Cel mai neinspirat cadou
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana Claudia spune:
Am primit de la soacra, de ziua mea, o crema pt picioare crapate (cred ca de la Avon), un sapun si ...atat! Oare ce-o fi vrut sa-mi sugereze??
Roxana 30 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
kitzy spune:
Eu sigur am dat o data cel mai neispirat cadou din viata mea....cand a ramas sora mea insarcinata i-am dat o pereche de botosei albi pt bb si la 7 saptamani l-a pierdut....in rest, de primit cadouri neinspirate am primit odata un bibelou si nu le suport de nici o culoare. Erau ceva pe vremea bunicii, dar acuma le-a trecut timpul, in rest nu-mi vine nimic in minte acuma.
21+ cu Diana
m_monique spune:
am ras cu lacrimi citind acest subiect.
dintre cadourile neinspirate primite sunt: florile de plastic parfumate (de care tare s-a mai bucurat bunica mea), cremele antirid primite de la prietene, stiind ca am alergie la cremele cosmetice.
de soacra nu ma pot plange, ca de fiecare data il intreaba pe sot, iar sotul e prelucrat cu ce vreau. doar in primul an a dat gres soacra, ca mi-a luat un jerseu care imi era mic, probabil ca m-o fi vazut ea mai slaba.
in schimb mama mea conduce topul cadourilor neinspirate: flori de plastic, aranjamente din flori de plastic, fete de masa care necesita apretare, si tot felul de nimicuri, ca asa a vazut ea la nustiucine si cica sunt de mare bon ton.
Andrei (16.12.2006)
tusferi spune:
Foarte bun subiectul, m-am amuzat copios...
Cele mai neinspirate cadouri le-am primit de la fostii socri. De la soacra-mea am primit in primul an o camasa de noapte din aia sintetica de lua foc pe tine, de culoare roz, cu dantela (aspra, de ziceai ca e metalica) si pe urma o bluza neagra gen taraba, cu strass-uri
Iar socru-miu, cand a venit din Dubai, mi-a adus victorios un ceas pe care nu cred ca a dat mai mult de 1$ (auriu, oribil, care la noi costa tot cam atat) si inca cateva accesorii pe care nu mi le mai amintesc, pt ca le-am parasutat direct la gunoi (cred ca ceva gen post-it-uri si o brosa dintr-un metal ordinar).
Din fericire, am scapat de ei si de cadourile lor "inspirate".
marynik spune:
Am o prietena care este cea mai tare in cadouri neinspirate
Mie de 3 ani incoace imi cumpara si de ziua de nastere si la cea de nume , bluze din poliester 100% , toate din cea mai ordinara dantela si funditze odioase , de fiecare data din acelasi magazin , au aceeasi eticheta , de am zis ca o sa pun bomba la magazinul ala
Si imi cunoaste gusturile si stie f bine ca eu nu port asa ceva si recunoaste de fiecare data ca nu ma imbrac cu ele dar ea continua in acelasi stil
Acum vreo 4 ani ia adus sotului meu cadou de ziua lui un bibelou in forma de ingeras plin de sclipici auriu !!!!!
Dar ...sa va spun ce ia dus dr ginecolog cand a fost la control , o data ia dus 2 maieuri si o data 3 pesti , ca tocmai fusese sotul la pescuit si era pacat de ei
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
mcrissa spune:
marynik faza cu pestii e de dat la gazetapare o persoana foarte zgarcita
Cristina in asteptarea mormolocului
marynik spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
marynik faza cu pestii e de dat la gazetapare o persoana foarte zgarcita
Cristina in asteptarea mormolocului
Exact asa e , ai o intuitie f buna
As putea umple o pagina intreaga cu cadourile care le a facut de a lungul timpului tuturor
Este celebra in grupul nostru , ne este si frica sa deschidem cadourile de la ea
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by marynik
Este celebra in grupul nostru , ne este si frica sa deschidem cadourile de la ea
La capitolul cadouri neinspirate, va zic ce-a primit sora-mea cand s-a casatorit: 6-7 servicii de cafea, care si-acum,dupa 12 ani, stau la garaj. Oare-si mai bea cineva cafeaua din canitele mici si delicate, acompaniate de farfurioara? Nu stiu de ce in viziunea mea toata lumea isi bea cafeaua dintr-o cana mare, personalizata.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
Lorenza spune:
O colega de-a mea,asistenta,a primit bineinteles de la o pacienta,super aranjata,credea ea,dar cu un nivel al igienei,incalificabil, un sapun folosit o data sau de mai multe ori de niste maini murdare de pacura,sau nu stiu ce,cert ca acolo unde era stantat LUX,era numai negreala .I-a cazut fata colegei,eu nu ma mai puteam abtine din ras.Chiar s-a suparat pe mine ca rad asa mult.Imi pare acum rau ca am ras,deoarece colega a a decedat,bineinteles nu din cauza asta!I l-a dat bineinteles inapoi,pentru ca oricum ei i-ar fi trebuit mai mult.
Ar mai fi in genul asta de relatie pacient-asistent multe de povestit.Pacientul,din motive pe care nu e cazul sa le dezbatem aici,aduce cateodata cate un cadou,pe care nu poti de cele mai multe ori sa-l refuzi,deoarece s-ar simti contrariat ca nu esti multumit de ce-ti aduce sau ceva de genul asta.Asa ca te simti obligat pentru a nu mai purta discutii jenante sa primesti,dar nu o data cadourile ajung la cos din motivul ca omul aduce din obligatie,crede el,ce nu-i mai trebuie lui.Evident,nici tie,dar ca sa sa se simta omul multumit ,accepti si nu comentezi."Cadourile" ar fi:alimente(in general dulciuri) expirate,sau cu ambalaje care nu te imbie sa le desfaci,bilete de transport in comun folosite,bonuri de la supermarketuri,bani scosi din circulatie,tigari mucegaite ,obiecte vestimentare purtate si lista ar putea continua.Ar fi bine sa fie ca la clinicile private afisat ca nu se primesc atentii si atunci ai putea sa refuzi fara a se simti cumva jignit pacientul.Dar pana acolo,cred ca mai e.
Tala spune:
mcrissa, tare inspirata ai fost cu subiectul asta despre neinspirati.... cel mai 'adevarat' cadou a fost de la sotul meu, pe atunci prieten cand sarbatoream un an de cand ne cunoscuseram (acum se fac 9 javascript:insertsmilie('');
cina romantica ). eu, bineinteles ca ma asteptam sa vad inelul, dar el a fost mai practic si s-a gandit sa-mi ia ce a auzit el ca-mi trebuie: niste IZMENE (colanti din bumbac de stat in casa). am izbucnit in plans instant si de atunci am primit vreo 9 inele de logodna....
Iar dupa nunta (cand eram relativ putin instariti...ca sa nu zic vai de capul nostru) am cheltuit toti banii nostri ca sa luam cadou nasilor de sarbatori, iar eu am primit de la ei o pereche de sosete si o acadea.