mai mult decit ridicol aici
infractiune..contraventie....penala...nepenala...tara geme de hahalere si nu asta trebuie pe post de ministru...sau cum?
ramiris spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by ramiris
adica merge la politie dupa 3 zile si voi o tineti tot asa...ca nu e dom"le vinovat....si nu a incalcat legea....cineva e mai mult decit ridicol aici![]()
infractiune..contraventie....penala...nepenala...tara geme de hahalere si nu asta trebuie pe post de ministru...sau cum?
Dupa 3 zile sau a doua zi? (adica in termenul de 48 ore permis de lege).
Guestus spune:
Trebuie sa declari in 48, 24 sau 108 h de la accident?
hai ramiris...spune aici sa auzim si noi. ![]()
ramiris spune:
quote:
hai ramiris...spune aici sa auzim si noi.
Din ce mi-amintesc eu din legislatia rutiera, de cand mi-am luat permis, la accidente usoare, fara victima - 48 ore.
CE-i drept mi-am luat pe vechiul cod rutier, da pot sa gugalesc pt. verificarea informatiei.
Tu stii altceva?
mariamunteanu spune:
Am auzit (n-am vazut) ca ministrul Orban a aparut la TV beat de nu era in stare sa lege vorbele cand a fost intrebat despre accident - nu stiu cand exact. Si ca e arogant. Cine mi-a spus e o ruda din tara, om serios, m-as mira sa inventeze. E adevarat sau e doar un zvon ?
Maria
ramiris spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanu
Am auzit (n-am vazut) ca ministrul Orban a aparut la TV beat de nu era in stare sa lege vorbele cand a fost intrebat despre accident - nu stiu cand exact. Si ca e arogant. Cine mi-a spus e o ruda din tara, om serios, m-as mira sa inventeze. E adevarat sau e doar un zvon ?
Maria
Nu e adevarat :). S-a banuit ca nu s-a dus la politie pt ca rpobabil era beat si in "sustinerea ipotezei" au dat niste imagini de arhiva cu el de la un chef, unde canta si dansa, si probabil ca si bause.
ramiris spune:
quote:
hai ramiris...spune aici sa auzim si noi.
Uite ca n-am mai googalit, imi zise o colega mai proaspata soferita ca sunt 24 h, nu 48 cum credeam (stiam) eu.
Shoot me!
Guestus spune:
Esti tu sigura ca macar pe codul vechi e 48 H...sau doar asa ...faci galerie lu" sirimie? ![]()
Da poate orban stia de codu" lu napoleon...sau ala din provincia XiXin china ...hai sa auzim si alte scuze
"Ministrul Ludovic Orban a anuntat mai tarziu un accident rutier in care a fost implicat
de D.M. HotNews.ro
Mar#355;i, 18 decembrie 2007, 6:37 Actualitate | Esen#355;ial
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban a fost implicat, duminica, in jurul orei 14:00, intr-un accident rutier, insa s-a prezentat la politie abia luni seara. Politistii i-au suspendat permisul pentru 30 de zile si l-au sanctionat cu cinci puncte penalizare. Orban a primit aceste sanctiuni pentru ca a declarat accidentul rutier in care a fost implicat, cu cinci ore intarziere fata de limita legala de 24 de ore."
ramiris spune:
quote:
Esti tu sigura ca macar pe codul vechi e 48 H...sau doar asa ...faci galerie lu" sirimie?
Da poate orban stia de codu" lu napoleon...sau ala din provincia XiXin china ...hai sa auzim si alte scuze
"Ministrul Ludovic Orban a anuntat mai tarziu un accident rutier in care a fost implicat
de D.M. HotNews.ro
Mar#355;i, 18 decembrie 2007, 6:37 Actualitate | Esen#355;ial
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban a fost implicat, duminica, in jurul orei 14:00, intr-un accident rutier, insa s-a prezentat la politie abia luni seara. Politistii i-au suspendat permisul pentru 30 de zile si l-au sanctionat cu cinci puncte penalizare. Orban a primit aceste sanctiuni pentru ca a declarat accidentul rutier in care a fost implicat, cu cinci ore intarziere fata de limita legala de 24 de ore."
Hai ca te prinseshi, ii fac galerie lu' Sirimie. Si nu numai atat: amandoua suntem in partidu lu Orban si suntem si "tovarashe" de pahar cu el. Si dupa ce bem bine ne distram alergand fete inocente cu masina. De data asta nu eram libere sa ne ducem cu el la haituit cetateni pe strazi.