Sarbatoriti de nov-dec 04(164)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, costumashul de spiridush este fain de tot...abia astept sa-l vad pe ochios imbracat cu el si succes la serbare, sa fiti cumintei sa va aduca moshul jucarii multe
roserbina, bradutul este tare frumos impodobit , ursulica este f serios dar frumos nevoie mare si bianca? am vazut-o doar la zapada afara dar vrabia unde e?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gata nashico...modificat listuta
nu-sh ce-mi ramasese in cap ca am modificat dar cred ca era la casnicute si am incurcat borcanele
miho, sper ca nu te superi sa-ti treaca

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mikimi
Am facut un exercitiu daca tot spuneti ca seamana puiutii.

Io i-am dibuit. Mi-s prea dragi copii astia ca sa-i pot confunda. Yannis, are gusa frate, e mai ursulet decat a fost Alexander. Si-am vazut ca in general al doiela copil tinde sa fie mai grasut ca primul. de ce oare? La noi n-a fost cazul avand in vedere circumstantele .

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by try
Pupam si pe Amira, mey ce-mi place asa cu puzderie de bebelusi, e asa frumos cand ai mereu cate-un nou-nascut de admirat, cate-un sugar de laudat. Cum stati cu geloziile doamna mamica?

Robert e foarte dragastos si protector cu surioara lui. O singura data a avut o iesire,ca sa-i zic asa,in care mi-a cerut f hotarat sa o bag inapoi pe bebe in burtica. Dar probabil ca gelozia la el se manifesta in alte moduri,tipa,urla,se izbeste,arunca jucariile...si asta doar cand i se pare ca nu e in centrul atentiei,cand vb la telefon sau cu taica-su.Sau,el care era disperat sa iasa afara la plimbare,la copii in parc,acum nu mai vrea si pace. "Vleau sa stau numai in casa,cu tine." Oricat am incercat sa nu-l neglijez se pare ca am mai dat si rateuri.

Stai linistita ca n-ai dat rateuri tu, e in firea lucrurilor sa se intample asa. Adica el poate sa primeasca la fel de mutla atentie si afectiune cantitativ si calitativ, e ideea ca acum nu esti numai pt el, lor le e greu sa accepte ca e si altcineva , mai mic si mai needy care ne capteaza atentia. Problema lor e ca vor sa fim numai ai lor, n usi ai altor bebelusi. Ei, da' cu ce nu se invata omu'!!!

Si ca mi-adusei aminte de jucarii, Miki. Eu am avut o perioada cand il amenintam pe alex ca daca nu se mai poarta frumos cu jucariile le iau si le duc la alti copii care au nevoie si care stiu sa se joace frumos cu ele fara sa le strice. Nu m-am putut indura, fetelor. M-am simtit asa de slaba ca nu am putut sa fac asta. Si am renuntat sa-l mai amenint cu asta atat timp cat n-am putut sa pun in aplicare planul. Dar parerea mea e ca ar fi ceva foarte puternic pt ei. Sa strangi in clipa aia jucaria si sa o dai altui copil de fatza cu el... hmmmm si-n felul asta ar stii ca mami nu glumeste! Dar poate la voi e mai usor ca doar coborati in strada si e imposibil sa nu gasiti un copil mai sarman cu care sa va faceti pomana, eu de unde sa iau copchilu' ala? Ma gandisem sa le dau unui prieten de-al lui, dar mi-e teama sa nu ii dezvolt resentiemnte fata de acel copil prin gestul asta. As fi vrut sa fie un copil necunoscut.
Dar dincolo de asta mi-e mie greu sa ii "marit" jucariile. Intr-o zi, taica-su, nervos ca arunca pe jos un tel. mobil de jucarie, il ia si-l arunca in cosul de gunoi (era cu Buzz Lightyear, unul din personajele lui preferate). Am zis ca mai tarziu ma duc eu si-l iau de acolo, dar am uitat si am aruncat gunoiul si telefonul s-a dus. Daca ati stii ca si acum dupa luni de zile (caci asta s-a intamplat cel puti nacum juam de an) eu tot imi mai aduc aminte de tel ala amarat. Cre' ca asta suna a zgarcenie deja!!!

And by the way, preotul nu e unul si acelasi la ambii baieti?

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

La multi ani pt norvegianca noastra , sa aiba parte doar de cele bune si la anu' de o surioara/fratior ca prea se lasa asteptat.

Anne-marry?????? unde esti, mama? La caldura sub plapuma cu sotul? Hai si mai da-ne o veste despre voi.

Onitza, spiridus in tot: fapt si spirit o sa fie paulica. Foarte inspirat costumul.

Roserb, de-abia-ti astept vrabiuta . Sa stii ca side n-o sa iasa bine, sunt absolut sigura ca Bianca n-o s-o ia prea rau, adica e prea bataioasa si curajoasa si sigura pe sine sa se lase afectata si o sa faca ea ceva si-o sa intoarca totul in favoarea ei. Imi place tare mult ce spirit are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, ANA! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE MULTE BUCURII!!!

Ioana, super costumul, vb fetelor...jos palaria
Roserb, super ursuletul cel serios

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

LA MULTI ANI ANUTEI, sa fie mereu asa frumoasa si zglobie!
Si pupici multi si mamicii de Ana, de care mi-e taaaaare dor (si pentru ca itieram datoare cu un rasouns din capitolul anmaterior, referitor la marzipan, da, ma pricep foarte bine la martipan. Sa-l MANANC, soro, nu sa-l prepar )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ne-am intors de la serbare, a fost FOARTE FRUMOS!!!!!!!! Paul a spus ultimul poezia, din cei 30 de copii...dar eu am fost mandra de el ca a avut rabdare, a stat cumintel foc pe scaun, se mai juca cu clopoteii de pe costum, mai ridica piciorusul pe scaunel....a fost imbulzeala mare, cativa copilasi au si plans, mititeii, s-au speriat. Paul n-a spus toata poezia, la inceput, a fost un pic timid, se uita la lumea din fata lui, darpe la jumatate, a inceput sa strige din tot sufletul lui, gesticuland, de s-a amuzat multimea din sala, alaturi de noi parintii.

Avem si POZE DE LA SERBARE

MULTUMESC TARE MULT DE APRECIERI, ma bucur ca v-a placut costumasul, mie nici acum nu-mi vine sa cred ca a iesit totusi ceva frumos, purtabil!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Multumim de urari, de abia asteptam sa intru ca la servici nu am avut timp nici sa respir. Maine dis-de-dimineata decolam, eu am emotii ca nu-mi place sa zbor si bagaje inca nu m-am apucat, Ana de abia asteapta sa-l vada pe tati. Cum am luat-o de la gradinita m-a si intrebat "a venit avionul nostru la aeroport?".
A, ce rau imi pare ca pe aici nu sunt serbari de Craciun, Ana nu mai stie nici o poezie, e ocupata cu invatatul limbii norvegiene, ce ma fac cu ea in tara ca toata lumea se asteapta la poezii de la ea mai ales ca in toamna stia diverse.

Ioana, esti maestra, maternitatea vine si cu obligatii, eu am trecut la facut toruri, tu ai facut costum de spiridus, uite asa ne mai distram noi.
Ce simpatic si cuminte e Paulica aici.
Cici, ti-am trimis mail, sper ca l-ai primit.
Try, eu cred ca inca din burtica al doilea poate fi mai mare pentru ca are mai mult loc. Inca un motiv in plus sa fiu speriata, ca Ana a avut 3800, destul de mult pentru piticania de mine.
Roxana, super dragutz bradutul, se incadreaza perfect in peisaj cu beteala si globulete caramizii. Deci mai avem doua zile pana la vrabiutza....

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani Anuta, sa cresti mare si sanatoasa, sa fi fericita si norocoasa

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput