LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 16
dianocica spune:
neata la prins de scutec, cu o lacrima in barba de la mesajul doniei dar cu un zambet maare pe fata de la poze minunate. era sa mor de dimineata cand am vazut-o pe alexia la rochita de blugi cu dantela
, cu buclele alea ..m-a terminat. apoi l-am vazut pe grigore, alta minunatie de baietel, asortat pana si cu obrajorii aia rosii, care parca a crescut ca fat frumos, de la o luna la alta. (mai ales in ultimele 2
) apoi am vazut-o pe antonia in bratele mosului, ziceai ca e fata lui
, alta frumusete. un inceput de saptamana super, ceea ce va dormi si voua
(chiar si amaratilor din canada
)
ia uite ce uitam...scumpetea de ale si isabel&stephanie bagate la zapada...plus danny mic. doamne ce de fulguleti minunati...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
acs spune:
Marc de Dianarus!
Andreea de Dorsilia!
Stefan de Miki04!
Sa fiti sanatosi si fericiti! Sa va bucurati alaturi de parinti! Felicitari mamicilor!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
lizzy spune:
buna-buna dimineata, ce frumoasa este viata!! 
azi puiul meu mic implineste si el 1 anisor! 

dragul mamii, sa fii sanatos, norocos, intelept si iubitor!
sa ai mereu alaturi de tine oameni dragi cu care sa imparti bunele si relele! te iubesc dragul mamii, cu toata fiinta mea te iubesc!!! 

aseara am fost la restaurant cu nasii, masa intima, la sala de protocol, fara fum si agitatie... marc a fost la inceput f.serios, statea nemiscat in carucior si privea la cei vreo 6 adulti de la masa care se hlizeau la el, in final s-a cerut pe jos si a defilat in 4 labe urmatoarele 3 ore. a rezistat excelent pana la 9pm,
a papat de la borcanel fara probleme, a vrut neaparat sa se arda in lumanarea de pe tort,
ianis a suflat in ea,
marc nu si nu... nu am reusit sa fac poze cum as fi vrut, pur si simplu nu vroia sa priveasca in camera, ori incepea scandalul,
ori imi arata spatele
printre altele am primit o tricicleta pt primavara viitoarea, de-aia cu bara/tava pt bebei, a fost extrem de incantat de ea, practic a fost singura chestie ever cu care s-a jucat 2 ore...
azi noapte, rapus de oboseala, a dormit fara intrerupere ![]()
![]()
azi dupa-amiaza avem 3 familii invitate. care vin cu 3 baietei.
plus ai mei 2... o sa iasa macel
pe jucarii... intre prietenii nostri nu sunt fete! nu stiu de ce ![]()
asa ca va poftim si pe voi, incepand cu ora 5pm, la marea distractie! 

iaca pregatesc
bufete suedeze,
salate impanate, prajituri de casa
si bauturi fine! 

care cine ce pofteste, intrarea este libera si servirea la discretie!
macar virtual, daca eu sunt asa 'izolata' de voi si nu va pot avea 'live'...
o zi minunata si nemaipomenita si perfecta va doresc! 

(asta sunt eu
)
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dianocica spune:
diana la multi multi ani pt marc
, sa fie sanatos tun, anul greu e pe sfarsite, sa trageti linie, da? un
maaaare maaare pt tine, si sa dea dd sa reusiti tot ce v-ati propus. aici sau nu ![]()
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
lizzy spune:

andreea de dorsilia si stefan de miki!

toate bucuriile din lume si multa sanatate va dorim! felicitari mamici!!!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
eri_ka spune:
Iarasi sunt restantiera.Trec imediat la recuperari.
La multi ani Darius Cristian!
La multi ani Rares Andrei!
Darius: se trage de la forma greceasca a cuvantului persan "darayavahush" care inseamna "posedat de bine".
Cristian Desi creativ si original, purtatorul prenumelui Cristian este frustrat si are o fire emotiva si imprastiata. Independent, dar prietenos si generos, se dovedeste spontan, expresiv si vorbaret. In general, este binedispus, desi uneori se poate dovedi insensibil si sarcastic. Acest prenume ii confera creativitate si o latura artistica, inclinatii muzicale, iar originalitatea sa se poate regasi in tot ce face. Ii place sa se lase condus de impulsuri, actionand fara planuri sau pregatiri prealabile. Moralul ii creste direct proportional cu incurajarile si aprecierea celorlalti.
Rares vine de la "cel cu parul rar"... dar radacina lui e "rar", putem spune deci" cel rar". hotarat ,isi conduce viata pe o cale sigura spre succes.Fire calma,responsabila,ia decizii ferme dar corecte.
Andrei Purtatorul acestui nume este stabil si responsabil, insa tinde sa se considere superior celorlalti Este inteligent, judeca bine in afaceri, e responsabil si apreciaza lucrurile fine. E serios si nu prea glumeste, iar in tinerete are interese mai mature decat cei de aceeasi varsta. Caminul si familia inseamna mult pentru el, isi doreste un camin linistit si armonios, in care sa se poata bucura de compania familiei si a prietenilor. Orice actiune ar intreprinde, isi da toata silinta sa o finalizeze cat mai bine posibil
dianocica spune:
andreea
stefan 
diana si
david 03.12.06
eri_ka spune:
La multi ani Elisa Cristina!
La multi ani Eric!
ELISA - variantă a numelui Elisabeta.Nume de mare vechime, Elisabeta se gaseste in texte religioase precrestine intr-o forma asemanatoare celei folosite astazi si inseamna, in opinia unor lingvisti, Dumnezeu este juramantul, iar al altora, Dumnezeu este perfectiunea. Persoana botezata cu prenumele Elisabeta are dorinta de a fi cat mai sociabila cu putinta, dar, dintr-un motiv sau altul, nu reuseste intotdeauna. In prima parte a vietii, este posibil ca elisabeta sa fie victima unei timiditati pe care o mascheaza prin diverse metode, poate chiar printr-o exuberanta manifestata in exces. Una din modalitatile prin care incearca sa-si invinga timiditatea este sa fie pregatita sa faca fata oricarei conversatii, inarmandu-se cu informatii din cele mai variate domenii.
Cristiana Creativa si originala, purtatoarea acestui prenume este frustrata si are o fire emotiva si imprastiata. Sociabila, prietenoasa si generoasa, este, in general, bine-dispusa, dar uneori se poate dovedi insensibila si sarcastica. Vorbareata din fire, stabileste usor noi prietenii. Poate fi foarte categorica si transanta. Fire independenta, nu renunta la ideile si deciziile proprii, dar cand e vorba sa actioneze sau sa duca lucrurile incepute la bun sfarsit, are nevoie de incurajari. E receptiva la cuvintele amabile si la aprecierea din partea celorlalti. Prenumele ii confera nu numai generozitate si compasiune fata de cei aflati la ananghie, ci si creativitate si abilitati artistice pe care le manifesta prin muzica - vocala sau instrumentala - sau intr-o maniera mai practica, prin cusut sau decoratiuni interioare.
ERIC- (norvegiană) ei = vesnic + rikr = conducător, ce poate fi tradus prin "intotdeauna drept"
acs spune:
Am avut un sfarsit de saptamana plin. Sambata am reusit sa punem cercei! Statea Ioana dreapta-bat de mandra ce era. Si ma intrebau mereu: "Mami, mi-au cazut cerceii?" :)
Astazi vine iarasi Mosul, la serviciu la Stef, asa ca incerc sa le fac poze.
Am ajuns la doctor: fetele n-au giardia, doar bursucul. Am inceput tratamentul cu Zentel; sper sa treaca repede. Oricum, cu toate astea, Victorila s-a ingrasat; a luat 400g intr-o luna (destul de mult zic eu, in conditiile in care alearga toata ziua, inpatru labe). In schimb, printesele trebuie sa faca aerosoli cu Ventolin, caci tusesc putin cam urat. Nu e ceva grav, dar trebuie sa fie sanatoase la petrecerile / serbarile care urmeaza.
Ieri am fost plecati (Stef si eu), dar bursucii au iesit in curte cu mama si au facut un om de zapada :). Victoras incerca sa prinda fulgii :).
Si acum vestea cea mare: grasunu' sta in picioare nesustinut. Incearca sa si mearga, dar ceva de genul: unu-doi pasi si aruncare inainte (ca la rugby) :).
Maria il plimba prin toata casa tinandu-l de sub brate, iar Victorila impinge un carucior de papusi. A fost dragoste mare intre ei (toti trei) weekendul asta: numai pupaturi si imbratisari :). Sunt intr-adevar minunati!
Am reusit sa pun cateva poze pe picasa, de la petrecerile de pana acum, inclusiv de la ziua lui Victoras. Le puteti vedea aici.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
eri_ka spune:
La multi ani Maya Maria!
La multi ani Alessia Liane!
La multi ani Andrei!
MAYA - (latină) = mare. In mitologia greaca Maya era una dintre cele sapte stele din Pleiade.
Maria de la Miryam, nume ebraic insemnand "copil dorit". Altii interpreteaza prenumele ca insemnand "rebel" sau "multa amaraciune".
Numele de Alessia este o varianta a numelui "Alexandra" vine de la "Alexandros", nume grecesc care inseamna "protector al barbatilor sau al oamenilor".
Liane Acest prenume induce empatie fata de cei din jur, dar, in acelasi timp, limiteaza viziunea celei care il poarta, ghidand-o detalii tehnice. Sociabila, aceasta isi doreste - atat in afaceri, cat si in viata privata - relatii care sa se desfasoare in prietenie si buna intelegere. Este atrasa de ambiante calme si linistite si isi doreste siguranta pe care i-o ofera un camin, in care viata sa sa urmeze o cale bine definita. Acest lucru se datoreaza partial lipsei sale de incredere, dar si faptului ca uraste orice creeaza disensiuni intre oameni. Printre slabiciunile sale se numara si nehotararea, care o impiedica sa isi duca intotdeauna planurile la bun sfarsit sau sa se concentreze prea mult timp asupra unui proiect
Andrei Purtatorul acestui nume este stabil si responsabil, insa tinde sa se considere superior celorlalti Este inteligent, judeca bine in afaceri, e responsabil si apreciaza lucrurile fine. E serios si nu prea glumeste, iar in tinerete are interese mai mature decat cei de aceeasi varsta. Caminul si familia inseamna mult pentru el, isi doreste un camin linistit si armonios, in care sa se poata bucura de compania familiei si a prietenilor. Orice actiune ar intreprinde, isi da toata silinta sa o finalizeze cat mai bine posibil.