LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pe la 8 am baut juma de kil de pepsi cine sta acum cu ochii-n monitor si castronul de floricele la nas..?baietii dorm asa frumos amandoi in patul mare...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Da,fetelor,ca sa vedeti...in ce tara traim.KTRINEL o sa-i transmit mamicii.
DIANOCICA ,banuiesc ca vacc e de vina,l-am apasat usor la el si s-a strambat mititelul...mersi de intrebare
ALMO frumoase poze ,IAR PITICA E SCUMPICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Ruxandra, multumim de aprecieri!
A_deju, multimim si tie! Sa va traiasca si voua motanul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica

pe la 8 am baut juma de kil de pepsi cine sta acum cu ochii-n monitor si castronul de floricele la nas..?baietii dorm asa frumos amandoi in patul mare...

E revoltator! E a nu stiu cata oara (a doua, poate a treia) ca te aud ca esti cu castronul de floricele in brate... Faci pilates tinand castronul in echilibru? daca da, scuzoaiele mele!

shoshika, l-am vazut si eu pe zgamboi la zapada, e frumusel tare, si el, si costumul!

Laura, ce cadouri tari faceai!

Hai ca mai pe seara poate scriu si eu povestea Craciunurilor fara portocale si banane, cu chiu cu vai gaseam bomboane de pom... in Brasov a fost greu, nu degeaba au iesit in strada muncitorii de la Steagu Rosu in '87!

Si cred ca o mai scriu si pe aia cu "Bine ca vin eu din Canada..." ca pe altcineva nu ma bazez s-o scrie, Ktrinel e machiata... machita... cu nasul rosu de la frig... sau de la Rudolf?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Cap. 127

Mergi la inceput