Palpitatii!

Palpitatii! | Autor: aaalex

Link direct la acest mesaj

Mama mea,50 ani,are diabet,atacuri de panica si de aseara simte palpitatii in git si ii vine sa tuseasca.La inima face frecvent controale,din cauza diabetului si nu are nimic la inima.Ce poate sa fie aceasta innecare??????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Aaalex, iti spun din proprie experienta, este lipsa de Ca si Mg. Neaparat sa faca o cura de MagneB6 si Ca dar bineinteles sa intrebe medicul intai. Stiu ca sunt foarte neplacute atacurile de panica, dar incearca sa o linistesti si sa-i explici ca la stress organismul pierde minerale (repsecitv Mg) si Ca si ca o deficienta a acestora, da simptomele acelea neplacute.

Sa-si faca si analizele pt tiroida. Si cat mai multa relaxare si odihna.

Sanatate multa.
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Cred ca si Arina ca este vorba de o lipsa de calciu si magneziu. Am avut la un moment dat palpitatii drept pentru care am mers la cardiolog. Dupa analize diverse inclusiv ekg a reiesit ca de fapt aveam spasmofilie. Am facut repetate cure de calciu si de ani de zile nu mai am nici o problema.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Aaalex, ar fi bine daca mama ta ar face un consult endocrinologic. Palpitatiile si atacurile de panica apar si in dereglari ale tiroidei. Poooooop si sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ce medicamente ia ?
Cumva Prestarium/ramipirl/Enalapril/Captopril?
In general efectul advers la aceste medicamente este tusea.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput