Domnului doctor, cu dragoste!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

quote:
Originally posted by tusferi

quote:
Originally posted by Guestus

Da...se vede cita recunostiinta aveti ... nici macar 1 domn dr. stomatolog pe lista?

Guestus, am eu un medic stomatolog caruia vreau sa ii multumesc din inima. Mi-a facut vizitele la dentist atat de placute! Din punct de vedere profesional nu mi-am facut nicio parere, dar ca barbat, jos palaria! D-lui dr. Dan Borteanu

Si sotul tau ce zice?

semnat de mine

Nu l-a vazut niciodata pe domnul doctor, nu intra pe forum si oricum, ce poate zice, ca doar mi-am clatit si eu ochii. E drept ca la cati bani am lasat la dentist pentru lucrari, mai ieftin ieseam daca ma duceam sa ii vad pe Chippendales

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

quote:

quote:
Originally posted by Guestus

Da...se vede cita recunostiinta aveti ... nici macar 1 domn dr. stomatolog pe lista?

Guestus, am eu un medic stomatolog caruia vreau sa ii multumesc din inima. Mi-a facut vizitele la dentist atat de placute! Din punct de vedere profesional nu mi-am facut nicio parere, dar ca barbat, jos palaria! D-lui dr. Dan Borteanu

Si sotul tau ce zice?

semnat de mine

Nu l-a vazut niciodata pe domnul doctor, nu intra pe forum si oricum, ce poate zice, ca doar mi-am clatit si eu ochii. E drept ca la cati bani am lasat la dentist pentru lucrari, mai ieftin ieseam daca ma duceam sa ii vad pe Chippendales

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danais spune:

Domnului Doctor Dan Cernescu, pediatrul Denisei, care ne-a ajutat sa iesim cu bine din toate problemele, a avut mereu o vorba buna de incurajare pentru noi si este un OM deosebit.

Calde multumiri si doctorilor Claudiu Manea si Codrut Sarafoleanu, medici ORL, care ne-au ajutat intr-un moment de cumpana cand Denisa a avut otomastoidita, si de atatea ori dupa aceea. Sa le dea Dumnezeu sanatate si fericire. Noi le vom fi vesnic recunoscatori.

Daniela si domnisoara Denisa (aproape 5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Sa multumim si noi, ca avem o lista lunga:

In primul si in toate randurile, pediatrului nostru, dr Stanciu, pentru sutele de randuri in care ne-a primit si ne-a vazut, pentru vorbele bune, pentru profesionalismul de care da dovada mereu, pentru increderea pe care nu credeam ca o vom avea intr-un medic vreodata.

Si iarasi, dr cu care am nascut fetele, dr. Dinca, pentru ca a fost mereu atat de aproape, pentru timpul pe care si l-a facut mereu cand am avut probleme, pentru incurajari si suportul moral, pentru doua nasteri si doua fetite perfecte.

Ar mai fi, inclusiv un sotmatolog special pt Guestus - dr Chiochiu, care mi-a scos o masea pe care nu s-ar fi inghesuit prea multi dr s-o scoata, nah!

Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Se mai discuta subiectul si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93720

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Si eu vreau sa multumesc dnei dr. stomatolog Gabriela Mitaru (Sibiu), care m-a scapat definitiv de frica de dentist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Mai vreau sa-i multumesc Dr-ului Hanna de la spitalul Odobescu,Timisoara,care m-a asistat si ajutat in 10 august 2001,sa-l aduc pe lume pe puiutul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Dlui dr. LUIS MENDEZ care m-a sprijinit foarte mult in perioada sarcinii, care ne-a incurajat si pe mine si pe sotul meu cand nu mai aveam nici o speranta.
Este un medic minunat si mai intai de toate un OM cu suflet mare.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns holili4 spune:

Am urmarit mereu discutiile de pe acest forum, dar n-am scris... pana acum cel putin.
Pe baietelul meu il cheama si Daniel, dupa medicul meu ginecolog, Daniel Bordas. Mereu il voi pastra aproape de sufletul meu. Un om minunat care ne-a fost tot timpul alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu vreau sa multumesc mult, mult unui medic minunat al carui nick aici pe forum e Anya20. Alina - caci asta e numele ei real - nu sunt in Iasi atatea flori cate as vrea sa-ti trimit eu. Multumesc pentru rabdarea cu care raspunzi tuturor celor ce au nevoie de tine. De profesionalism, nici nu mai vorbim. Jos palaria!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput