LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (126)
Raspunsuri - Pagina 18
Donia spune:
Stati sa va spun eu ce baiat destept am... de cantat v-am spus deja, nu?
Da domnule, canta a-ha-ha-aaa! Dar pe langa asta mai si vorbeste: dai-dai-dai-dai, nai-nai-nai-nai, mam-mam-mam-mam si mai rar, ca sa aiba efect maxim: mama.
Multumesc ca ati citit povestea... Ktrinel, ar cam trebui sa iti iei concediu daca vrei s-o si intelegi ![]()
Laura, noi prestam tz, dar stiu ca nici kikineata nu se plangea de reactii din cauza amestecului.
kikineata, pe unde te ascunzi? Sper ca sunteti bine.
aka, multumesc pentru cuvintele frumoase. Da, cred ca ne-am nimerit bine in familie, imi place si mie de ai mei.![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
danutz, ce de emotii... semana oarecum povestea lui Rares cu a Roxanei... ma mai gandeam la cele 4 paturi ale tale si la patura mea electrica ![]()
marani, ma bucur ca ne-ai mai scris despre bubamara.
De dragul ei va trebui sa dai o aparenta de normalitate zilelor astea...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
deeaA spune:
LAURA 13 
PT COLTUL DE MASELUTA!!
Sa va mai spun ceva de dr nostrii-am o prietena cu un baietel de 10 luni si aseara a avut o criza urata de plans,a vazut fata ca nu se mai oprea in nici un fel a fugit la urgenta cu el,buuun dar ,la primul spital i-a dat trimitere la un altul(nush din ce motiv),la al doilea a zis ca e un pic racit(ce treaba avea criza de plans cu raceala???????),la al treilea i-a dat Sab Simplex si Debridat (iar,dc??????),apoi a ajuns la Grigore Alexandrescu unde l-au bagat de urgenta in sala de operatii-diagnostic,ceva ca i s-au incurcat intestinele din cauza ca sunt imature!!!!!!iar dc mai statea mult,se intampla ceva grav

Ktrinel spune:
...m-ati mai linistit...desi ...ea nu face ca nici un animal...dar face ca indienii ...faza aia cu aaa si mana la gura...doar ca ea tine dosul palmei :))
a_deju: julie numele de scena :)...nu ai gresit...ala din buletin,.. era sa zic, din certificat e Ana Julia ...cu ocazia asta mi-ai amintit ca nu are pasaport...bun,rezolutie pe 2008: de facut pasaport la copila...trecut in agenda la capitolul : sometimes.. :)))...aaa, si ii mai zic si Jewel...![]()
deeaA, urata faza, sanatate micutuzului!
dianocica: tu ai facut bilantul...dar nu ai zis ce iti doresti ..a, dar stai ca tu ai primit garsoniera ...gata, te-am sters de pe lista, ca si pe dianarus, care a primit masina...:))
danutzimpresionanta poveste. sa va fie bine la toti 3!
Ktrinel spune:
kikineatza, unde esti ? cati pasi a mai facut gargaritza?...
ia sa mai strigam : fatima, ramsan, roxanica, teutz, oanacat...si tot restul... ? sunteti la padure la taiat de brazi? v-ati inzapezit...by the way...aici ninge si tot ninge...
dianocica spune:
danutz pai ce facuram, mami...de-abia citisem si eu o poveste fara sa plang (
donia) si aparusi tu...si ce-am mai bocit...bravo, danutz, felicitari pt un copilas minunat!
donia 
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
dianocica spune:
flore de cand ma tin sa te intreb..
intr o poza alesia avea spuma la baita. de care/de unde/cat? pliiiiiiiz
katrinela d nu mai vorbeste deloc. doar i, e..si cam atat... si i (din a). si la mers a avut o pauza de 2 zile. azi parca si-a revenit un pic...
de teutz va zic eu ca citeste si injra calculatorul printre dinti [:d] aceeasi problema cu scrisul...
deea
groaznic...auzi, ai descoprit ce avea davidutu de era asa suparat azi? sigur l-a deranjat ceva...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
adinazot spune:
Ce faine sunteti fetelor!!!ce fain va citesc eu,iar la oboseala care o am in mine mi s-a blocat creierul si nu sunt in stare sa dau nici macar un raspuns,nici nu mai stiu cum ma cheama.In sf avem si noi un nr 3,iesit cu crize indelungi de tipete,offff,si cand ma gandesc ce-o maoi veni....
DONIA
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
Donia spune:
Profesorii au fost azi in pijamale la scoala! Va dati seama ce atmosfera faina? ma uitam pe geamul usii de la intrare, se vedea cum copiii din clasa Roxanei veneau in sir indian de la o activitate, toti in pijamale, cu cate un maimutoi in brate, iar profesoara le tinea usa si dansa un dans hawaian prin care ii ghida catre clasa ![]()
Hai sa va citesc ceva ce se petrecea in Romania interbelica.
"Enescu a intrat, a fost aplaudat si a inceput sa cante. Dupa cateva fraze a trebuit sa se opreasca. Afara nu se sunase sfarsitul pauzei si mai tot publicul (cel masculin, care nu poate sa stea mai mult de o ora fara sa fumeze, si cel feminin, care nu se gatise doar ca sa nu fie vazut) intra discret si pe varful picioarelor, facand un zgomot ingrozitor. A stat Enescu timp de mai mult de 5 minute cu vioara de-a lungul trupului si cu o aparenta resemnare (foarte aparenta), pana s-a instalat lumea care nu mai sfarsea de intrat. Dupa asta mai canta sonata Kreutzer daca poti."
Ce chestie, parca sunt acolo in sala si il vad pe Enescu asteptand... e ciudata trairea asta. Ce artist, nu a dat cu vioara de pamant, nu a plecat cerand dublu de bani, nu a tinut o lectie publicului, ci a asteptat demn intr-o aparenta liniste... asta da lectie.
Din "Jurnalul unei fete greu de multumit" de Jeni Acterian - imi place tare mult cartea, povesteste printre altele despre discutii cu Eliade, cu Eugen Ionescu, Noica si altii pe care i-a cunoscut in casa parintilor sau a fratelui ei.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Dbunny
Donia, adeju..si cele care mai bagati suc in laptele pruncului...daca-i bag vro 2-3 linguri de fructe blenduite in laptic, o sa-i dea crampe? dureri de burtica, gaze?
Nu papa fructe decat cateva bucatele din mana mea...tocmai i-am blenduit o juma de banana cu ananas proaspat... sa incerc?
ba sa-mi fie cu pardon, motanu' s-a smecherit si lipaie laptele normal :) donia a fost cu ideea, kikineata a mai prestat pt sara, dar si ele au depasit momentul :) nu stiu sa zic daca merg fructele pasate, sucul merge sigur; fructele pasate s-ar putea sa infunde tetina, de-aia am zis ca nush daca merg, ca in rest..e tot aia daca bagi fructul sau doar sucul.. despre reactii..nush ce sa zic. la noi a fost totul ok, niciun garr, niciun parrr :))
aha...n-a vrut laptic cu fructe blenduite..si i l-am strecurat ca m-am gandit si eu la infundatu tetinei... nu vrea fructe mimicite..numai bucatele. A papat bucatele mici de ananas si bucatele si mai mici de banana..dar mixate impreuna nici vorba...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.