PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetele, multumesc din partea Dariei de complimente :)
Cristina, eu ii dau Dariei demult telemea; chiar azi i-am facut paste cu branza si i-au placut mult de tot. Si cozonac i-am dat acum cateva zile pt prima data, din comert, dar nu se omoara. Seamana cu mine, nu e cu dulciurile...
Aseara am crezut ca nasc. Ma intepa jos si bb era super agitat. Sotul era disperat, facea intr-una: "zi-mi ce sa fac sa nu nasti acum". Asa sunt barbatii, deh... Iar eu eram super stresata ca abia maine am programare la cosmetica. Asa sunt femeile, deh... Abia astept sa ma duc duminica la dr sa vedem ce face bb.
Va pupam pe toate/toti!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai (AMR.... PUTIN RAU!!!)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Doniro lasa ca mai stiu eu unul ce zicea:nu mai putem dormi putin si nasti apoi?Si la 3 ore isi tinea copila in brate.Nastere usoara daca e sa te ia pana reapar eu.
Mie mi-a fost asa si-asa, ne-am decis totusi sa mergem maine.Daca nu ma simt bine ne balacim doar si ne intoarcem dupa amiaza, daca nu venim luni dupa amiaza.N-am facut tona de bagaje pt ca nu va fi nevoie, mancarea si cazarea sunt asigurate asa ca ...

Week-end frumos si sa ne-auzim cu bine

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Doniro,ce eleganta e craciunita ta!Si are un zambet
Cristina ,la multi ani lui Luca!Ce baiat mare!alex abia face 1.4 in ajunul craciunului.Crestem noi...
Gina,imi pare rau ca iar e bolnavior razvan.Sper sa treaca fara antibiotic.
Andreea,prajitura aia inteligenta iese ca un fel de crema de zahar ars?Cum o scot din tava?
W placut tuturor!Si de ce nu,Craciun fericit pentru cele care nu mai dau pe aici pana dupa sarbatori
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sarbatori fericite tuturor piersicutelor!

Raluca 25+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

cristinico sa ti traiasca zarza' cel de 1 an juma' fix( ca inka nu e 12,pana trimit mesaju se mai schimba situatia )
gina nu te pot ajuta cu siropu de ceapa ca nush ce i ala. imi pare asa rau ca e iar bolnavior razva.pupici si sanatate multa
doniro sunteti o familie frumoasa.abea astept sa vad poze cu familia "mare" in 4 .iar dc nasti,sa ne anunti sa incepem galeria da?
babee weekend placut cu multa balaceala si fara peripetii
larissa si io ma gandeam sa i iau un scaunel lu Ari..acu ' cred ca ma mai gandesc .sarbatori fericite !
julax prajitura iese ca un cremsnit .am pus un link cu o poza ,paginile trecute.da un search pe google si o sa vezi ca gasesti pe alte forumuri si poze de la fete gospodine .oricum ,ma repet,prajitura e probata si e buna bunutza
ralucaspm sarbatori fericite si o sarcina usoara in continuare !
pupici si noapte bunaAndreea si Ari(4.08.2006)www.flickr.com/photos/9544071@N07/2075863663/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna dimineata!
cred ca sunteti toate prin bucatarie;
gina, multa sanatate micutului!stiam de ceai din coji de ceapa, dar de sirop...cum se mai simte?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buna dimi!
Va multumesc mult pt urari
Anasia, de unde stiai iubito ca sunt in bucatarie? si tu bucataresti?

Mergi la inceput

cristina ioana, cred ca sunt singura care n-a intrat inca in bucatarie, la treaba;da tb sa-i fac piticei papa, of;

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia, ce meniu ne propui pentru azi?
Eu ii fac zarzarului sufleu de dovlecei, eu si tati o sa papam la restaurant cat doarme Luca, apoi mergem cu totiic p-afara.
Babee, bai placute va doresc, leneveala maxima si daca nasti sa ne anunti si pe noi in timp ce te coase dr, da?
Andreea, esti mortala, domn'le, na ca azi avem un an juma si o zi
Miruna, noi cand tocam?

Mergi la inceput

cristina ioana, sunt in ceata totala azi; tati o sa ne pregateasca macrou in folie, dar piticei...nu stiu ce sa-i fac;

o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput