LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Adinazot-vazut ursulet Alessia in zapada
Asiza-multa sanatate

Alexandra-ce-ti face piciorul?

mai stie cineva ceva de kokorina?

azi am fost la plimbare prin zapada si fulgi dupa am fost la mosi craciuni in mall

daca mai aveti chef

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

vin si eu la o tavaleala prin zapada. cu tot cu copil. katrinelo, ai pus-o. sa vezi cata lume iese daca tragi linie...

d imi arata aspiratorul si si baga degetul in nas. sa-l aspir

asizuuuu dulce denisu. si pe tine. macar atat :(

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

a nins, mai ninge inca; mihai a dat zapada de pe driveway; bine ca am cumparat saptamana trecuta masina de dat zapada, ca altfel ajungeam iar la vecinu' italian caruia i s-a facut mila de noi data trecuta si ne-a dat el zapada la o parte; acum cred ca e de vreo 30 cm, iar unde e spulberata de vant mult mai mult; au zis ca mai ninge de vreo 5-6 cm pana deseara
Isabelle muceste de ieri, ii curge si un ochi, nu stiu unde a putut sa raceasca (de fapt stiu dar nu mai zic...); bagam aspirat la greu (vorba lui Tudor : o aspiratorez ),picaturi de infant si cam atat
scot niste poze din aparat si revin

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Laura...tinutul in brate si eu in picioare plimbandu-ma cu el hutzunat imi aduce aminte de colici...cu burtica e ok? Dani trage niste partzuri zgomotoase si puturose rau..semn bun nu-i...

Dayanara voi ce ziceti?

Care mai de care face contact cu zapada... da' mult ne mai scoateti okii?.... noi am avut primul contact www.flickr.com/photos/dbunny/1254798676/in/set-72157601714415387/" target="_blank">cu zapadaacu 9 luni sac!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,of,imi pare rau,sanatate multa!!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

de aici in colo poze de azi de afara (am putut iesi numai pe prispa ca era prea multa zapada) si de cand am impodobit (si despodobit) bradul

Isabelle nu a vrut sa faca nici un pas pe zapada seamana cu fratele ei cand a vazut si el prima data zapada pe jos

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Maya
Andrei
Alessia
azi am dat iar o tura prin oras. iar pe seara am iesit afara la zapada. nu a fost prea incantata Cris, poate si din cauza ca era intuneric. mai incerc maine.
oau Dianocica arata aspiratorul sa-l aspiri la nasuc...noi tot la stadiul de urlat suntem cand e vorba de aspirator. cu toate ca de fiecare data intai ii arat ca scot la mine, la taica-su, cand vine randul ei incepe sa planga.
am vazut poze de la iasi cu Dani si Mihaita, petrecerea reusita a Oanei, pe Alessia rozalie. numai copii frumosi
Teutz foarte frumoasa povestea. sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii .

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

BAMBO,f faine pozele,sunteti ffff frumoase!!!imi plac cizmele tale!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

nu-mi vine sa cred... acum 1 ora si jumatate a dat Mihai zapada la o parte... acum o da din nou... e iar de 15 cm pe driveway... s-o mai opri ???
donia le-ai spus fetelor pana la urma tot jurnalul emigrantului canadian ?

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

intrasem sa intreb si cand colo ce imi vad ochii???? asiza nu se poate!!!!!! nu, nu, nu! chiar nu mai vreau sa va vad/aud ca sunteti bolnaviori! a tras saracutul denis prea mult! offf, mititelul....si tu singurica! offffff....imi pare tare tare rau, ma rog sa nu fie grav, sa nu evolueze....Doamne ajuta!

cine ma ajuta si pe mine? maine dimineata ma duc la fostul servici sa fac cerere de intrerupere a CIC si sa imi dau demisia. vroiam sa va intreb daca trebuie sa dau preaviz, daca e de ajuns sa fac cerere la servici sau trebuie sa anunt si statul, daca pot sa fac cerere incepand cu 7 ianuarie.....si cred ca ccc cam atat. va rog ca vreau sa ma duc pregatita, sa nu imi traga aia "simtiti" vreo teapa

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput