***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***
Raspunsuri - Pagina 8
Vali5 spune:
Buna, fetelor!
Intru mai tarziu azi ca am fost cu sotul sa il cautam pe Mos Craciun. Ce bine e cu el acasa! El e intre job-uri acum. Trebuia sa inceapa noul job in ianuarie, dar cand si-a dat preavizul unde e acum sefa s-a ofticat si i-a zis ca poate sa plece fara sa mai stea 15 zile cat daduse el preavizul. Asa ca azi e liber si de luni incepe in cealalta parte munca.
miniuta, eu stiu ca nu se da banza din comert pentru ca este fermentata. Si nici eu nu-i mai blenduiesc legumele, s-a invatat deja cu bucatele mai mari. Ce dulce e David cum adormise 
Motannel, ce nasol trebuie sa fie dupa ce te incanti ca a mancat asa bine sa vomite tot.
Pepsi 
kay, sotul meu e genul care cand il doare ceva zice "o sa treaca" Si daca il aud vreo 2-3 zile cu aceeasi durere ma rog eu de el sa ia ceva - "nu ca o sa treaca" Mai degraba ar lua o aspirina pentru mahmureala decat pentru raceala.
Si al meu e la fel ca al Alynei24, nu pleaca fara mine, decat foarte rar. Cred ca 1-2 ori intr-un an. Dar si prietenii sunt foarte apropiati de amandoi. Si prefer sa fim cat mai mult impreuna ca destul sta el pe la munca.
Andrada, multa sanatate micutului tau!
Paflo, ce fetita dulce ai! M-am distrat cand am vazut diferenta intre pozele "sunt domnisoara" si "in baie cu mami"
Tare haioasa!
Ioana13, si Andrei e fascinat de etichetele jucariilor. Le studiaza foarte atent pe fiecare in parte. ![]()
vas, am vazut pozele. M-a bulversat poza cu 2 tati. Nu am dat atentie titlului si cand am vazut-o "hmm, au bluze la fel... dar au si fete la fel..." Cu greu m-am prins ca sunt gemeni
Tare draguta e printesa voastra!
Elteka, si Andrei se trezeste de 2-3 ori noaptea si de mancat mananca doar 1 data. Dar m-am obisnuit. Daca ma trezesc pe la 3 dimineata si el nu s-a trezit deloc imi fac probleme "De ce nu s-a trezit copilul?" Ca la nebuni, cum o dai nu e bine 
Didi, pun link-ul cu pozele din Lepsa inca o data pentru tine, ca doar la tine si la Ella m-am gandit acolo. Lepsa
dicirstea, cand deshid geamul ii mai pun doar o bluzita peste ce are el si doar daca este foarte frig ii pun si o caciulita subtire.
Si eu m-am saturat de Sinaia, Busteni, Predeal. Am tot fost pe acolo.
Alma Daphne de Chris27
Ianis Stefan de Dianalaura (pe unde umbli?)
Dominic William de Irrinuca
Theodor Maria de Blc_lia
Patrick Andrei de Mary_lou 

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Carmen_So spune:
Elteka, ce mult a crescut Elias! Mie cel mai mult imi place poza aia in care doarme cu ochii intredeschisi, iar titlurile, minunate.
Dicirstea, misto aia cu "parbrizul".
andradap spune:
Salutare si de la noi!!!
ELTEKA e MORTAL DOLO!!! Imi place mult de el!!! E f.f.f. frumos!!! Imi place culoarea ochilor (culmea eu care toata viata am fost moarta dupa ochii albastri....)Are si personalitate... e un barbatel in toata firea...ce sa mai? 
Vas, am vazut-o si pe printesa ta... o adevarata DOMNISOARA... maine poimaine ne vedem la nunta
... mai stii? Poate ne incuscrim
Eu ca soacra mare sa stii ca sunt draguta... am vazut si tortul... foarte frumos... nu-mi spune ca tu l-ai facut ca te pun la treaba cu o retetea si explicatii la subiectul de retete...
Azi Antonio a fost f.f.f linistit fata de ieri... dar acum la somnul de dupa-masa m-a mancat undeva si vazand ca adormise pe manuta am zis sa ii scot dmn' manuta de sub el sa nu se trezeasca din cauza ca-i amorteste... si bineinteles ca l-am trezit...
iar acum trebuie sa-i inghit LAMENTATIILE lui de sugar care nu si-a facut somnul... ce ti-e si cu meseria asta de parinte...
E grea... dar FRUMOOOOASA!!!
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
dicirstea spune:
[quote]Originally posted by Vali5
dicirstea, cand deshid geamul ii mai pun doar o bluzita peste ce are el si doar daca este foarte frig ii pun si o caciulita subtire.
Si eu m-am saturat de Sinaia, Busteni, Predeal. Am tot fost pe acolo.
[quote]
Pai inseamna ca asta am gresit, l-am imbracat prea bine
ca nici macar nu era foarte frig, la 18 grade, nu?
Si ca sa ne mai veselim:
Sotul ei o conduce la aeroport si ii ureaza
"Drum bun!"
Sotia ii multumeste si il intreaba ce vrea sa-i aduca. Sotul rade si spune ca vrea o italianca. Femeia a tacut si a plecat. Peste doua saptamani sotul se duce sa o ia de la aeroport si o intreaba cum a fost calatoria. Apoi intreaba ce s-a intamplat cu cadoul lui. Ea il intreaba:
"Ce cadou?"
"Cel pe care ti l-am cerut! O italianca!"
"O, acela.", a raspuns ea. "Am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam noua luni sa vedem daca e fata."
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sobi spune:
Kay, cand pleci la munchen? scuze, sunt convinsa ca ai mai scris, dar am pierdut firul... Bafta multa!
Of, s-a mai terminat o saptamana de servici, incep acum programul de
mamica de weekend, ca si Ela cred. Ma duc sa-mi iau copilu' acasa de la soacra-mea si sa ne pupacim si sa ne jucam pana luni dimineata! abia astept.
Ce biscuiti cumparati la bebelusi? de la ce firma si cum se cheama? Ma tot gandesc sa-i dau si lui in sucul de fructe, dar nu stiu de care.
Sunt trista, sotul m-a parasit
pentru echipa de handbal a romaniei. s-a infierbantat aseara tot la meci si azi dimineata s-a decis sa plece la paris sa "sustina fetele" in semifinala cu toata gasca de prieteni. io, mama devotata ce sunt am ramas acasa cu asta mic, cu promisiunea ca vom primi amandoi (astia care stam acasa) cadouri pe cinste. asa ca vorba lui poohy, hai romania!
Vali5 spune:
dicirstea, nu stiu sa-ti zic daca ai gresit undeva si unde... Depinde cum il imbraci si afara (mai gros, mai subtire). Asta e, ne mai si racesc puii.
Sobi, poate iti vezi sotul pe la tv ![]()
Botez
Prima excursie
Motannel spune:
KAY, multumim pentru noul capitol
Ella, felicitari si pupici lui Boby pentru noul cuvant!!!
Carstea, Ralucami, Andrada, totusi Teodora a mai papat si cartof si morcov si carnita. Ba i le mai combinam si cu cereale (ceea ce pentru mine parea gretos)... Dar acum a fost prima data ca a dormit pe burtica imediat ce a papat! O pun pe seama acestui fapt!!! Oricum a fost prima oara (si ULTIMA sper) cand mi-a vomitat in asa un hal ... in 20 de secunde au fost vreo 8 sau 10 JETURI uriase ... si cu spasme!!! Saracuta! Dupa aceea insa s-a linistit ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!!! M-a luat total prin surprindere!! Mi-a umplut mie bluza si apoi am murdarit-o si pe ea caci o tineam in brate! Norocul nostru ca tocmai atunci a sosit sotiorul si ne-a ajutat cu schimbatul hainelor!
Andrada, sanatate lui Antonio!!!
Ralucami, aminteste-i sotiorului ca acum e pe planul 2 ... Maria e in frunte!!!! Ofera-te sa-l inveti sa-si faca un ceai singurel!!!
Kay, si sotul tau e cam alintat! Al meu e la polul opus ... nu ia niciun medicament cand e racit, se trateaza singur cu ceaiuri si cu miere de albine ... si gata!!! Ma enerveaza caci uneori mi-ar placea sa ma asculte si sa faca niste analize sau sa mearga la un medic .. nu vrea si pace!!!
Paflo, e mai mult decat clar ca Sofia e o domnisoara minunata!!! De unde are jachetica aia cu blanita la guler???
Elteka, ce expresiv e dulcelul Elias!!!
Vali5, am murit de suparare!!!! Chiar ma gandeam ce bine se comporta si .... suparare mare!!!! Bine ca macar nu a suferit dupa aia! S-a comportat normal restul zilei!!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Carmen_So spune:
Motannel, si mie mi-a vomitat asa: mult, iar dupa asta, s-a comportat normal. Mie mi-a facut asa de la Nurofen, ma gandesc ca n-a reusit sa-l inghita, fiind gros si dulce. Spre deosebire de enterocolita pe care mi-a facut-o nr 1 pe la 9 luni, cand dupa voma s-a simtit rau, asta n-a avut urmari. Cred ca si la tine a fost la fel, pur si simplu, dintr-o cauza mecanica.
Mica, iti raspunsesem in mesaju perdut: covorul l-am luat de la mobexpert.
Dicirstea, eu zic ca a fost cam gros imbracat. Ca pentru afara, dar temperatura nu era ca afara.
Andrada, cum se mai simte Antonio?
Pitica, tie ti-a trecut chestia aia, herpes-cum-ii-zice?
Ce-o face Oana, or fi plecat?
Pepsi spune:
la multe lunisoare ptr piticut de mary lou
ma va mai zic ceva despre sare si gata ca apoi cred ca v-am stresat cu alergiile si alaptatul, acu n-o sa va stersez si cu sarea!deci daca si cind folositi SAREA sa luati sare de mare, care are peste 100 elementi, pe cind aia de bucatarie normala are doar Na si Cl
revin deseara
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Vali5 spune:
Intreba cineva ce alte cereale in afara de faina de orez le mai dam copiilor. Eu ii fac lui Andrei si mamaliguta. Si o amestec cu branzica, iaurt sau piept de pui. Si o mananca de fiecare data.
Botez
Prima excursie