Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
danielle02 spune:
fetelor,cochetelor,stati acasa,ferice de voi,ce frumos e sa stai acasa la taclale 
mandarinutza ce frumoasa papusa aveti,iar voi sunteti asa tineri,frumoasa familie 
nana drum bun si fara peripetii 
bebeluhsa mea a avut ieri primul vaccin in manutza,a racnit de ziceai ca o taie,am inceput si eu sa plang cu ea,se uita doctorul la mine ca la extraterestrii,iar eu il intreb:mai ai mult???
ma bucur ca ia trecut repede si nu a avut nimic dupa aceea,inca am mai stat o jumatate de ora cu ea in spital sa o tina medicul sub observatie ca sa nu aibe reactii naspa.
apoi am dus-o in oras ca sa ne razbunam pe tati ca nu a fost cu noi
si i-am cumparat o omida care are 15 melodii clasice cu bach,vivaldi,motzard (nu le am cu scrisul numelor
scuzati) dar e super jucaria,ii place la nebunie.
eu sunt pe la munci,e super ca peronalul e ok,ne intelegem de minune si toti apreciaza munca mea,altceva nu iti trebe ![]()
am fugit la facut ordine in casa ca e dezastru...
am admirat puiuti draguti,mosnegutzi si babutze frumosi foc 
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
mandarinutza spune:
da, Roxana, e inchizatoare normala, se prinde in inimioara, cum aveam si noi la cercei cand eram mici. Si am mai primit o pereche tot asa, dar nu stiu de unde sunt.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
cecilia L spune:
Buna si de la noi,
Carpatina bine ai venit, ma bucur ca drumul a fost ok pt printesa.
Vreau sa intreb si eu ceva, cat dorm bebeii vostri ziua?????? al meu a devenit antisomn ziua, nu doarme decat max 10 min, il pacalesc pe la 3-4 cu cate 30 min si seara de la 7 sau 8 cate o ora, in rest la 2-3 ore 10 min, iar seara adoarme la 11,45 max se trezeste la 4sau 5 apoi la 7-8 si pe la 10, in zilele mai bune mai doarme pana la 11.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Roxana, esti gravida cu bebe trei? Era o gluma, apropo de chestia cu luatul pe sus. Adicatelea sa stiu daca o pot dovedi ori ba...
Micul Yannis creste mare
neuronul meu pare sa fie gravid, nu stiu daca din nou sau a ramas asa de data trecutaRox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
magdaz spune:
Cecilia la noi e asa: somnicuri ziua 11,30-13,00; 14,00-16,00; 18,00-21,00( atunci o trezesc pentru baie).
Acuma am uitat de ea ca se trezise sa pape ( am pus si eu poze pe flickr la contacts) si a luat-o somnul din nou .Mama denaturata
. Dar se scoala ea repede.
Annisia spune:
Cecilia, al meu are cam acelasi program... Nu doarme ziua neam... Diferenta este ca recupereaza noaptea foarte bine. NOi ne trezim pe la 10-11 abia... Bine, ne si culcam pe la 1 noaptea... Oricum, ziua e cu ochii pe pereti, jucarii, mama, tata, catei, broscute, pasari, brad si ce mai apuca...
Micul Yannis creste mare
Roxana_G spune:
Mandarinutza, multumesc mult, o sa dau fuga la Unirea sa ii caut si eu Alexandrei. 
Danielle, bine ca a trecut vaccinul, e un rau necesar.
Cecilia, al meu doarme binisor si ziua. Deeeci:
- trezire la 11, joaca, papa la 12, program liber pana pe la 13.30
- pe la 13.30 nani - 30-45 min (uneori o ora, dar foarte rar)
- program liber pana la 15,30 cand papa, si apoi un nani pe la 16 care e luuung, de vreo 2 ore;
- de pe la 18 la 19 program de studiat sora bazbuca, la 19 papa si apoi iar entertainment pana la 20 cand atipeste 20 min maxim;
- la 10 baie, papa, si la 10 30 cel tarziu doarme. Uneori se mai foieste singur in pat, pe intuneric, pana pe la 11
- la 8 - 8.30 se mai foieste si il trezesc eu sa pape, dupa care se foieste singur in pat vreo juma de ora si se culca la loc.
Mamicile cu pui mai mari, va rog am nevoie de un sfat. Maine era serbarea Alexandrei, la comun cu gradinita din Baneasa. Acolo s-a gasit un caz de scarlatina, au venit la gradi si le-au facut tuturor analizele si s-au idnetificat si alti purtatori. Niciunul din acesti copii nu participa la serbare (teoretic, practic pot fi din cei care nu au fost la analize). Am primit mesaj de la ei si trebuie sa decidem daca ne ducem copiii sambata sau nu. Voi ce parere aveti? Alex a mai avut streptococul in vara, va amintiti ce cosmar am avut, nu as trece prin asta, dar o sa ii frang inima ca ea spera sa isi inaugureze rochia rosie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
isabeluta spune:
Carpatina bine ai venit acasica!
Nana zbor usor!!!
Rox multumesc pentru pont. De asta nu stiam. De obicei ma reparam cu un paracetamol...culmea e ca in sarcina nu am stiut ce-i aia durere de cap...si am mai avut eu si altele pozitive in sarcina, dar acum "recuperez".
Noi tocmai ce am venit de afara. E foarte frumos in aer, pe jos in schimb...bebe a fost treaz si a studiat cam tot ce a prins in campul vizual... hihihi.
Programul nostru de vreo saptamana juma este cam asa: papa la cerere la 3 ore (aprox) cu o pauza noaptea de 5 ore (are cam 7 mese pe zi). Ziua doarme intre mese cam o ora, dar nu intre toate mesele. Asa ca in medie doarme ziua vreo 3 ore, iar seara se culca dupa o baie si un supt ffff lung intre 10 si 11. In rest se joaca singurel sau cu noi. Aaa si 2 doua zile adoarme singur seara. Il pun in patut pe intuneric si ii las caruseleul sa mearga.
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
devylla spune:
Rox asa ma tot uitam si eu la fii-mea in gurita...si asa imi pare si mie ca se avd doua semnulete albe in gingie jos...acum eu nu mai tin minte de la nepota-miu...tocmai cand i-au iesit lui dintisorii eu am plecat in Ro...
Nu vreau sa fiu invidioasa...da pe undeva mor de ciuda ca va intoarceti acasa...
Am un dor de Bucuresti de mor...Annisiooooo n-ai o undita mai lunga sa ma pescuiesti si pe mine???
Poze
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Mogaldeata cu ochii migdalati
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
isabeluta spune:
Daca nu a facut scarlatina si ai indoieli mai bine nu o duce. Ziceai ca are si luni o serbare. Nu poate sa inaugureze luni rochita?
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei