Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 16
Sabina spune:
Myral, sofia era nascuta cu 2.7 kg si avea mai putin de 5 kile la trei luni, asa ca stai calma, vezi ca acuma e zdravana bine![]()
Betty, mai multa lume zice ca seamana cu sor'mea. ba mai mult, o pretena de-a mea, care o stia pe Alina doar din liceu, asa, buna/buna, a recunoscut-o dupa cativa ani prin asemanarea cu Sofia![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
aniast72 spune:
Dragele mele, m-am decis. Daca voi v-ati tot incuscrit si nu mai e loc de noi, am fost in petit si in cele din urma Vladi si-a cunoscut prietena. Este foarte grijulie. 

Priviti si ce minune de ginere ati pierdut. Este cuminte, este raza mea de soare.....si doarme linistit ca mama lui are grija de el.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
magdaz spune:
[quote]Originally posted by aniast72
Dragele mele, m-am decis. Daca voi v-ati tot incuscrit si nu mai e loc de noi, am fost in petit si in cele din urma Vladi si-a cunoscut prietena. Este foarte grijulie. 

Priviti si ce minune de ginere ati pierdut. Este cuminte, este raza mea de soare.....si doarme linistit ca mama lui are grija de el.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
[/quote]Aniast, cred ca baiatul tau merita mai mult de atit!
ai reusit sa-l surprinzi taman in focul "actiunii"![]()
Annisia spune:
Magdaz, era felul meu de a spune ca e superba poezia... Doar nu vroiai sa-ti spun direct asa, sa te laud cu atata lume de fata... Si invidia... Asta nu se pune? Eu m-am stors de cateva ori de idei, dar nu a venit nimic... Numai tu ai reusit sa compui si inca ce frumos! Felicitarile mele. Masa si dansul maine la orele 12:30!!!!
Eu propun sa punem poezia pe prima pagina, in cinstea bravilor nostri bebelani!!!! Cu semnatura lu mata, of course, ca e cu drepturile de autor, cu astea!!!
Inca o data felicitari maxime pentru profunzimea gandurilor! (nu e misto, vorbesc serios!)
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Alehiam, unde stai draguta? De trebuie sa ajungi cu metroul la papanasi? Bine, ca ajungi mai repede si mai sigur cu metroul decat cu titiul, dar... Daca e in drumul meu, te pescuiesc..
Micul Yannis creste mare
cecilia L spune:
Buna seara si de la noi.
Nu am apucat sa citesc din urma decat foarte putin, deoarece abia ne-am intors de la tara, pana la urma am hotarat sa nu ramanem acolo, imi era frica de cum v-a reactiona baiatul fara baita, alt pat......
Pe drum a fost super cuminte, a dormit aproape tot timpul, acasa la socrii a fost ok,singura problemuta a fost cand l-am scos in curte a inceput sa planga, abia l-am linistit, banuiesc de la zapada-il deranja la ochisori...nu stiu exact cauza.
Aaaaaaaa, masina merge super........
Rodica m-a ingrozit cazul de care ai scris, sper sa se gaseasca o solutie pt mititica si sa se linisteasca bietii parinti, sa accepte situatia oricat de mult ii doare.
Aniast am vazut pozele lui Vladi cu prietena lui...haha
De craciunelul lui Teo nu mai spun, un dulce.
In rest nu am apucat sa vad poze, deci nu va suparati mamici ...sper sa reusesc sa recuperez.
Gata, merg sa mai aranjez din bagaje, profit ca baietii mei au adormit.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg
Annisia spune:
Aha, Roxana iese maine cu ambii copii in oras.... Da la intalneala nu vine... V-ati prins?
Io bag strambe acum... ca ma pricep... si-mi si place!
Micul Yannis creste mare
cecilia L spune:

Dariutu de mami Rodica

sa cresti mare, sanatos, norocos si frumos( nu ca nu ar fi un baiat frumos), iar mami si tati sa se bucure de tine
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg
magdaz spune:
Myral, mie mi se pare ca a crescut foarte bine fata ta. si-a dublat aproape greutatea la 3 luni, e excelent. Nu kilele in sine conteaza, ci ritmul de crestere, si al ei e mai bun decit al multora. Iar cu cresterea asta, intr-adevar mai mica, din ultima vreme eu zic sa mai stai 2 saptamini si daca chiar se impune, ideea ta cu cerealele nu e rea.Se pare ca se digera cel mai usor si sunt cel mai bin eprimite de sistemul lor digestiv. Dar mai mult cai sigur nu va fi nevoie.
Tomasa, se vedea si din fotografii ca Tudor e un baiat ager.Are o privire care m-a frapat, pare de 5 ani dupa ochisori. Chiar m-a mirat ca ai avut curaj sa i-o dai pe Maria s-o tina, dar probabil ai pe cine te baza. Eu n-as avea curaj cu Cristian, desi e cu an mai mare. Acum cred ca depinde si cit de multa libertate si incredere ii acorzi. eu recunosc ca sunt o mama mai panicoasa, imi pare rau , imi dau seama, dar nu ma pot schimba.