LMA! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

marani, sunteti doua frumoase, sincer. cred ca o spun a suta oara. sau mia, nu mai stiu. arata minunat buburuza noastra. va pupam tare de tot! si curaj mami, intr-o buna zi va veni soarele si pe ulitza voastra, sunt sigura!

dbunny, deliciosul de dani in rolul cel mai important!

laura, sper sa aveti o noapte ami linistita.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

yagmur, ma uit asta seara la pozele lui luca de parca-l vad prima oara. nu stiu cum de nu am vazut ceea ce-mi este acum atat de evident! este leit ma'sa! jur pe rosu
[si sensibilos ca ea... ca doar ai zis c-a plans la taiat de motz...]

asiza, cum spuneam... fluturashii... uite-i cum zboara...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

laura, pare rau de probleme, sincer!

Apoi nu plecam eu fara sa va pupez dulce si sa va spun sa nu ma uitati!..maine dimineata plecam foarte devreme si nu cred ca mai intru pe forum!acum ma duc sa fac o baie, pedichiura, pensat si ras matreata de pe picioare..daca nu oi adormi cu aparatul de epilat in mana!

Eu va doresc tot ce e mai bun, toata fericirea si lumina peste sufletele voastre, dragi mamici, Craciun Fericit alaturi de fulguletii vostri, de sotii vostri, de restul familiei voastre , un an nou cu bucurii sa va aduca Bunul Dumnezeu, sanatate la pruncusori, ca e mai buna decat toate!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by flore26

PRIMUL AN DIN VIATA ALESSIEI

Multumesc, flore. Ce frumos... Nu imi venea sa cred ca ai avut o burtica atat de mare! Si ce minunatie a iesit din ea!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Poveste de fulgulet, Denis Cristian

Povestea lui Denis a inceput cu 8 ani in urma...

Sunt cu sotul meu de la 16 ani (eu, el avea 20). A fost si este o dragoste frumoasa, care parca infloreste in fiecare zi, am trecut prin atat de multe impreuna...La 20 de ani m-am casatorit si tot de atunci ne-am dorit un copil. Nu ne-am mai protejat deloc si speram ca minunea sa se intample rapid. n-a fost sa fie. Am facut unele investigatii minore si totul parea ok, atat la mine, cat si la Cristi. Medicii ne sfatuiau doar sa avem rabdare inainte sa incepem investigatiile invazive, intrucat eram inca tineri. In fine, dupa 7 ani...s-a intamplat.
Era Ajunul Pastelui 2006. Aveam un test de sarcina cumparat cu vreo saptamana in urma si, deoarece imi intarziase menstruatia (ceea ce la mine nu prea era un semn cum ca as fi gravida) mi-am zis sa-l fac, macar sa ma las de fumat ...Si a aparut...a doua liniuta roz, subtire, abia vizibila, dar era acolo. Am cascat niste ochi...Am fugit si i-am aratat testul lui Cristi, spunandu-i: "Vom avea un copi". A sarit ca ars din pat, si a cascat si el ochii la testul ala pozitiv... Am lasat pregatirile de Paste, am sarit in masina si fuguta la spital pentru eco. Medicul de garda ne-a spus ca se vede ceva, ar fi sacul gestational, si parea o sarcina in 6 saptamani, dar ne-a spus sa revenim peste vreo 2 sapt sa se pronunte sigur. Nu mai aveam nevoie de confirmari...stiam...era acolo...S-a intamplat MINUNEA!

Am avut o sarcina fara probleme majore...dar eu aveam 30 de kg in plus dupa 9 luni...

Intrucat am cerut cezariana, m-am inteles cu medicul cand sa merg la spital...Era sambata, 16 decembrie. Imi tremurau chilotii pe mine de emotie. Eram convinsa ca mor la nastere . Medicul m-a controlat, a decis ca bb nu e pregatit sa vina si m-a trimis acasa, urmand sa revin pe 19. Mi-am luat talpasita rapid, usurata ca nu nasc atunci ...
Marti dimineata, pe 19, cu un morcov de 2 metri dupa mine+una bucata sot si mama ma prezint din nou la spital. Trec prin toate formalitatile de internare (inca speram ca-mi dau drumul acasa si-n acea zi ), imi dau acordul pentru cezariana, vine medicul, ma consulta, monitorizeaza copilul, ma schimb, vorbesc cu anestezistul si gata: sunt pregatita pentru interventie. Ma pun astia in scaunul cu rotile, chema sotul sa-l pup si, cu dintii clantanind si plangand aproape in hohote, plec...In sala ma pun pe masa, face rahianestezia, io ma uit la trupa de medici si asistente cum se schimba...le zic ca arata mai ceva ca-n Spitalul de Urgenta (serialul), imi face anestezistul testul de "simtire" (io, neismtita, zic ca nu mai simt nimic ), se ridica paravanul si bag de sama ca-mi tot cotrobaie medicii prin burtok.
O prietena, asistenta la neonatologie in acel spital, era cu mine in sala, ma tinea de mana si filma cezariana. O strangeam de mana pe biata fata, mai mai sa-i fracturez oscioarele. Spun anestezistului ca io simt ca-mi umbla prin burtok. Ma intreaba daca ma doare ceva, zic ca nu, el vine si ma gadila sub barbie si-mi zice ca asta e max ce-ar trebui sa simt si ca e normal. Eu eram cu ochii pe monitoare, cica imi supravegheam tensiunea si pulsul . Simt ca ma impinge cineva pe burta si mai apoi, aud un scancet. E MINUNEA MEA. A vazut lumina zilei si eu inca traiesc . Prietena mea imi spune ca totul e bine. Dupa un timp in care bb a fost curatat, aspirat si infofolit mi-l aduc sa-l vad. Mi-au dat lacrimile. Mi l-au lipit de obraz. Am putut sa spun doar: "Dragu' lu' mama!" si l-am pupat, apoi dus a fost...
In fine, m-au inchis medicii si m-au dus pe sectia de ATI, unde atata timp cat mi-au dat calmante (inclusiv ceva morfina) si nu mi-au cerut sa ma dau jos din pat, a fost super...apoi a inceput calvarul recuperarii, a treia zi m-au mutat pe sectia de lauze si mi l-au adus pe Denis in salon cu mine...El mi-a dat putere sa ma refac rapid, ca altfel cred ca si azi ma vaitam dupa operatie ...Dar m-am ridicat, l-am luat, l-am dragalit, l-am schimbat, l-am alaptat si in ziua de Craciun ne-a lasat acasa!!!! A fost cel mai frumos Craciun!!!

Iepurasul de Paste ne-a adus vestea cea mare, iar Mos Craciun ne-a daruit cel mai frumos cadou: prima zi acasa cu minunea noastra, Denis Cristian!

Dragul meu copilas, mami si tati te iubesc enorm si-ti vor fi mereu alaturi, sa cresti mare, sa fii sanatos si intelept, sa ai o viata frumoasa si plina de impliniri!!!!

Si-am incalecat pe-o sa...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Dbunny, ce faina a fost serbarea, iar pruncul perfect! Cred ca au muncit ceva educatoarele...

Ktrinel, Cristi sta singurel cam pana pe la 15 minute, in patut sau in tarc, dar nu e niciodata izolat complet, ca eu sunt prin preajma, ma mai vede, ii vorbesc, sau mai e Roxana... singur de tot sta cand se trezeste din somn si mai gangureste o perioada. Da de ce?

Monica, va doresc o noapte usoara, fara reactii de la vaccin.

danutz, si Roxana a facut rubeola fara sa fi avut un contact evident cu cineva bolnav, din cate stiam noi. Plus ca pediatra ne-a spus ca e cam atipica, bubitele erau putin mai pale, temperatura era pana in 38... Sincer, ieri cand ti-am scris ca poate Rares are o boala eruptiva exact la rubeola m-am gandit.

flore, daca te mai vezi/auzi cu chinico ureaza-le "bun venit" si din partea mea... sau "bun ajuns" ar fi mai potrivit!

aka, povestea nasterii? Impartaseste, nu fii egoista!

asiza, chiar ca e lung drumul... maine noapte sa stai cu noi pe forum sa ne spui cand suna la usa!
I-ati facut creasta si lui Luca? Sau s-a ocupat Denis de asta?
Aaaah, povestea! "A vazut lumina zilei si eu inca traiesc"
Ma faci sa rasu'-plansu'... Excelent cadou ai dus acasa de Craciun!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

YAGMUR,mama da ce baiat mare si frumossssss aiavion ca al vostru il avem de la 10 luni,e super frumos iar lui David al meu i-a folosit si ca sprijin in mers!Iar tortul a fost superb si arata delicios!
MARANI va compatimesc pe amandoua,ce program aveti,va doresc muuuulte nopti linistite
DBUNNY e asa de scump si de cumintel Daniel,e un ingeras
KTRINEL,ai curaj s-o lasi singura in casa??????????????//al meu nu sta nici un minut fara mine pe langa el.
FLORE 26 super slide-show-ul,e o scumpa si o ochioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare
nu e buluceala mare la scrisorici ! deci mosul sta relaxat si in conditiile date mareste premiul :)

pupici
D

ps azi ne-am jucat cu baloane de sapun ... sa va spun ce a facut ??? :))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

simtiti ca vine www.youtube.com/watch?v=RvfGNSR2isA&feature=related" target="_blank"> craciunul?

Frumos!
Da, simtesc, azi toata ziua am cantat colinde si de abia astept sa mergem la colindat la niste prieteni... o sa vina si Mosul cel adevarat, de abia astept!

desiree, un Craciun fericit, calatorie frumoasa si sa va simtiti nemaipomenit de bine in vacanta!

dianocica, esti depresiva? Hai mai ca 23 de ani nu-i chiar sfarsitul lumii!
Sau faci chef pe webcam cu Constanta... dandusa iti pune muzica, a_deju iti tine un speech... va distrati bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Am facut si noi vaccinul, e totul ok, n-a avut nici o reactie. Speram sa treaca noaptea cu bine.
Vazut poze frumoase tare cu aratosii Denis si Luca la petrecerile de un anisor, cu printesa Oana la intalnire cu ursii, cu Alessia cea serioasa si cu bradul, cu blondina Bubamara si cu mamica ei sexoasa, cu Daniel pruncul Iisus (parca e un ingeras).

Flore, super povestea nasterii si slide-show-ul! Ce veselie e la voi la brad! Pupam si noi Beoaca si mama Chinico!
Bebinuta, felicitari Adei pentru primii pasi!
Shoshika, astept cu nerabdare continuarea povestii voastre!
Danutz, sanatate multa Mariei-sale!
Ktrinel, Alexia sta foarte putin timp singura, maxim 5 minute, dar asta se intampla rareori. Trebuie sa fie tot timpul cineva langa ea, sa aiba pe cine se urca, pe cine musca, sa se joace cu ea etc.
Laura
Marani
Asiza, mi-au placut mult povestea nasterii lui Denis si pozele! Vorba Doniei: rasu’-plansu’! (si mie mi-a fost teama ca voi muri la nastere si n-o sa apuc sa-mi vad puiul. Toata sarcina l-am innebunit pe Cezar, saracul, cu chestia asta! )
Donia, Cezar mi-a spus ca mesajele pe care le scriu pe forum se scriu prin yahoo, sau ceva de genul asta am inteles eu, ca nu ma pricep . Forumul merge bine, pot citi, pot vedea poze, dar nu pot trimite mesaje (sau, in cel mai bun caz, pot trimite mesaje scurte) atunci cand yahoo-ul o ia razna , si nu pot intra nici pe mail sau pe messenger.
Anateo, felicitari lui Seba pentru ca merge singurel! Sanatate multa copiilor si multa putere tie!
Acs, tare dulce Ioana la serbare! Asteptam si pozici.

Noapte buna mamici si copilasi iubiti!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput