Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

La multi ani pt cei ce azi mai fac o lunisoara,sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bine!

Mergi la inceput

Mady felicitari pentru carnet!

Mergi la inceput

Apropos de bone si eu am auzit multe povesti de groaza pe aceasta tema, asa ca si eu nu vreau sa incerc pe pielea copilului si prefer mai mult o gradinita. Acum am auzit si chestii nasoale despre anumite gradinite dar parca tot spre gradinita as inclina. Daca o bona i-ar zice copilului meu javra sau ar da in el cred ca as bate-o pana as baga-o in spital.

Mergi la inceput

Crina al meu mananca 100-130 grame de lapte cu cereale. Sunt si zile, ce-i drept mai rar, cand mananca si mai putin.

Mergi la inceput

Laura noi nu bem ceai deloc, ca nu ne place. In schimb bem apa dar nu asa multa ca voi. Pe zi bem max 250 grame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi....multumesc ink o data ptr felicitari,dar va recomand sa va feriti,sotul e ingrozit

Razvanu bea max 300 ml ceai sau aa,dar nu mereu asa mult,depinde si de el,dak are o zi in care e marait cam asa bea,dar asta cu tot cu trezirile de peste noapte!!

Raresu esti suuuuper tare,eu cred k stie sa mearga numai k face misto de masa k sa o oftice.....eu stiu o fetitza care nu vroia sa vb si la un moment dat tasu tipa la ea si ii zice ca de ce nu vorbeste si ea ii raspunde ca "nu vreau"...erau primele cuvinte....va dati seama ce o fi fost in capul ei!!!pare incredibil,nu?

pnetru toti copii bolnaviori!!!

LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITI!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

MARTUTZA pupam Victorasu,ca e frumusel foc!!
ROXANICIULE, identic merge si Alexuta mea, de zici ca-i rama.Asta e, dc ei au preferat intai sa se ridice in picioare...Sunt copii care nu merg deloc de-abuselea...

LAURA OANA, pupam pe Edy manzolitul.Alexia bea multa apa.Poate 400-500 ml pe zi.Incearca sa-i dai apa in loc de ceai.Ia vezi, vrea?

SHERBI ne bucuram pt DAVID , dar si PtTimeea.Si nu mai fii suparici, da-l in ma-sa de sistem, ca tot asa va fi si peste...dzeci de ani..Dc poti pleca undeva mai bine de ce n-o faci????

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Brrrr...Un ceai fierbinte va rog si o pusca eventual!!!
Catalina are iar rosu in gat, de fapt cred ca e o viroaza generala pt ca si eu si sotu suntem la fel, adeca tusim , haraim si ne tavalim prin paturi. Eu iau augmentin , Catalina la fel si tatal din dotare ia deocamdata biseptol , ca cica el e mai puternic si nu are nevoie de antibiotic

Asa , ce bine ca ati trecut repede peste interventii.
Laina ma gandesc la tine in fiecare clipa ,lasa ca va fi bine si D-zeu le va randui pe toate cum stie el mai bine.

Mai fetelelor am vazut niste juniori care m-am dat pe spate, unu care manca mar , unu care merge de-a busilea in stil oriental, unu in stil normal, fiecare cum poate mai bine. Noi mergem cam asa occidental sa zicca o domnisorica.

Si ia priviti AICI

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput