Cel mai neinspirat cadou
Raspunsuri - Pagina 24
truli-luli spune:
quote:
Originally posted by puppe
Tre' sa ma laud si eu cu cadoul de Craciun de la sotu'....
Noroc ca a avut o idee buna si mi l-a dat in 23, cica sa ma bucur mai devreme...O uriesenie de portofel negru, maaaaare si uraaaaat, si babesc, nashpa cu spume...Cum diplomatia mi-a lipsit absolut intotdeauna, i-am zis ca nu-mi place, dar ca i-l putem da lu' soacra-mea, care isi aniverseaza ziua de nastere in 24, deci m-am scos de la facut 2 cadouri.Saracu' sotu', a pus un bot...si si-a facut enshpe mii de procese de constiinta ca nu mi-a nimerit gusturile...si am fost extrem de dulce si i-am zis ca "Oricum, tu niciodata nu m-ai nimerit la cadouri!".
In ziua de 24, cine credeti ca a umblat de nebun prin oras cu prietena mea sa-mi caute cadou??? Si m-am trezit cu un neglijeu superb, rosu cu blanita, exact cum imi luasem si eu cu o sapt inainte si vroiam cica sa-i fac o surpriza de Craciun...asa ca acum am 2 neglijeuri identice, dar n-am mai indraznit sa comentez nimic...pe ala luat de mine l-am ascuns bine de tot...vad eu cui o sa-l fac cadou...
Soacra-mea, care a intrat in posesia uraciunii de mega-portofel, a fost in al 9-lea cer de bucurie, ca vai, ce bine ii prinde si cum i se potriveste la fix....am ras pe sub mustata toata seara...
hehehe, poate e mai tare soacra la capitolul diplomatie
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
arinaa spune:
Doamne ce m-am distrat citindu-va postarile.Si eu am cu ce sa ma "laud" in primul rand binenteles cu oalele care le tot primesc cadou de la soacra mea...dar ma rog sunt utile,si cate 6-7 la set ...deci in 5 ani de casnicie nu mi-am cumparat decat un ibric
,dar vazand ca voi va laudati cu seturile de chiloti tetra ...pot spune ca sunt o fericita.Imi aduc aminte ca pe vremea cand eram d-ra imi lua numai parfumuri(de bun gust),pluovere super misto...si acum nu stiu ce sa regret ...oare ca m-am maritat prea devreme(dupa 9 ani)sau ca peste cativa ani imi voi putea deschide magazin de oale ...
arinaa
petra spune:
quote:
Originally posted by arinaa
Doamne ce m-am distrat citindu-va postarile.Si eu am cu ce sa ma "laud" in primul rand binenteles cu oalele care le tot primesc cadou de la soacra mea...dar ma rog sunt utile,si cate 6-7 la set ...deci in 5 ani de casnicie nu mi-am cumparat decat un ibric
,dar vazand ca voi va laudati cu seturile de chiloti tetra ...pot spune ca sunt o fericita.Imi aduc aminte ca pe vremea cand eram d-ra imi lua numai parfumuri(de bun gust),pluovere super misto...si acum nu stiu ce sa regret ...oare ca m-am maritat prea devreme(dupa 9 ani)sau ca peste cativa ani imi voi putea deschide magazin de oale ...
arinaa
He, he, he Arinaa_
Inainte cand primeai cadouri frumoase erai domnisoara acum te-ai facut (sau trebuie sa te faci !-in viziunea soacrei) gospodina la casa omului. Si o gospodina adevarata nu se uita dupa parfumuri si altele de astea ci dupa oale !!!!!
si ideea cu magazinul de oale nu-i chiar rea !pune-o in aplicare si poate cumpara si soacra ta de la magazinul tau !!!
Ramonika spune:
daca tot e vorba de cadouri de la socri, eu primesc in ultimul timp cadou de la socri... bani... cu scuza ca nu stiu ce sa-mi ia...
decat un cadou neinspirat, mai bine bani, imi mai scot si eu cheltuielile cu sarbatorirea, dar totusi...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
petra spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
daca tot e vorba de cadouri de la socri, eu primesc in ultimul timp cadou de la socri... bani... cu scuza ca nu stiu ce sa-mi ia...
decat un cadou neinspirat, mai bine bani, imi mai scot si eu cheltuielile cu sarbatorirea, dar totusi...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Lasa ca-i mai bine bani decat cine stie ce uratenie de cadou !
