Strumfi de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina nici mie nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul...avem fete mari.si elisa tuseste de azi de dimineatza.inca nu-mi dau seama daca se prosteste sau efectiv o doare gatul.nu pot nici sa ma uit la ea in gat,nu ma lasa,binenteles iar sunt singura al meu a plecat acum la bucuresti.elisa si tipa fff mult si pe mine m-ar durea gatul daca as tipa cu tonuri atat de inalte toata ziua.
va multumesc tuturor pentru urari.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Victor, cand sta la mine in brate, in fundulet, se leagana de parca ar fi de la casa de copii (stiti la ce ma refer). Oare de ce? Ca sa-si pastreze echilibrul? (zic eu ca sa ma incurajez ca nu e nimic nelalocul lui)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La mine curatenia a inceput cu o tura prin Carrefour si facut aprovizionarea. Mi-am luat tot ce trebuie numai sa imi si fac curaj sa le pun la treaba, ca singure nu cred ca o sa faca curatenia.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Alina credeam ca numai eu am o sirena in casa!

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Alina credeam ca numai eu am o sirena in casa!

eu am ajuns la o concluzie cu sotul o dam la conservator!ea chiar se chinuie sa scoata numai "inalte"

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Zilele trecute, trecand pe langa o taraba cu carti, am cumparat o cartulie cu povesti pentru strumful meu. Eram f fericita ca acum o sa-i citesc si lui si o sa ne uitam la poze (chiar daca el inca nu pricepe mai nimic). Buuuun, dar cand am inceput sa-i citesc, am ramas f dezamagita: pe langa greselile de ortografie , povestile sunt f fade, parca fara final. Ce pot sa zic e ca par a fi rupte din realitatea romaneasca, niste hoti care l-au atacat pe Mos Craciun raman nepedepsiti, nu li se intampla nimic (nici macar mustrati ). Dimpotriva, primesc cadouri .
Acum, copilul nu intelege nimic, dar cand o fi mai mare, ce o sa priceapa el?
Sunt trista, imi aduc aminte ce povesti frumoase citeam eu cand eram mica . Sotul chiar imi spunea atunci cand ne-am cunoscut povesti dintre cele pe care le citise el (erau asa frumoase ca le-a tinut minte 20 de ani).
Clar, trebuie sa cautam in cufarul cu cartile copilariei noastre.

Gabi, mami de bubulush David (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

am venit de la doctor. am facut vaccinul, broscuta a fost cuminte. atatea am auzit in ultima vreme de la vaccinuri ca acum stau 5 zile ca pe ace. ati vazut aseara la televizor cand au zis ca se presupune ca s-au inmultit cazurile de autism de la vaccin anti rujeolic, parca?

noi am luat 50 g in ultima saptamana (desi a mancat mai bine). asa ca, anya, tindem sa ne apropiem de arina daca o sa continuam in ritmul asta. are 6100 g la 4 luni fix.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Aylin lasa ca facem noi un club special pt bebeii categoria "musca". Sanatoase sa fie si ele si noi! La multi ani pt broscuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

m-am bagam si noi nasul un pic pe scris... am mai citit dar recunosc "am citit pe sarite"...

am vazut ca Valen are niste vecine f.civilizate! astfel incat le transmit si eu toata simpatia mea!!!
apoi Anya a fost la concert si mi-a facut si mie pofta... dar de-acu' la anu'! mergem si cu Adeluta! Si felicitari pt.diversificare! pofta buna Arina !

aylin mie mi se pare super ok 6.100 gr la 4 luni.
Eu pe Adeluta am cantarit-o de cateva ori pana acum:
s-a nascut cu 3270
am iesit din spital cu 3080
la 10 zile avea 3420
la 5 sapt. 5100
la 3 luni 5850
la 4 luni 6200
si acu la 5 luni si 1 sapt.habar n-am cat are (dar o banuiesc de un 7 kile )

pupici de seara

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

La multi ani Elisei, Arinei si celorlalti bebelusi sarbatoriti azi!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput