Piticlontzi de iulie-august 2004 (242)
Raspunsuri - Pagina 7
kro spune:
Nop, mai sunt si io pe baricade ![]()
Am admirat copii frumosi de dimineata ... Mitzu, botos si plangacios, da' tot frumos e Tudor
Multi
la Sibiu ...
Alice, unde ai gasit jucarii frumoase ? Baga detalii, ca mai am si eu de luat cadouri pt. vreo trei cupii si sunt in pana de idei ...
Carmen, doua serbari intr-o zi ... asta-i dezmat total
... Ia zi, cate admiratoare are Ionu la scoala ?
... Ai vazut ca am trecut si de hopu' asta, (aproape) am terminat primul semestrul cu bine ! ... Da' ce era cu tabelul ala, ce reprezinta ? ... ca m-ai facut curioasa !
szivarvany spune:
Vazut Ionut si Ilinca, Feli si Alexia si Tudor. Ii pupam muuult muuult, sunt cei mai frumosi si talentati copii
. Vazut si o super happy familie de elfi 
Io nu mai pot de sooomn ... nu ma intrebati dice.
Vreau acasa unde nu stiu cum voi face totul zilele astea, singura cu Giulia care e tot mai tzafnoasa, convinsa de propriul adevar, de neclintit in dorinte si capoasaaa cat incapeee
Dar macar e simpatica cu coditele ei ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Andries spune:
Olivia La Multi Ani! 
Cristal...eu mai vazusem elfii, dar de miercuri nu mai intram si pe linkuri pentru ca ma zace Victor cu febra lui. Ieri dimineata l-am expediat la mama, cu tot cu masina, asa ca am ramas si perpedes ![]()
Sanatate multa pentru Maria!! Daca e modelul de viroza al lui Victor.. miercuri noapte, joi dimineata la pranz si seara, joi noapte si acum doua ore: 40 gr C!! Nu trece decat cu Nevralgin picaturi sau novocalmin in fund (pana la urma a incasat si un novocalmin). Eu ma chinui sa-l conving pe Gicu sa-i dam antibiotic dar n-am cu cine ma intelege...el vrea sa asteptam pana sambata sa vedem daca nu trece
.
Alice sa stii ca si eu as vrea sa dorm de Craciunul asta, n-am nimic pregatit in casa, oare aia de la wuXing lucreaza?
Daca lui Victor nu-i trece febra nu putem pleca la munte...evental il pot trimite pe el cu husbandul si atat.
Andries
carmenp spune:
kro, ala ie tabelu` cu bulinele pentru buna purtare, dupe cum se vede ie doo rosii da` una are pistrui cica ie mai grava decit aia simpla:D nu stiu daca are admiratoare am impresia c-a intrat in faza aia "baietii cu baietii, fetele cu fetele" ca altfel nu`mi esplic tacerea lui;)) aseara in deschidere dna zice ca "asa cum ati aflat din invitatiile care le-ati primit pentru serbare.." ooops, ce invitatie ca n-am primit nika, ne uitam amindoi la cupilu` cu privire nevinovata in timp ce mima "am uitat, ti-o dau dupa serbare...";))
edit, vroiam sa zic ca fazele de genu` il caracterizeaza:D

Andries spune:
quote:
Originally posted by carmenp
ooops, ce invitatie ca n-am primit nika, ne uitam amindoi la cupilu` cu privire nevinovata in timp ce mima "am uitat, ti-o dau dupa serbare...";))Sarbatori fericite!tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

da, dar important este ca ati ajuns la serbare!!
Andries
g_ioana spune:
LA MULTI,MULTI ANI BUNI SI FRUMOSI OLIVIA!!!!!!!SA FI SANATOASA SI FERICITA SI IUBITA!!!!PUPICEI DULCI DE LA IESHI

Am vazut toti piticlonti la serbare,pupacim pe toti ,filmuletele le vaz cand se trezeste mandra!
Si noi am cam terminat cumparaturile,maine facem bagajele asa c azi ne mai distram![]()
Insanatosire grabnica la toti bolnaviorii si sarbatori frumoase si fericite pentru toata lumea!!!
Eu nu fac sarmale
asa ca mai am timp de stat pe forum,revin:))
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
Mitzu l-am vazut pe Tudor, e un scump si un frumos, mi-a placut si gestica la poezie....super! ai apucat sa citesti raspunsul la coaja de portocale? ca si eu care raspund dupa 5 ani.... ![]()
am mai vazut pe Alessia, pe Felicia...si cam atat, nu? mai este ceva poze de vizionat? ![]()
e mai am o ora de muncaaaa!!! (azi nu fac nici un minut suplimentar sa ma pici cu ceara
)
Carmen sarbatori fericite si voua si de asemenea tuturor celor care fug de e langa calculatoare si nu mai apuca sa vorbim pana luni/marti!
rain spune:
Pupici !
de data asta chiar am reusit, am vazut toate pozele cu cei mai frumosi copii si ii pupacesc pe toti in egala masura
, vad ca mai toti au fost cuminti la serbari, am avut si noi o "victorie", miercuri a fost petrecere pentru pitici la Alex la job, Andreea i-a spus lui Mos Craciun o poezie si n-a mai avut nici o emotie, dar a spus-o repede repede ...cred ca vroia cadoul cat mai rapid!
Olivia, LA MULTI ANI si tot ce iti doresti!
astazi am fost la ecografie: e bine samburele sau samburica, deja are 1,5 cm
, totul decurge ca la carte, mama voioasa, mai ales ca a facuta si o tura de shopping, acum cu o inghetata sub nas ...numai de bine, ceea ce va doresc si voua
!
nu stiu daca ne mai auzim pana dupa sarbatori asa ca va uram si noi:
Craciun fericit si cu bucurii, Anul nou sa va aduca tot ce e mai bun pe lume, sanatate si noroc in toate !
Dorsilia spune:
Da, taman vin de la medic si de la laborator, am rezultatele la urocultura si-s contradictorii rau adica:
1. infectie cu Klebsiell pneumoniae
2. 2 leucocite in urina
3. 1 milion de germeni, deci masiv
4. e sensibil la toate antibioticele din lista
Pediatra m-a bagat in ceata ca mi-a spus ca nu poate avea klebsiella decat daca a fost prin spitale sau de la mine, ca nu se coreleaza nr mic de leucocite cu nr mare de germeni descoperit si ca e prea de tot sa fie sensibil la toate antibioticele, la un baietel inaintea noastra de 8 luni cu klebsiella in nas, era rezistent la toate mai putin la unul...asa ca deocamdata nu facem nimic pana dupa sarbatori cand merg la alt laborator, asta fusese cel mai bun din oras![]()