Scandalul cu ministrul Orban

Scandalul cu ministrul Orban | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Ce credeti despre scandalul inscat dupa ce ministrul Orban a avut accidentul de masina?

El declara ca nu are nici o vina, ca a asteptat politia, ca nu a ranit pe nimeni, ca el este victima: www.gardianul.ro/2007/12/20/dezvaluiri-c11/teoria_conspiratiei_orban_mi_s_a_umblat_la_masina_mi_a_disparut_un_act_important_-s106373.html" target="_blank">aici

In schimb jurnalistii au gasit o www.hotnews.ro/actualitate/esential/articol_2116601/discutia_dintre_martorul_accidentului_dispecerul.htm" target="_blank">fata care ar fi fost ranita in accident, speculeaza ca ministrul www.hotnews.ro/actualitate/esential/articol_2116441/ministrul_orban_proprie_initiativa_declare_accidentul.htm" target="_blank">nu a declarat accidentul imediat pentru ca a baut, ca i-ar fi dat bani fetei ca sa nu declare ca a fost accidentata.

Din www.hotnews.ro/actualitate/esential/articol_2114651/video_filmul_integral_realizat_dupa_accidentul_produs_ludovic_orban.htm" target="_blank">filmul integral eu tind sa ii dau dreptate ministrului.

Dar de obicei cu astia, nu iese foc fara fum.

Voi ce credeti: este ministrul vinovat ca a accidentat fata sau asta este o facatura a presei, o campanie de denigrare? Eu nu stiu ce sa cred

Eu am vazut chiar duminica seara la Realitatea TV o "martora" care declara ca a vazut cum ministrul a lovit o fata care traversa. Intre timp nu am mai auzit de nici o martora care sa fi mers la politie.

Dupa parerea mea este foarte grav daca nu e adevarat, daca martora respectiva dispare in ceata si postul de televiziune nu este penalizat, in cazul in care informatia este falsa. Pentru ca ar fi un exemplu clar de manipulare prin media, de televiziune care nu este impartiala, de interese obscure. De "mintit poporul cu televizorul".

Sint sigura ca apar tot felul de informatii false prin ziare, sint o multime de investigatii neverificate, "cerute de sus". Dar ar ajunge totusi prea departe, sa spuna la televizor ca "au auzit" ca ministrul a platit cu 3000 de euro ca fata sa nu depuna plingere si sa minta, fara sa pateasca nimic daca nu e adevarat. Parerea mea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da..e mina lu" basescu ...
yo zic ca e bechtel la mijloc. Stim cu totii ca americanii au satelit cu lentile X3000 si pot sa urmareasca orice miscare...asa ca nu ma mir. Au stat cu ochii pe el...urmarit...poate taiat frinele?
Voi ce credeti? sint americanii sau poate rusii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu cred ca Orban era beat,fata de la alt partid ,nu i-a acceptat avansurile si etc.,etc. a calcat-o.Dar a fost atit de zgircit s-au au platit astia de la ziar mai bine ,ca sa aflam aceasta indiscretie colosala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Evident ca Basescu e de vina! N-ati vazut unde s-a intamplat accidentul? ministrul este un om foarte onest caruia i s-a inscenat chestia asta evident cu ajutorul serviciilor secrete(care i-au furat din masina acte foarte importante, in timp ce el era la o cafea probabil cu Politia) si cu ordin de "sus". Si el n-a sunat beat sa-l ameninte pe Turcescu, probabil erau paraziti pe fir.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Ah ce m'am temut de subiectul asta! Stiu ca o sa apara ele cu demonstratia faptului ca Basescu e de vina (ghici unde s'a intamplat accidentul!?) ca serviciile secrete sint implicate, ca presa lui Vāntu manipuleaza, ca un cot rupt nu face cat cariera frānta a lu' Pufulete Saftoiu care tocmai isi ia zborul a doua oara...stiti voi, genul acela de argumente care ii aduna la un loc pe Ciudatu, Crispoiu si Bādea!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Nu e "mina lui Basescu".
Singura intrebare pe care o am eu este daca Orban minte sau presa minte.

xenocid, tu ce zici? Numai Orban minte, presa zice numa' adevaru' ca intotdeauna?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by xenocid
stiti voi, genul acela de argumente care ii aduna la un loc pe Ciudatu, Crispoiu si Bādea!

L-ai uitat pe Spam (aka LaptopMan)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Io cred ca Orban era beat, a lovit-o pe fata si i-a oferit bani sa taca. Si mai cred ca peste 2-3 luni nu se va mai vorbi de subiectul acesta, iar sanctiunea care i se va aplica betiv ministrului va fi una drastica made in Romania. Va fi batut...pe umar de praf.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Imi aduc aminte ce mistouri scotea din el despre altii,evident.
4 accidente in 4 ani e cam muuuuult.Anul trecut a intrat cu gipanul imprumutat (hi hi hi....)de la o firma in tramvaiul 11.Alta data a ciocnit cateva masini incercand sa parcheze.
Desigur ca serviciile i-au inscenat totul,lui,cavalerul dreptatii,opozantul curajos in fata dictatorului care transforma biata tara in dictatura.Poate si americanii astia nenorociti care nu stiu ce naiba au cu bietii luptatori impotriva coruptiei si-au bagat nasul.
Si se ducea sa dezapezeasca tara in timp ce noi stateam acasa la caldurica sau eram la serbarile copiilor.Cata abnegatie pentru cetateni!Si cum a stat el 3 ore in ninsoare asteptand organele care nu mai veneau.Si cat de nenorocita este mincinoasa asta de presa ,cat manipuleaza ea oamenii care nu stiu desigur sa discearna adevarul de minciuna.
Problema nu este neaparat accidentul in sine ci atitudinea ingrozitoare de dupa.Bineinteles,conform traditiei,nu va pati nimic din punct de vedere legal.
Off-topic:am citit azi intr-un ziar ca fetita careia Carmen Paunescu i-a omorat familia acum 3 ani este foarte multumita de doamna Paunescu:acum o trimite 2 zile la Voineasa.I-a pus si termopane la apartament.Voi ce parere aveti?Sotul meu zice ca si-ar vinde tot si l-ar omori pe autorul accidentului daca noua ni s-ar intampla ceva si vinovatul ar scapa ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by loryi1974

Si cum a stat el 3 ore in ninsoare asteptand organele care nu mai veneau.

Pai ce vrei? Organele stateau si ele la caldurica. Doar nu stateau ca proastele afara sa le fie frig.
Cica, doua organe ar fi trecut pe acolo dar nu au vazut nimic.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Eu cred ca dl.menestrel (adica Orban) ar trebui sa compuna un cantec despre aceasta drama, un fel de balada rock condimentata si cu un solo de chitara, nu de alta dar sa nu creada fetele (ca nutzi udrea) ca e "bluz" si trebuie musai sa danseze

Mergi la inceput