PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana eu i-am dat, mancam noi si voia si ea, dar n-a fost f incantata; cred ca i-am pus in budinca odata;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia- deci as putea sa ii pun putina peste un cartof copt/ fiert....eram reticenta pentru ca na, e destul de sarata i
Acum ii fac melcisori cu unt, ricotta si parmezan, preferatii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Anasia,pentru munca depusa la colaj
Tania,ma bucur alaturi de tine ca e fetita.Si noi am vrea tot fetita ,dar daca e sa fie baietel,asta e.Sanatos sa fie!dar daca mi-ar spune ca e fetita cred mi-ar veni si mie sa dau apa la soricei
Cristina,bine ca s-amai insanatosit Luca.sunteti pe drumul cel bun.Si cina...Frumos.
Babee,ai grija de tine si de bebe din burtica.Odihneste-te cat poti!Superdragut sotul ca se ocupa de copii cu toate alea:baita,nani...
Nicolica,buna ideea cu biscuitii in pom.Imi trecuse si mie prin minte candva,dar nu ma gandisem sa -i gauresc dinainte.astfel nu se mai farama.
Mada si eu am deviatie
de sept si cica ar trebui sa ma operez,dar eu ma simt relativ bine ,asa ca mai aman.sanatate multa,oricumIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Julax, pupam fata.
Ioana, imi pare rau ca aseara nu puteam sa vb cand ai sunat. Dupa ce am terminat treaba au venit niste prieteni in vizita, apoi am facut baie si jughineala cu zarzaru si gata ziua...de-asta nu te-am mai sunat. Multumesc pt telefon oricum

Vroiam sa va mai intreb, aveti de gand sa le dati copiilor cozonac sa guste, daca poftesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, eu oricum o desaram putin ca nu o puteam manca;
julax, mie imi place f mult poza cu "mosul"; n-o vrei pt colaj?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Andreea,cand mi-ai spus de reteta miraculoasa nu am fost foarte tentata sa o incerc,ma gandeam ca ar iesi ca un chec,dar cand am vazut poza,hmmm,m-ai pus rau de tot pe ganduri.cred ca voi incerca sa fac jumatate de portie intr-o tava mai mica sa vad daca se aleg cele 3 starturi.Arata superIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Anasia si mie imi place foarte mult poza cu mosul,dar am facut-o dupa si am zis sa nu te mai deranjez,dar daca nu e prea mare efortul o trimit chiar acum
Cristina,tu nu esti al cina cu sotul sau mai pe seara?Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Care-i adresa?mamicideiulaug2006?Nu am memorat-o.oare n-ar fi bine sa fie si aia pusa pe prima pagina?Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

cristina,eu i-am dat cozonac,dar doar facut in casa si fara umplutura(ca era cu nuci).Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Julax, sotul e foarte ocupat toata luna asta si vine tarzior, o sa luam o cina tarzie
Anasia iubito, stii cumva reteta de cartofi d-aia frantuzesti, cu branza la cuptor...parca frantuzesti ii cheama, nu?

Mergi la inceput