Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
Si bv spune:
multumim Kriss! mi se pare mie, sau fetele noastre cam seamana? :)
eu inca ma uit la puiuti, sunt toti atat de dulci!
Poze
bikmaria spune:
MOLDOVEANCA imi pare foarte rau ,am vazut mesajul tau cand era prea tarziu ,cred ca deja esti linistita acum dupa vizita la medic si bebe este bine
,inca o data imi cer scuze ca nu am fost pe faza sa te pot linisti.
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA(05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze
kriss79 spune:
si_bv, putin..a ta e mai maricica..apropo, nasii ei sunt din brasov
Poze
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
isabeluta spune:
Copilutul meu doarme de la opt. Il astept cu drag sa se trezeasca pentru baita. Sper sa nu se trezeasca cu foamea in gat ca sunt singura cu el si un catel... si s-a cam dolofanit... si abia ma descurc cu el la clatit...off off mai mai. Am si eu un stress ce sa fac daca am articulatiile in pioneze.
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Andries spune:
La Multi Ani!! Mandarinutza sa fii sanatoasa si fericita!!
mai am de citit doua capitole din urma, am fost cam necajita cu inca o raceala beton si cu Mirciu mic, mucos si colicos, plus serbarea celui mare care mi-a umplut tot week endul ...pana la urma va intalniti saptamana asta undeva??
Andries
isabeluta spune:
Tare liniste pe aici si puiul meu dooooarmeeeee!!!!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
diwana spune:
Buna seara fetelor.
In primul rand 

Mandarinutza. Sa fii sanatoasa, vesela si norocoasa ca sa te poti bucura impreuna cu puiul tau.
Si in al doilea rand, am cam uitat cui si ce mai vroiam sa zic.
Insa n-am uitat de ideea ta Piciulika. Deci, cand mama-bear, tata-bear si Michael-bear au drum prin Cluj, ii astept la o portie de papanashi. Acu' nu-s ei chiar de 1 kil, dar ne luam cate 2 portii si compensam. 

Roxana, vreau si eu sa fiu vedeta la Hollywood si sa ma faca aia pe calculator. Sa-mi mai adauge juma de metru la craci (pe lungime obviously) si sa taie vreo 10 cm ( de pe latime), ... si nu are rost sa mai continuu cu visarea
. Deh, mai bine scot toate oglinzile din casa si sting lumina
.
Apropos de dorintele mele estetice, ingros si eu randurile nemultumitelor. Am fost la mall, cica sa-mi caut imbracaminte, de vreo 3 ori intr-o saptamana. Probabil ma gandeam ca in cateva zile m-am facut mai supla, cu mijloc de viespe, brate subtiri, cur finutz, bla, bla, bla. Ei, nici eu nu am ajuns ca in descrierea de mai sus, nici ei n-au bagat marfa pt. cele opuse descrierii de mai sus
. Asta e! Voi umbla cu aceeasi pereche de pantaloni pana ..................... se vor rupe, bineinteles
Diwana si pitic Rares
Roxali spune:
Mai terminati cu papanasi astia ca nu mai intru pe aici...
Cecilia multumesc.
Despre diversificare ,nici aici doctorii nu se grabesc...de la 5 luni ...si foarte lenta trecerea.
Astept cu nerabdare diversificarea doar dintr-un singur motiv SOMNUL...avand stomacul plin de ceva mai consistent trag sperante ca va dormi mai bine.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Miruna (06.09.2007)