LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)
Raspunsuri - Pagina 16
acina spune:
Moni , saracu' tati cata rabdare are...![]()
Anca
16 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
monica70 spune:
Are pe naiba,acum a zis ca de cum adoarme Diana,el se cara in oras
Sa vedem pe cine adormim,ca deocamdata a venit la mine in brate,mazgaleste cu pixul si stamplileaza p-aci ...
Incerc sa o conving sa mergem in pat ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Ingrid S spune:
Moni, uite ce am observat eu: daca o rog sa-mi arate o culoare, la fix le nimereste. Daca o pun sa zica ce culoare e..rau le incurca. Poate nu pot asocia inca bine in limbaj culorile, eu asa zic.
Cat despre sotul haituit...stai calma, ca noi am fost niste epave amandoi. Al meu nu stia cum sa mai fuga din casa, facea si de 2-3 ori cumparaturi pe zi..![]()
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Ha ha de-aia e al meu asa fan cumparaturi si platit facturi
? Nuu,lui intotdeauna i-a placut la nebunie sa circule si sa cumpere mancare,sa faca piata etc. Acum e ca un leu in cusca
Nici cu Diana nu ii place deloc sa mearga la cumparaturi,ca ea nu sta locului si el staaa nene si se uita la sortimente de iti vine sa il omori
pai eu in cel mult 10 minute as termina de luat tot la raioanele de alimente,el nuuuu
Asa ca daca mergem la Selgros de exemplu,el e la alimente io-s pe la jucarii,carti,haine,cosmetice,electronice - ne intalnim la casa
.
" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
monica70 spune:
Diana a baut un bibe mic de lapte si s-a urcat singura in pat
Cred ca masina de spalat e de vina - si pe mine ma adoarme,astept sa atipeasca ea si fug si eu.Ca daca merg acum,incepe cu povestile,nu ma risc ![]()
INGRID Diana mea le incurca si asa,ce-i drept nici nu m-am ocupat eu cine stie ce de ea la capitolul asta,doar ca ma asteptam sa le prinda ca pe restul din zbor
.E clar ca le e ceva mai greu ,se pare.ca si cu pampersul
Zici ca epave erati? 
Giova spune:
Moni parca socrul tau sta pe langa neamurile lui Clau...pai si pe acolo sunt vile. oricum aveti noroc ca mosteniti un pamant in oras, nu conteaza unde e...are valoare.
Fostul sef a lui Clau a cumparat un loc cu o casa veche pe el, a dat 100.000 euro, locul e mic, a daramat casa si si-a facut ditamai vila cu cate un ap. pe nivel. Zona e super faina, e liniste, doar case mai vechi, renovate si vile. acolo e si gradi lui marco. daca ar fi mai ieftine as lua si eu in zona aia o casa. dar sunt scumpe ca naiba!!!
si stai linistita ca, parca s-a dat lege ca nu mai ai voie sa cresti animale in oras. asa ca vor disparea porcii, gainile, raman maidanezii
.
te inteleg ca te dispera Diana cu intrebarile. eu mor cand nu aud la tv din cauza limbarnitei de Marco, sau cand vb. la tel. se pune pe vorbit. intrebari mai face si el: une tati? une toto? ine tati? ine adi ina? si altele care nu-mi vin acum.
Ingrid asa si marco cu culorile. ii cer sa-mi arate o anumita culoare si executa, dar cand e vorba sa-mi zica cum se numeste e prapad.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
bumbita spune:

acum am ajuns si noi de la serbarea cu Mos Craciun. Muuuulti copii, iar Sebi m-a enervat de m-a scos din sarite. a fost foarte marait, nu stiu ce-a avut. cum punea cineva mana pe el, se punea pe plans si " mami tege"- mami sterge. cand l-a strigat Mosu' ma impingea pe mine la luat cadoul. ma impingea de la spate. pana la urma, l-am luat in brate si m-am asezat si eu cu el pe genunchii Mosului. L-am parat Mosului tot ce face: ca nu mananca mereu bine, ca se culca tarziu, de regula, ca nu o asculta mereu pe mami etc. la final i-a facut Mosului cu mana si i-a zis " pa". i-au placut cadourile: i-am luat dulciuri, un robot si o chitara. insa acasa va primi ceea ce-si doreste cel mai mult: masini din cars si altele.
Bineinteles ca l-am luat si pe eduard la serbare. o sa-l vedeti si pe el in peisaj. a facut senzatie pe la servici, a fost un cuminte, a tras si un somnic cat am stat pe acolo.
anasebe merci mult de link.
ana de spania...multumesc mult de intrebare, dar nu...zic pas. dupa 36 de oree de travaliu zic pas si la 3 fetite, desi....lasa ca o sa-mi iubesc cele 2 nurori.
acina inca o data FELICITARI pentru fetita...sa fie la fel de cuminte ca andrei.
descarc pozele/filmuletele si revin...
tre' sa-i dau si lui sebi sa manance mancare ca pana acum, pe ziua de azi, si-a dat de tot programul peste cap - a manacat tort, bomboane, struguri, nu a dormit etc
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
monica70 spune:
Bine mai, normal ca nu le zic,daca nu vorbesc inca bine,dar daca le arata,inseamna ca le stiu! Diana mea si de aratat le arata aiurea asa ca nu le stie,clar! De pronuntat le pronunta binisor (losu,abatu,velde,gaben,alb etc.),dar degeaba deci, daca nu stie care ce e !![]()
GIO da in cartierul ala e casa,chiar langa noi la distanta de cca 5 case de jur impreur sunt deja vreo 7-8 viloace nou-noute ,din care una a unui fost coleg de liceu,acum director la o banca.Tot la cainii aia te gandesti ? ![]()

Ghita intinde hainele - prima tura si Diana din pat: CE FACI ACOLO TATI?
Mai, dar intreaba total aiurea,asta e enervant,ca doar vede ce faci 
oachi_79 spune:
Salutare!
Al meu vorbeste doar chineza
Lasa ca se da el o data pe brazda. Macar din ianuarie de la gradinita sa se simta ceva. SN i-au mai trecut, n-a facut febra deloc. In schimb e teroare de luni. Adoarme fff greu, el care la prinz adormea in 5 minute, ieri am stat o ora linga fundul lui. Si seara la fel, sunt bolnava de nervi.
Miine facem bradul, macar o saptamina sa-l admiram si noi. Ca intre craciun si rev suntem la iasi. Am facut proba si e innebunit de luminitele din brad si de globuri. Sper sa nu mi-l darime.
Ma duc sa-mi beau cafeaua ca am uitat azi 

Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Vai…ce frumos ningea aseara…..
Suntem bine si la fel de papaciosi.
Azi a avut peste cu mamaliga si mujdei si mi-a spus bona ca a mancat de-a rupt….
Sambata viitoare avem petrecere pentru copii la servici si abia astept sa vad cum o sa reactioneze Matei cand o sa-l vada pe Mosu.
Sa vedeti ce mai face: stinge lumina in casa si incepe sa tipe: note (noapte) si tele (stele)….![]()
Facem pisu la olita din picioare pentru ca este babat (barbat)
;
Aseara mi-a cerut ghicine (grisine) si babane (bomboane)…![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2