csampetru spune:
va citesc de vreo 2 ore si am lesinat de ras
mama e medic si a primit cele mai ciudate cadouri din viata ei in cabinet!! pensete uzate, parfumuri desfacute si care cursesera, oua sparte, castraveti, un bax de apa minerala ca erau 40 grade afara si s-a gandit un pacient ca e de folos, vopsea de par folosita si manjita. a primit nu zic si cadouri frumoase, parfumuri sau carti bune.
cel mai ciudat cadou pe care l-am primit vreodata, a fost de la prietenul meu la primul craciun petrecut impreuna. eu, entuziasmata, crezand ca cine stie ce cutie de ciocolata, sau bijuterie sau parfum mi-a pus, dau sa deschid punga si gasesc un dres si un deodorant (asta la 17 ani). imi pica fata si il intreb cum de s-a gandit sa-mi ia asa ceva si-mi rapsunde zambaret ca mama lui s-a gandit ca o sa-mi placa sigur!
asta tinand cont ca eu ii luasem un aparat foto..
csampetru spune:
revin ca sa va zic ce mi-a luat acum de craciun.. tot ma plangeam eu ca nu am o pijama buna si stand aici in camin, mi-e cam rusine asa, dar nici timp nu am sa merg in centru sa-mi caut ceva frumos.
asa ca da el sfoara-n tara si de craciun cand vin in Ro imi da o pijama. draguta foc nu zic nu, cu ursuleti, urme de labute pe pantalonasi, moale, finuta.
cand ma intalnesc cu mama lui, laud "Ce cadou mi-a facut iubitul", cat de mult ma bucur ca s-a gandit si la mine si ca e un super cadou, la care mama lui ii spune "pai eram intr-un magazin vrand sa-i iau o pijama fetei mele si m-am gandit sa-ti iau si tie de craciun din partea lui".. la care eu m-am intors rosie la fata inspre el (mi-as fi dorit sa fi avut el ideea sau sa-mi fi cumparat el din proprie initiativa un cadou) si el cu o fata zambitoare imi zice "Sper ca-ti place"
Tisina spune:
Eh, a trecut de ceva vreme Craciunul, si din pacate am vesti pentru acest topic. Ce credeti ca primim (eu si sotul) de la niste prieteni? Doua bibelouri oribile, in forma de elefanti cu trompele astfel rasucite incat sa stea agatati unul de altul. Si noi care credeam ca ne stiu suficient de bine, si ca ne-au vizitat suficient de des incat sa isi dea seama ca nu ne plac bibelourile si ca nu avem asa ceva prin casa, tocmai din acest motiv. Si asta dupa ce de ziua mea mi-au dat un bibelou - Budha - cica sa imi poarte noroc, pe care nu l-am scos din cutie decat atunci cand am vrut sa vad ce am primit, dupa care l-am pus la loc si l-am ascuns in debara.
Specific ca atat noi cat si prietenii suntem romani si ortodocsi, asa ca treaba cu Budha... inca nu o intelg.
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by eloisequote:
Originally posted by lilina
ha ha ha
mi-am adus si eu aminte de un cadou primit de o fata, tot de aici de pe forum
o carte "ritualuri funerare"...a primit-o de la o prietena care a venit sa-i vada copilul nou nascut....incredibil, nu ?
...dar adevarat! Certific, eu sunt fata, a mea era prietena si al meu cosul de gunoi in care am aruncat cartea imediat dupa plecarea ei.
Desi a primi un cadou, chiar neinspirat, te obliga intr-un fel la o oarecare politete, totusi asa-zisul cadou primit de tine, Eloise, ar fi justificat din partea ta un comportament nepoliticos, adica sa-l arunci la gunoi de fata cu asa-zisa prietena sau sa o dai afara pe ea impreuna cu cadoul, bineinteles explicandu-i ca gestul ei e sub orice critica si de aici ti-ai dat seama ca nu iti e prietena si ca poti interpreta chiar ca iti vrea raul.
Ioana
animalutele mele iubite
ckristina spune:
vai ce am mai ras la povestirile voastre; am si eu una de zis; la prima mea onomastica petrecuta cu actualul meu sot(eram prieteni) m am dus cu masina sa l iau de acasa(a lui avea pb); eram emotionata... curioasa... nerabdatoare; apare sotul meu cu o cutie mareeee... de abea i se vedea capul; ajunge la masina si mi spune"unde ti pun boxele?"(uitasem la el acasa niste boxe) nu mi a luat nimic... de fapt nici 'la multi ani' nu mi a zis;acum e muuuuult mai atent.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)