Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Sim, te rog nu inchide ftp, am o eroare si mai am de copiat 2 fisiere. Sarumana pentru film.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxali spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA11
fetelor va rog frumos trimiteti-mi si mie poze cu voi gravide si cu rochite de okazie!!!!!Nasica lui gogo e gravidutza si nu stie ce rochie sa faca pt botez! merci!
Arunca si tu o privire pe la fetele care au poze...numai ca acum e mai frig
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Vazut papanasi si dulcetici...ce cuminteiiiiiiii...pai a mea facea concert acolo..
Am fost si noi azi la control...super a luat 1.200...deci mananca putin ,dar bine.
Apropo de salivatie abondanta ,doct mi-a spus ca acum se form glandele salivale.
Ptr cojite si eu ma chinuiam inainte de baie cu ulei abondant,in timpul bai pieptanam bine,dupa baie ulei,dar tot avea cojite...acum mi-a recomandat alta cremuta si alt sampon...sa vedem ce rezultate da.
Azi am terminat cu cadourile ptr toti...cumparate,impachetate,biletele etc
Dany lasa-l ca o sa-si revina mai tarzor...nici al meu nu se omora cu primul...chipurile ii era frica cu un nou nascut...cu forta si cu gura sloboda nu faci nik...incet, incet il face-ti voi sa-si revina![]()
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
myral spune:
Ce mamicute tinere frumoase si slabute! Si bebelusi frumosi si cumintiiiiii, nici unul nu a plans?
Bine Stefan sigur nu ca era si cu girafa
.Dar papanasii de un kil unde-s?
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Ali, hi, hi, hi!Micuta mea acum si-a gasit sa doarma, deci va fi iar o noapte lungaaaaaa.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Annisia spune:
M-a sunat al meu sa imi spuna ca ii pare rau ca nu m-am vazut cu fetele azi... Si m-a intrebat daca nu am iesit sa imi iau ceva, sa fac o terapie... Eu cand sunt ofti, fac terapie prin cumparaturi... I-am spus ca am facut o terapie mica... I-am luat cate ceva lui bebe (doi body, un puloveras haios, o sepcuta si niste ghetute din blugosi) si mie doi panta si doi pulover... O minunatie!!!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Cred ca fetele isi fac siesta acum, de nu mai apar pe forum...
Micul Yannis creste mare
diwana spune:
Nah, sunt geloasa pe voi ca ati fost la papanashi. Sa va fie de bine! Sunteti foarte frumoase toate, iar papanashii si dulcetzurile la purtator....., deh, ce sa mai zic?! Minunati!!!! Ia ziceti ce fete au facut chelnerii cand v-au vazut?
Diwana si pitic Rares
danielle02 spune:
roxali 

annisia
si tu i-ai zis ca nu ai fost la intalneala...nuuu???
myral tare faine gajici si slabutze,mai ales sim,
sim,dragutza,cum ai dat asa repede jos kg alea?
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici