***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (39)***
Raspunsuri - Pagina 13
An@ spune:
Intru repede ca tre' sa fug la coafor: diseara avem petrecerea la firma si ma aranjez si eu putin sa nu arat ca o gospodina.
Am intrat sa va spun din experienta mea cu iritatia la fundulet a Anei (am vazut ca si Chiquitita si Ella au probleme. nu voi, bebelusii vostri).
Noi am avut acum 3 luni si ne-am chinuit o luna pana am dovedit-o.
In prima faza a mers super cu REVIKEN,dar ii tot aparea si nu si-a mai facut efectul.
Apoi cu SAPROSAN pudra, care usca si hidratam cu Trixera de la AVENE. De fapt de atunci numai TRIXERA folosesc. Tot de atunci i-am cuparat un sapun de la BIODERMA pt piele sensibila si e supeer: e cam cum erau pe vremea noastra alea cu glicerina (de fapt de ala e), e moale si nu face spuma deloc. La baie o spal tot cu un gel de la BIODERMA.
Atunci cand era carne vie de iritata ce era (nu a mers nici MUSTELA ATOPIA, nimic), o spalam fff des in timpul zilei si o taponam cu ... o zeama facuta din apa in care am fiert taraze si ceai de pelin si/sau galbenele. Atunci era mai cald si o lasam sa se usuce, nu o stergeam. Fetelor, a facut minuni! si acum ultima apa cu care o clatesc la baie este cu ceai de galbenele sau tarate. si are o piele de bebelus
. Credeti-ma ca i-am luat o gramada de creme, care de care mai scumpe, am fost si la dermatolog si imi daduse o crema cu antibiotic si cortizon
.
De atunci nu i-am mai dat cu Bepanten, de fapt nu-i mai dau cu nimic la fundulet, decat o spal cu apa doar sau daca a facut kk si cu sapunul de care va spuneam si ii dau cu TRIXERAde 2 ori pe zi.
SERVETELE UMEDE: alt subiect controversat si cu riscul de a-mi lua rosii in freza, va spun ce mi-a zis mie dr cand a venit in prima luna la mine si a vazut ca o stergeam cu ele: NU, NU,NU cand esti acasa (doar in deplasare)!!! bine primele 2 luni tot am sters-o ca mi-era frica sa o iau pe mana sa o spal la chiuveta dar pe urma numai asa am spalat-o si ii place mult s-o pun cu fundu' sub jetul de apa! am mai "calcat strmb" noaptea, ca nu puteam s-o spal ca se trezea si eu eram chiauna de omn, dar in rest... DELOC.
Chiar sapt trecuta cand am fost la clinica sa-i fac vaccinul in sala de asteptare era TV si se derula reclama la servetele si comentau asistentele cu dr ce porcarii sunt, ca nu fac bine, bls, bla,.... dar cu reclama asa frumoasa conving o gramada de lume. DECI NU VA SUPARATI; VOI FACETI CUM STITI; EU V-AM SPUS CE MI S-A SPUS MIE SI CE AM FACUT EU!! DA??????![]()
Va pup si fug sa ma fac o duamna pt diseara!![]()
mami de Ana (22mai)
dicirstea spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
va ziceam ca am cam bolit zilele astea si sigur mi se trage de duminica seara. Cand sa plecam de la party-ul cu pitici am stat vreo 20 min afara cu Bogdanel descheiata la geaca si fara sa-mi pun fularul. Am racit cobza, am facut frisoane 2 seri, am dureri de gat si urechi. Aseara am fost la spital si verdictul a fost: otita!Of, taman acum trebuia sa mi se intample. Sunt pe tratament cu augmentin+cele clasice pt raceala.
Matei m-a vazut ca sunt schimbata la fata si m-a intrebat de ce sunt suparata. I-am explicat ca sunt bolnava, ca trebuie sa ma duc la spital, i-am zis ce ma doare si de ce. Scumpul de el m-a pupat pe gat ca sa-mi treaca durerea, m-a luat in brate, iar seara cand vine de la cresa ma intreaba imediat ce intra pe usa daca mai sunt bolnava.
Sper ca ti-a trecut raceala pana acum, dar poate iti e de folos alta data: INHALATII. Eu am patit-o cand eram gravida si nu vroiam sa iau nimik si dupa 2 serii de inhalatii la 4 ore, mi-am revenit.
Pe ce site ai vazut caciulitele?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
lavini spune:
La multe lunisoare pentru titi aniverstaii zile de astazi, sa cresteti mari si sanatosi!
Lauradi, daca il pun cu spatele sprijinit de o perna(dar fara perne in lateral) sta cateva minute bune si se joaca.Daca il las fara nimic de sprijin, in mijlocul patului, dureaza cam 5 sec.Deci n-am prea avansat.Cu D3 a zis ca facem la 7 luni, ca sa treaca o luna de la vaccin.Noi am gasit fiole de 100.000, a zis ca o sa ii faca cate una/zi, timp de 3 zile, dar o zi da, una nu.Apoi o sa vedem cum evolueaza, dar ne-a zis sa ii cumparam fiole de 200.000 pt runda urmatoare.Nu stiu cand va fi, probabil ca la 9 luni, sincera sa fiu n-am intrebat-o la ce interval o sa i le faca.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
chiquitita spune:
Ana, mersi de sfat.
Azi am mancat cu chiu cu vai para si de atunci tot facem caca. Oricum ne reglasem de 2 luni dar acum e o adevarata desfatare (si o paguba la pampersi
). Para a reusit sa i-o dea sotul meu
si am pus-o pe Livia cam intinsa pe spate, nu in scaunel. Mi-a zis o prietena sa incerc si asa. O incercare de stat in fundulet in semnatura!
Mami de Livia (08.06.2007)
dicirstea spune:
quote:
Originally posted by Carmen_So
Genul care iti muta mobila prin casa ta, pe motiv ca nu sta bine
Pai hai sai facem cunostinta cu mama, sa-si mute una la alta
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
quote:
Originally posted by moko
[ eu am inceput sa coc fursecuri si biscuiti, si turta dulce!(
Baga repede reteta la locul ei

dicirstea spune:
quote:
Originally posted by chris27
.Daphne e de-o rautate rara,vrea numai in brate si de multe ori simt ca ma lasa nervii...
Te contrazic. N-are cum sa fie rea. E o dragalasa care o iubeste pe mami si se simte bine la ea in brate, nu stie ca mami oboseste. Si pe mine m-au lasat nervii de multe ori dar am realizat ca nu fac nimik daca plec din camera ptr ca oricum ma simte ca sunt suparata. Si rezultatul e dezastruos pt ca devine si mai matait, asa ca se creeaza un cerc vicios. Fa ceva care sa te destinda. Macar 15' pe zi.
dicirstea spune:
quote:
Originally posted by ckristina
[Voi tineti cont de producatorul apei? Eu iau borsec; imi spusese o mamica sa ma uit pe eticheta sa fie cantitatea mica de NA in ea.
Da, eu iau izvorul alb, ca are cea mai mica concentratie. Nu o fierb.
lavini spune:
Chiquitita, ce dulcica e Livia in fundulet.Sta binisor, in curand o sa fie dreapta ca bradul.Si ca veni vorba, am vazut si bradutul, foarte frumos, imi plac ornamentele rosii.sa va bucurati de el si sa aveti un Craciun fericit!
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin