Implanturi dentare
Ce parere aveti despre implanturile dentare ?
Daca si-a facut cineva asa ceva o rog sa ne impartaseasca din experienta sa... cum a decurs operatia, cum se simte dupa implantarea suruburilor, daca este dureroasa samd. ( inca nu am nevoie de asa ceva , dar am citit un material despre implaturi dentare ... si nu mi s-a parut deloc usoara interventia ).
Raspunsuri
eve44 spune:
Eu am implant dentar pentru o maseluta.
In martie am avut prima faza,nu m-a durut nimic ,a fost mai usor decat o extractie.
Apoi mi-au pus un bont de vindecare ,aici a fost foarte nostim deoarece a doua zi mergeam din nou sa-l puna la loc.
Acest bont tb sa stea cam 10 zile apoi a urmat amprentarea.
Iar penultima faza a fost cea de proba si apoi implantul definitiv.
Este foarte reusit ,nu doare nimic,m-am obinuit cu el .
Trebuie insa avuta o igiena perfecta a cavitatii bucale.
Daca mai ai alte intrebari iti raspund cu placere.
EVE
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
Oana_B spune:
Si eu am un implant pe o masea in partea de jos.
La operatie am avut de ales intre anestezie locala si totala si am ales locala. N-am simtit nici un fel de durere, dupa operatie vreo 3-4 zile aratam de parca as fi avut abces minus durerea si tot dadeam cu limba pe acolo ca ma gadilau funditele de la cusatatura.
Dupa 2 luni (pentru partea de sus mi-a spus ca vindecarea dureaza mai mult si m-as fi dus dupa vreo 3 sau 4 luni), m-am dus sa puna bontul ala de vindecare (healing abutment ii zice aici) dar abia in ianuarie ma duc pentru amprentare pentru ca atunci imi intra noua asigurare.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
coltofeanu spune:
Implantul are suficienta rezistenta cand muscati dintr-un aliment mai tare, organismul il accepta cu usurinta si nu se observa diferenta dintre acesta si un dinte sanatos ? Trebuie respectata o igiena bucala perfecta pentru ca se poate infecta cu usurinta ?
eve44 spune:
La mine e o maseluta normala ,nu se vede diferenta intre ea si ceilalti dinti ,au aceasi culoare ,forma idem si m-am obisnuit foarte repede cu ea.
Pot manca orice ,dar e bine totusi sa nu sparg alune sau nuci sau mai stiu eu ce bomboane tari.Astea in mod normal nu sunt indicate nici pentru dinti naturali .
"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga
roxanaz spune:
se discuta si aici, mut mesajele: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78491
Roxana