Domnului doctor, cu dragoste!

Domnului doctor, cu dragoste! | Autor: Theiuta

Link direct la acest mesaj

Dragii mei, m-am gindit sa deschid acest subiect, parafrazind titlul celebrului film in care a jucat marele actor de culoare, Sidney Poitier, pentru ca m-am gindit ca fiecare dintre noi s-a aflat cel putin o data in viata bolnav mai grav sau intr-o situatie mai delicata si cu ajutorul unui doctor, profesionist si om de omenie, a reusit sa invinga.

Haideti sa ne amintim aici si sa ii transmitem inca o data gindul nostru bun si recunostinta noastra.

Incep eu prin a-i multumi domnei dr. Dinca Gabriela pentru profesionalismul si perseverenta de care a dat dovada ajutindu-ma sa ma vindec de o infectie urit cu HPV, in urma cu 10 ani;
Totodata, ii voi multumi mereu domnului dr. Mihailescu Gheorghe, pentru ca datorita lui am un baietel sanatos, iar cezariana mea a fost facuta ca la carte.

Va rog,

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

frumos subiect, dupa atatea subiecte cu "revolta"
deci eu daca ar trebui sa ii multzamesc vreunui medic, in primul rand i-as multumi maica-mi, care e fara indoiala primul medic din viata mea...cel mai enervant uneori, dar tot are de la mine o

pe la alti medici nu am prea umblat, in afara de cei cu care am nascut, care au si ei de la mine 2 : Cristi Gherasie si Anca Gherasie de la CF2, doi medici de nota 20.

i-as mai multumi lui Sheannamp, chit ca nu m-a "tratat" pana acum de ceva, dar m-a facut sa ma gandesc de 2 sau chiar de 3 ori inainte sa emit ceva verbal sau in scris, sa verific de cinspe ori o informatie de care nu sunt sigura dar care, mai ales, ar putea sa ii influenteze si pe altii; so, Anna, uite o de la mine si de la Bia

si nu in ultimul rand, multe multe prietenei mele cele mai bune de cand ma stiu si pana acum- chit ca nu ne-am mai vazut face to face de 2-3 ani- si care tocmai a terminat anul acesta Fac de Medicina; Miha, o sa fii za best!

Ce mai citim noi
www.elfyourself.com/?id=1323797389" target="_blank">click here to see me naked!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilaisa spune:

Vreau sa-i multumesc din suflet doamnei doctor Denisa Protopopescu in primul rand ca fara dansa Vlad nu ar fi putut fi conceput,in al doilea rand modului cum a supravegeat sarcina cea cu o multime de probleme si in al treilea rand pentru cum a gestionat nasterea minunii mele in asa fel incat astazi Vlad sa creasca alaturi de mamica lui, iar eu sa ma bucur de fiecare clipa langa familia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darvla spune:

Ii multumesc si eu domnului doctor Rusti din Bistrita care m-a scapat aproape total de varice si astfel n-am mai ajuns la cutit, cum mi-a recomandat un alt medic, de data asta strain, nu roman.

doar marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

si eu vreau sa-i multumesc d-lui dr.ion ionut de la giulesti care este un SUPER-OM ceva ce nu se poate explica in cuvinte,un om in primul rand si un medic de exceptie

va multumesc d-le doctor nu ve-ti iesi niciodata din gandul meu pt tot ce a-ti facut pt noi

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Dupa atitea critici la adresa sistemului sanitar si doctorilor din Romania e intr-adevar un subiect binevenit.
Eu ii multumesc domnului dr. Constantin Olaru, fara de care minunea mea nu ar fi existat. Va ocupa mereu un loc aparte in inima mea.
Ii mai multumesc domnului dr. Nikolaus Epp din Viena, care, pe linga profesionalism este un om de nota 10.

Printesa mea

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dnului Dr. Rugina si dnei Dr. Herghelegiu, ambii din Piatra Neamt. Fara profesionalismul lor nu traiam nici eu, nici fiica-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

da, f buna ideea de a ne reaminti ca fiecare breasla are si exponenti, oameni deosebiti.

eu vreau sa-i multumesc dl dr Serghei Cheibas - Sp. Elias. au fost multi dri care m-au ajutat enorm cat timp am fost internata, insa el va ramane intotdeauna in sufletul meu pentru cum s-a comportat, cat de mult s-a implicat, pentru cum ne-a raspuns la intrebari, cum a stiut sa si glumeasca si sa-mi ridice moralul. imi amintesc acum, la 2 ani de atunci, in ce fel incredibil de benefic putea prezenta o situatie extrem de dificila atat de plastic, de exact si cu un umor pe care eu nu puteam sa nu-l gust. a fost oaza mea de incredere, nu am fost niciodata circumspecta la ceva ce mi-a spus el. in fiecare operatie am intrat linistita stiind ca e acolo. empatic, sensibil, dar totodata un excelent profesionist. nu mai continuu, as putea scrie un roman.

cam aiurita descrierea facuta, insa nu pot sa imi amintesc de perioada aia fara sa plang...

acest dr va avea intotdeauna un loc in gandurile mele bune. si chiar daca simt ca nu i-am multumit destul, sper cumva ca el a inteles ca ii multumesc in gand in fiecare seara in ruga. asa cum m-a inteles in timpul spitalizarii, asa cum stia exact ce trebuie sa spuna sau sa faca, asa poate stie si cat de mult a facut pt mine - m-a ajutat sa nu abandonez lupta si m-a redat familiei mele.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Multumirile mele totale si pururi dnului dr Baciu Ginel, de la Galati, cel care l-a salvat pe Andrei si l-a tratat, pot spune, cu toata dragostea.

As vrea sa multumesc si unei minunate asistente medicale, Popa (Samoila) Iuliana, care n-a zis niciodata nu, care m-a ajutat si m-a salvat si mi-a salvat copilul.
Revenind la dr, multumiri dr Tapliuc, cel care a stiut ce sa faca in noaptea in care sotul meu si Iuliana m-au dus la spital inconstienta, in plina eclampsie!

Multumesc din inima, si Dumnezeu sa ii ocroteasca!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Va multumesc pentru ca scrieti, amintindu-ne astfel despre adevaratii Oameni in halate albe, adevaratii medici.
Mi-a venit ideea acestui subiect, gindindu-ma ca in marea asta de "biznizmeni" in halate, mai exista si doctori adevarati si, dezamagita fiind de sistemul sanitar romanesc, am vrut sa imi dau si sa va dau o raza de lumina.

Cu drag, Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Multumesc din suflet d-lui Dr. alergolog Victor Filip care m-a ajutat sa scap de alergia atopica declansata cand aveam doar 2 ani si care mi-a fost alaturi pana la adolescenta.

Mergi la inceput