vine Moshu?

vine Moshu? | Autor: dariana

Link direct la acest mesaj

as vrea sa va intreb, se arata Mos Craciun copilasilor vostri sau vine pe ascuns si lasa jucariile sub brad?? ca noi am vb cu el si ne-a spus ca o sa vina sa il si vedem si abia il asteptam :D

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Noi credem in Mos Craciun asa cum credem si in Ingeras, fara sa ii vedem. Mi-a povestit pustiul (4 ani jumate) din ultima zi de gradinita: "a venit un nene imbracat ca Mos Craciun, a vorbit cu noi si ne-a adus cate un cadou". Deci clar nu pot sa ii prezint pe cineva ca fiind Mos Craciun, ca pentru el va fi tot "un nene in costum de Mos", asa ca daca suntem cuminti, dupa ce impodobim bradul si mergem la nani, vine Mos Craciun si ne pune cadouri sub brad, pe care le gasim in dimineata de Craciun.
Sarbatori fericite tuturor si sa va aduca Mosul tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

eu sint de parere ca vraja noptii de cracuin pt copii,consta in faptul ca vine mosul pe ascuns...si ce clipe magice sint acelea,cind descopera cadouri sub bradut...imi amintesc pe cind eram copil,parintii mei ne trimiteau sa ne jucam in fata blocului,sau trimiteau pe matusa noastra sa ne plimbe cu sania,timp in care ei impodobeau bradul...sau cind nu ieseam afara...ne tineau in bucatarie,si puneau pe cineva sa puna cadourile sub brad...si cind ieseam de acolo..woww ce surpiza era..eram siguri ca a venit mosul...parintii fiind cu noi,eram ferm convinsi ca mosul a venit...aceasta este magia noptii de craciun...decit sa vina cine stie ce mos imbracat cu barba falsa...copiii nu sint prostuti...imi aminetsc odata,intr-o noapte de seara, la tata la servici s-a organizat impartirea cadourilor si bineinteles a venit mosul...am fost f.dezamagita sa vad ca sub costum purta mosul pantaloni obisnuiti...si mi-am aratat neincrederea atunci,,,dar parintii ,mi-au readus din nou magia noptii de craciun,aratindu-mi o stea cazatoare si zicindu-mi"..ai vazut cum a trecut mosul???tocmai si-a luat zborul"...si pentru mine aceste amintiri,vom ramine pentru totdeauna magice...numai bine si un craciun cit mai luminat

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.elfyourself.com/?id=1269341507 " target="_blank">LET'S ELF:)))
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.youtube.com/watch?v=zSdZxcVnGhM&feature=related" target="_blank">COLINDA
www.youtube.com/watch?v=Z6X6p7DyfqM&feature=related" target="_blank">NOAPTE DE CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu m-am hotarit sa ii spun lui Vladut ca mosii pe care ii vede la petreceri nu sint adevarati, ca singurul mos adevarat e cel care vine in seara de ajun si pune cadouri sub brad, ca il vede sau nu.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

La noi vine pe ascuns Mos Craciun, ca anul trecut a venit in carne si oase si Ana a plans de a durut-o gatul...
Poate mai incolo...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

La noi inca mai tine faza cu Moshul care batge la poarta, intra in casa, face poze cu fetitele,le intreaba de una, de alta,si apoi imparte jucariile si pleaca.
Cea mica, de un an, nu stiu cat o sa priceapa anul asta, ca anul trecut nu avea nici o luna de Craciun. Insa cea mare, care are cinci ani, chiar crede in Mos Craciun si swe emotioneaza aproape pana la lacrimi cand il vede intrand in casa.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Eu am constatat ca daca este un mos care nu se vede cred mai mult in el.
Asa ca la noi mosul nu se vede...vine noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by filofteia

Eu am constatat ca daca este un mos care nu se vede cred mai mult in el.
Asa ca la noi mosul nu se vede...vine noaptea.

.....si la copiii care dorm cuminti.

Si,adaug eu,Mos Craciun are o colaborare cu Ingerasul sau Zana cea Buna.Si cand Mosu' nu poate merge personal,el trimite Ingerasul sau Zana,la fereastra,sa vada daca copilasul este sau nu cuminte si au un catastif ( "mamiiiiii....ce-i ala catafis?"..."pai e un caiet uite-asa de mareeeee")in care o pagina e pentru fapte bune si cealalta pagina e pentru fapte rele.Si zana sau ingerasul ce vad aia scriu in catastif si cum copilasul face o fapta buna,cum se sterge automat o fapta rea din catastif,ca e scris cu un creion fermecat,care scrie cu cuvinte fermecate....."mamiiii...si ce face zana cu catafisul?".Pai il arata la Mosu' si el numara cate prostioare a facut copilasul si de cate ori a fost cuminte,aduna si apoi se gandeste ce cadou merita copilasul si le spune la spiridusi,iar spiridusii se apuca de munca,sa construiasca o jucarie...
"Mamiiiiiii....io cand am fost mica,un bebelush...eram fetita cu prostioare,dar acuma sunt fetita mare si o sa ma fac cuminte,ca sa am pagina cu catafis goala...si sa fie cu sunt cuminte".

Si la noi Mosu' vine pe ascuns...si sa nu radeti de mine,dar eu cred in Mos Craciun(chit ca imi pun singur darurrile sub brad!)

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput